IG x] Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 W ktoryms z SM napisali ze sa plany produkcji polskich motocykli. Miedzy innymi "BIZON". O ile dobrze kojarze, to ten munch jest bardzo podobny do BIZONA, albo BIZON do MUNCHA. Glownie chodzi mi o silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) ' date='16 Lipiec 2006 - 14:23' post='665944']W ktoryms z SM napisali ze sa plany produkcji polskich motocykli. Miedzy innymi "BIZON". O ile dobrze kojarze, to ten munch jest bardzo podobny do BIZONA, albo BIZON do MUNCHA. Glownie chodzi mi o silnikTeż czytałem ten artykół (ŚM Maj 2005).Był tam rysunek motocykla Bizon (bison bonasus po łacinie znaczy żubr) i przyznam że nieźle wyglądał.Możliwe że dojdzie do jego produkcji. Edytowane 16 Lipca 2006 przez Tomek xj550 Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 bo to 2 litry na bloku opla crosswortha :icon_mrgreen:jak Coswortha (chyba nie crosswortha) to Forda, jak Opla, to nie Coswortha :wink: Mammut podobno był pokazywany w Polsce na jakichś targach kilka lat temu. Ktoś tu się kiedyś chwalił, że widział. A chowanie silnika byłoby chyba dokładnie odwrotne do tego, co chcieli osiągnąć konstruktorzy. To miał być silnik na kołach. Reszta to tylko dodatki :icon_biggrin:PZDRJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Czy ktos widzial taki moto na drodze. Hmmm a widzial ktos dziub dziuba?? Albo Bugatti Veyrone?? Przeciez to limitowana seria a w polsce raczej takich nima. Dziwny temat. Pozdrale na OBR(osrodek badawczo rozwojowy) w Bielsku był :wink: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Ten Bizon, jak dla mnie jest piekny!!!!!! To jest cos, taki a´la MADMAX tylko ze nie zardzewialy. CHCIALBYM ZEBY ZACZELI GO PRODUKOWAC!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spman Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 moze ktoś pokazac tego bizona w jakis sposób (skan, link) bo ja nie kumam o co chodzi, a chętnie bym sie dowiedzial:)Pozdro :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Mamuta na żywo nie widziałem, ale Bugatti Veyrone widziałem w salonie koncernu VW w Berlinie, są tam wszystkie samochody produkowane przez koncern VW, skupione w jednym olbrzymim salonie. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PADRE Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Jeśli plagiat-SORRY-http://www.sanatorium-krasnobrod.pl/www/galerie/50.jpg http://www.sanatorium-krasnobrod.pl/www/galerie/51.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciho Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Widzialem to cudo <nawet pomacac moznabylo) pare latek temu na teagach motoryzacji w Poznaniu. Ogolne wrazenie to silnik z przyklejonym siodelkiem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
becker Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 odkopuje kotleta, ale właśnie znalazłem artykuł i tak mnnie wciągnęło , że musiałem skopiować :D http://www.caferacer.com.pl/?page_id=879 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Mancha Mamuta można było zobaczyć, zrobić zdięcie w 2001r na rozpoczęciu sezonu na Bemowie.Byłem, widziałem, zrobiłem kilka fot tylko dotykać nie pozwalali :sad:Wiele osób przyjechało wtedy na rozpoczęcie sezonu tylko po to aby zobaczyć Mamuta! :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi