IrekS Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 slavo daj maila prześlę ci moja (po angielsku, skany). Pozdro i jakbyś kiedyś jechał przez Rawicz zapraszam. często jestem we wrocku, będę chyba na motobazarze 27.09. Pozdro i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slavo28v Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 slavo daj maila prześlę ci moja (po angielsku, skany). Pozdro i jakbyś kiedyś jechał przez Rawicz zapraszam. często jestem we wrocku, będę chyba na motobazarze 27.09. Pozdro i do zobaczyska Fajnie!!!dzięki. Moj email [email protected] Jak będziesz we Wrocku daj info, ja co prawda 26.09 mam wesele szwagra ale 27 będę już na chodzie to podjade gdzie trzeba. pozdro S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slavo28v Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Koledzy, pomóżcie!!!jak się ustawia wysokośc przedniej lampy??? nie mogę tego rozkminic... a jak jade wieczorem to daję po lusterkach tym w puszkach, a jak dam długie to nad znakami drogowymi świece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Zdejmij czachę i wszystko będziesz wiedział (najpierw zdejmij szybe - inaczej cos połamiesz). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar27 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Slawo28 z łańcuchem sobie poradzisz !Albo wymieniasz i zakuwasz łańcuch na sprzęcie , albo kupujesz już zakuty łańcuch i wtedy więcej roboty bo zrzucasz cały wahchacz , ale wtedy robisz przeglad tylnego zawieszenia i mozesz wszystkie tuleje i łożyska przesmarować. A co do swiatła tak jaki ireks napisał sciągnij czache tam jest takie pokrętło przy lampie do ustawienia poziomu! POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesartur Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 motór - ja pie**ole... My tu na motocyklach jeździmy, ewentualnie na motorach (od motor-silnik) ale na motórze to jesteś pierwszy. Albo naucz się podstaw słownictwa albo sprzedaj kawasaki i kup hondę-wybór należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar27 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Panowie!Dziś przegoniłem mojego zzr i wyszło mi 270 km/h ,od 250 do 270 czułem juz pewną słabość. Tak mi się wydaje ,że to bardzo dobry wynik na mojego już staruszka rok 91 i 80 tyś km (orginalny przebieg). Ciekaw jestem czy podobnie u was jest bo ostatnio kumpel na hondzie cbr nagrał filmik w którym wyskoczyło 299km. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqter Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 witam , no mnie wychodzi podobnie 270 to juz naprawde duzo jak na ten motocykl , chociaz nie pwoiem ze otarlem sie raz o 280 ale juz moja psycha mowila nie , wiecej nie da rady , da cz nie da ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Raczej sie nie da ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slavo28v Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Raczej sie nie da ;) Irek dzięki za instrukcje na email i z tą lampą, nie powiem gdybyś nie napisał że najpierw szybe to bankowo byłaby coś połamane... nerwus jestem. Wracając do tematu predkosci to wczoraj w nocy też trochę pogoniłem zygzaczka ale przy 240km/h mówiąc szczerze zes...em się i odpuściłem :-)) ale ciagnął sprzęt jeszcze mocno więc przypuszczam że okolice 270-280 w zasięgu ma moj Zygzaczek, myślę że na ten sezon te 240 mi wystarczy,tymbardziej ze po zatrzymaniu się mimo uśmiechu od ucha do ucha trząsłem się jak w delirium tremens a zasnąłem dopiero nad ranem, kurde to moj rekord na dwóch kołach... ja miałem ok 10 lat przerwy w przygodzie z motocyklami a poprzednicy ZZR-a to tak do 190 max 200 łapały i to z góry...a moc???połowa tego co teraz, ale muszę przyznac że na tym potwirze czuję się duuuzo bezpieczniej i stabilniej niż na poprzednikach, mimo ogromu mocy i niesamowitego przyśpiechu jest lepiej. Pozdrawiam S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar27 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Najpiekniejsze w zygzaku jest to , że 50 czy 150 bądź 250km/h nie robi na nim wrazenia.Jest stabilny niczym lokomotywa i dlatego nie zamieniłbym go na , żaden inny sprzęt (chyba że byłby to gtr 1400 lub zzr 1400) , ale to jak narazie tylko marzenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Nie ma sprawy slavo. Ktos się wybiera na to: http://red-garage.home.pl/redandwhite/events/cre2009.jpg Ja raczej tak. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqter Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 spoko opcja ale ja lece pod Tomaszow Maz , opcja osrodek Borki, moto impra , jednym slowem chillim grilim maxim galaxim :) 2,3,4 pazdzierza , jak komus blisko zapraszam jest jeszcze pare miejsc wolnych w domkach letniskowych :) bylem rok temu i gitarka fajna impra dla tych co lubia piwko i gaworki o moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesartur Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Przewijałem gadkę z dwoma kolesiami śmigającymi na zygzakach jeden jeździ drugi kiedyś miał ale skasował i teraz chce kupić taki jeszcze raz. Jeden twierdził że 290 raz zapiął drugi, że przy 280 jeszcze by co nieco poszło ale odpuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artik523 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Witam, Pytałem, sprawdzałem, szukałem, czytałem opinie i kupiłem motor o jakim zawsze marzyłem czyli Zygzaka 1100 i jak na razie jestem bardzo zadowolony chociaż po przesiadce z xj-ty do wielu rzeczy trzeba się przyzwyczaić :) Srebrny z roku 97 w stanie bardzo dobrym, zadbany, serwisowany od Naszego kolegi z forum :) :buttrock: Pozdrawiam Arti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi