mwichan Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 czy to są BORKI blisko Tresty ?? czy to są BORKI blisko Tresty ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 czy to są BORKI blisko Tresty ?? czy to są BORKI blisko Tresty ??TAK! :biggrin: aha skoro domki po 100 to dla mnie cały domek prosze , a nie jak wczesniej mowiłe 2 miejsca . Wiec siwypfk DOMEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 w trescie jest osrodek jakies dalszej rodziny... ale pewnie nie przyjade... ja mam TYLKO motorower a to 100 km.. lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Czołeml! Poproszę o jeden cały domek. Resztę ekipy bedę kompletowała później. Kto chetny niech da znać na PW. Pa,pa,Beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Prosze mi wytłumaczyć "cały domek". W sensie, że później sobie dobierzecie kogoś z listy, czy, że weźmiecie kogoś spoza forum? Qgel nie wiem do ktorego domku, bo wszedzie jest ponad 3 osoby, ale pogadaj z kim tam chcesz na PW i napiszcie. NOWY TEMAT ORGANIZACYJNY http://forum.motocyklistow.pl/ladami-Boruty-Borki-2006-t56181.html Edytowane 3 Września 2006 przez ojro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Porponuję jak tylko się da od razu zamawaić domek w pełnym składzie, a nie na zasadzie dobierania. Musimy pamiętać, że ilość domków jest ograniczona, wszyscy muszą się w nich zmieścić, a w pierwszej kolejności FORUMOWICZE, a nie ich znajomi i znajomi znajomych. Sorry, ale muszą byc jakieś zasady pierwszeństwa pod tym wględem. ja zamówiłem domek z całym składem, to znaczy z osobami z listy (januszm + żona). I proponuję, by to było zasadą. Tak więc jak najszybciej zbierajcie się w grupki !! Acha - to ja pójdę jeszcze dalej, jęśli można - poproszę domek numer 7, bo już w dwóch poprzednich edycjach w nim nocowalem i boję się że po pijaku pewnie i tak zawitam do niego w nocy (jak nie dla się, to prosze tam umieścić jakieś fajne niewiasty, a nie bandę pijaków :-)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Paweł ja nie podaje numerów domków tylko liczby porządkowe, a wybór domków ten, czy tamten to już musicie sami załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 No to wiem :-). Chodzi mi tylko o to, by jakoś zapanować nad "rezerwacją" domków od razu zbierając sie w "skład" a nie rezerwując na pałę, na zasadzie że się "uzupełni". Liczy ktoś w ogóle te zarezerwowane domki ?? Bo nagle się okaże, że mamy 10, a ludzie zarezerwowali 15 i bedzie awantura. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Jeżeli dobrze zrozumiałem to chodzi Ci o to, żeby nie było, że zarezerwowane domki stoją puste. Domków nie rezerwuje Nowy, tylko każdy rezerwuje sobie sam i jedna osoba z domku bierze na siebie odpowiedzialność za siebie i tych którzy w jego domku mieszkają. Przy rezerwacji trzeba podać swój nick, żeby potem zweryfikować, czy nikt spoza forum nie rezerwuje sobie domku za wynegocjowaną przez Nowego cenę. Niech ktoś weźmie siekiere na ognisko :] Tylko nie do plecaka :biggrin: Mwichan ja rowerem zrobilem na raz trase 150 km, także twój skuterek też da rade. Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 dobra jesli dostane wize wyjazdową :) pogadam i odpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Na liście figuruję 2 x (poz. chyba 26. i 33.). Jestem duży ale nie aż tak, żebym w dwóch chałupkach musiał rezydować :). Proszę o sprostowanie i uwzględnienie zapotrzebowania na tylko 1 chatkę, pls.dzięki i pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Oki dzisiaj dzwoniłem do borek, ponieważ byłem umówiony na rozmowe telefoniczną z Kierwonikiem p. Naxxxxx. no i sie okazało że w/w . kierownik jest na urlopie i nie ma go , tzn, jest ale tylko na chwile.czyli jest Super :) Rozmawiałem z przemiłą Panią i co następuje, W środę Rano koło 10 mam dzownic i bede miał potwierdznie wolnego miejsca grillowego - zadaszonego bo raczje takie wchodzi w gre lub ewentualnie ogniska -czyt. miejsca na ognisko.. Co do ceny zapowiedziałem ze ..MOŻĘ PRZYJEDZIEMY ,hmm tak na oko do 100 osób I CHCE NEGOCJOWAĆ CENE " także to też w Śrdodę.. Co do wersji Domków.. i rezerwacji Ojro, masz liste robiśz liste i dobrzeże tak ją robisz..Bedziemy wpisywali siebei na liste i bedziemy indywidualnie zamawiali domki na <<HASŁO>> potem wyśle do nich liste naszą kto z forum na jaki nick rezerwował domki żeby była pewna jasność , że ktoś się pod nas nie podszywa.. p.s.jak zawsze czekam na koment.. i wasze pomysły POzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Wydaje mi sie, że jak każdy zacznie indywidualnie zamawiać domki to może powstać niezły chaos pomiędzy tym co będzie zamówione a co opłacone oraz okaże się, że nie będziemy skupieni w kilku/kilkunastu domkach sąsiadujących a rozstrzelą nas tam gdzie będzie im wygodnie. Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Hmm tak też może być i zapewne też ta Pani co bedzie przyjmować rezerwacje uwzględni to żeby domki były skupione jak najbliżej siebie i jeszcze zapewne wie ze o 2 nad ranem to dopiero sie roskreci impreza na dobre .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ja proponuje, żeby w sobote zrobić duże ognisko, a na reszte dni wykombinować jakieś 4 grille i na tym pichcić. W razie czego moge liczyć na to, że ktos mi użyczy namiotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi