Moto_boY Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Też sie zastanawiałem nad tym czy to nie przez ten mój tuningowany myjkami wydech - musze to sprawdzić.napewno nie ,bo ja tez zrobilem ten tuning i nie smarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 napewno nie ,bo ja tez zrobilem ten tuning i nie smarka No i co lepiej sie wkręca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 No i co lepiej sie wkręca? tak na pewno :icon_razz: :) ciekawe co daje taki "tuning" czy jak to tam sie nazywa bo napewno nie przyrost mocy czy zmiane charakterystyki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) No i co lepiej sie wkręca?napewno ttroche bardziej cichy ,duzo nie jezdzilem wiec nie moge za duzo powiedziec.Fakt faktem, ze to dobry i tani patencik;] Pozdro Edytowane 18 Lipca 2006 przez Moto_boY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 U mnie smarkał, i na końcówka byłą cała czarna. Więc wziołem palnik dyfuzor podgrzalem gdy przestał się wydobywać czarny dym przestałem go nagrzewać. Gdy wszystko złożylłem do kupy, motocykl pojeździł parę okrążeń na torze końcóweczka lśniła i nic się na niej nie osadzało, a i przy okazji zmniejszyyło się kopcenie. Więc propnowałbym chłopaki żeby raz na jakiś czas przepalić dyfuzor i powinno pomóc bo zawsze się coś tam osadza na tych ściankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witson Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 A może ktoś wie ile oleju do lag w Yz 125 ?? :banghead: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 195ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Mi KX 80 też smarkał :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Witajcie panowie :) Dziś bawiłem się gaźnikiem w mojej YZ 125.Zmniejszyłem dawke paliwa,dałem troszkę więcej powietrza(porostu zestroiłem sobie super gaźnior).Dałem mieszanke 1:45.Pojechałem na trening,YZ w ógle nie kopci,wydeszek czyściutki,zero oleju nie przepalonego i nic w tym stylu.I tak jak koledzy wyżej mówią trzeba motor kręcić a nie pyrkać i wtedy efakt jest ;) taki jak u mnie :wink: czyściutki wydeszek.PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Bez urazy ale ja jezdze na mieszance 1:30 i mi nie smarka. 1:45 to raczej do wyczyna troche za malo. Te silniki trzeba krecic i ci wszystko przepala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 1:45 to raczej do wyczyna troche za maloCo Ty opowiadasz 1:50 można smiało lać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Przy pyrkaniu przez 3 min to na obroty taki silnik juz nie hce ladnie wchodzic - jedz na tor crossowy pojezdzij jak zawodowiec ;) chociaz 15 min i zobacz wtedy jaka bedzie koncowka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 a co wam to przeszkadza?? ;) mnie to wali czy mi smarka i czy dymi :cool: jak delikatnie przydymia i troszke oleju jest na koncówce ( w setce było go 3 razy wiecej bo az kapało) to przynajmniej wiem ze nie ma za mało oleju. Jak moto nie daje zadnych oznak zawartosci odpowiedniej ilosci oleju w paliwie to skad wieceie czy silnik nie potrzebuje go (oleju) wiecej :) nie odczówam zeby moto przez to było słabsze. Leje 1:35 castrol R2 ale kazdy meches i zawodnik mowi mi ze tylko motul 800upss... no tak nie mam yamaszki ;) sooory :D Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Wez wytrzyj ten nie przepalony olej wpadnij na prosta i przepal sztuke. DO odciecia to sie przeali, wtedy ogarniesz czy to wina tego ze nie krecisz. Pamietaj ze tego to w ... odlozylo ci sie w wydechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi