patryk.cbr Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Gratuluję!!!Jeśli nikt jej wcześniej totalnie nie skatował to powinna Ci długo i wiernie służyć...Kiegy odbierzesz felgi od lakiernika i je założysz to wykonaj niezwłocznie kilka fotek i pokaż wszystkim na 4um jaki jest efekt tego zabiegu. Choć przyznam, że nawet zdrapanie poprzedniego lakieru szczotą drucianą było by milsze dla oka niż felgi w pierwotnym kolorze... Kto je tak załatwił? :icon_exclaim: Pozdrawiam i życzę szerokiej i krętej drogi bo nie ma nic lepszego od winkli :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojotka Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 hehe jest zajebista :biggrin:)) GRATULUJE KOT :icon_exclaim:)) no tylko uwazaaj... hihi szerokich jezdni!:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Moje gratulacje , fajna f2 , aczkolwiek czarny mat do mnie nie przemawia zbytnio :icon_exclaim: Szerokosci !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Czarna strzała. Szerokiej drogi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Gratulacje wyboru CBR :) ach jest nas coraz więcej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Jeśli chodzi o sprawy wizualne to jest jak jest bo motocykl jest w czarnym macie :) sam mat jest jeszcze ok. bo fajnie sie prezentuje w całym czarnym stroju na czarnym motocyklu, ale już felgi idą w poniedziałek do lakierowania. te felgi klawo by wyglądały złote;)[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Wiem czego doswiadczyles, bo sam sie niedawno przesiadlem z GS500 na CBR. Roznica jest kosmiczna zarowno jesli chodzi o osiagi jak i o zawieszenie. Szerokiej drogi ;) P.S. W zadnym wypadku nie zaluje, ze jezdzilem wczesniej GSem, na CBRce pewnie bym sie zabil :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 tak zdawało mi się że widziałem dziś kogoś c Black Riders na twoim sprzęcieDokładnie tak kupili go goście z Black Riders :) Będzie go widać w Poznaniu ;) Dzisiaj po calutkim dniu pracy obarczonym wieloma przygodami udało nam sie pomalować felgi!!! Co prawda na zdjęciu to tez nie to no ale widać efekt!!! Zupełnie inny motocykl!! Oto fotki: (Jak sie zdjęcie załaduje to można na nie kliknąć to sie powiększy do odpowiedniego rozmiaru) http://img156.imageshack.us/my.php?image=dsci0006hh1.jpghttp://img49.imageshack.us/my.php?image=dsci0007ak2.jpghttp://img49.imageshack.us/my.php?image=dsci0008qt1.jpghttp://img49.imageshack.us/my.php?image=dsci0009ex8.jpg No jeszcze tylko dodam ze cały zabieg kosztował mnie 35zł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Dzisiaj po calutkim dniu pracy obarczonym wieloma przygodami udało nam sie pomalować felgi!!! Co prawda na zdjęciu to tez nie to no ale widać efekt!!! Zupełnie inny motocykl!! Oto fotki: (Jak sie zdjęcie załaduje to można na nie kliknąć to sie powiększy do odpowiedniego rozmiaru)(...)No jeszcze tylko dodam ze cały zabieg kosztował mnie 35zł ;)No. Teraz koła wyglądają mniód malina ;) Kolor dobrze pasuje do całej reszty.Udanego śmigania :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 teraz pozostało klatka na silniczek i stelaż z tyłu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Noo mati teraz wygląda miodzioo :icon_razz: :icon_mrgreen: Jakby z salony wyjechał :icon_rolleyes: Noo i ta cena..... Edytowane 25 Lipca 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 ... no teraz mogę się przyłączyć do tych pasujących felg, jak i to, że twoja cebra pasuje już do innych CEBR :icon_rolleyes: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Gratulacje :icon_mrgreen: Felgi wygladają całkiem fajnie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 No stary, teraz to jakoś zaczyna wyglądać :icon_rolleyes:Jeszcze jakieś fajne skóry sobie spraw, bo w metro dość nie ciekawie się prezentujesz na tym sprzęcie :icon_mrgreen: No i obowiązkowo jakomś naklejeczke Hondy, wszyscy muszą wiedzieć że w końcu pojąłeś o co chodzi w motocykliźmie ;) Szerokiej drogi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Wielkie Gratulacje...!!!!Ja zrobiłem odwrotnie wczoraj sprzedałem swojego GS'a a teraz dopiero zaczynam się rozglądać za czymś innym!!! Też myśle o CBR600... :icon_rolleyes: Pozdro All Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi