Miklas Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 To dla tych co tak mocno krytykuja jazde w koszulce, dzis widzialem dwoch dresow na xjtach 900, tylko te dresy jakies takie czarne z bialymi lampasami, te xjoty troche malo dresiarskie, bo biale z bialymi kuframi ;) Tak wiec Panowie, wyluzujcie poslady, nawet Panom Policjantom czasem jest goraco :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 I to byłoby na tyle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 aale o zzo chozzi..? gliniarzy w lecie często widuję w koszulach i wcale im się nie dziwię, sam bym tak sie toczył: prędkość skuterowa, a patrol na mieście pewnikiem kilka godzin trwa... toczą się tylko, czasem kogoś zatrzymają, to w czym problem, że nie w "jedynie słusznych czarnych skórach"?i pewnego zabawnego "skuterzystę" wczoraj widziałem: koszulka, szorty, braincup na głowie i sandałki. jeździł po krakowie na gl1500 ;)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 latem to czysta przyjemnosc posmigac na spodenkach i krotkim renkawku a nie gotowac sie w kombinezonie gdzie jajka moga sie zagotowac podziwiam tych kierowcow wielkie brawa dla nich ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) ja rozumiem bezpieczeństwo bla bla, ale jak w sloncu jest prawie 40 stopni no to ja siebie nie widze w kombi, bo to samobójstwo jest. I dziwie się, że cały czas znajdują sie ludzie którzy jazdę w zalóżmy koszulce sprowadzają od razu do dresiarstwa, może to po prostu jest wygoda? Zresztą nieważne co to jest, ważne że każdy sam wybiera to w czym jeździ a inni nie powinni tego komentować bo to wybór każdego z nas. sie rozpisałem ;) Edytowane 13 Lipca 2006 przez Sasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Taki dostał mundur i w takim jeździ... ;) raczej nie ma wyboru Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 z tym wyborem to akurat ogólnie mówiłem a nie o panach policjantach, źle to ująłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 aale o zzo chozzi..? gliniarzy w lecie często widuję w koszulach i wcale im się nie dziwię, sam bym tak sie toczył: prędkość skuterowa, a patrol na mieście pewnikiem kilka godzin trwa... toczą się tylko, czasem kogoś zatrzymają,Niekoniecznie musi to być skuterowe tempo (co powiesz o Burgmanie 650? :flesje: ). Na wakacjach widziałem >policjanta< na BMW patrolującego autostradę we Francji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Niekoniecznie musi to być skuterowe tempo (co powiesz o Burgmanie 650? ;) ). Na wakacjach widziałem >policjanta< na BMW patrolującego autostradę we Francji :flesje: Hehehehe, brzuszek godny policjanta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Hehehehe, brzuszek godny policjanta ;) to od dunkin donuts :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Ostatnio wracałem z małego co nie co do domku ubrany w:- buty typu trampki- koszulke - krótki rękawek- krótkie spodenki- rękawiczki od roweru (co by mi się kiere lepiej trzymało)- kask typu orzeszek (prawie jak na rower, sprzedawane w louisie i polo)- okulary przeciwsłoneczne :biggrin: Prędkości miałem góra 50 km/h bo mi oczy łzawiły - nawet skuterkiem (enduro) mnie koles wyprzedził. ;) W pewnym momencie pojawił się koło mnie kolega na jakimś (nie znam się) dużym choperze. Zmierzył mnie wzrokiem typu: no tak kupił sobie sprzęt a na ubranie nie ma!Sorry, ale strój to mam spoko, ale przy temperaturze ponad 50 st. w słońcu nie chciało mi sie wbijać w skórę lub teksy, jadąc ubrany jak pisałem wyżej i tak było mi gorąco.Pozdrawiam wszystkich, którzy śmigają w pełnym stroju ;) , nic na siłę ... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolekFJ1100 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 dla mnie dresiarz to gostek który jedzie na motorze w dresowych spodenkach,a nie w koszulce ;) sam w gorące dni zasówam w oszulce bez renkawków,ale trzeba przyznać że zawsze mam spodnie jeansowe bo w krutkich niejeżdżepozdro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nab Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 W upale jazda w stroju motocyklowym jest niewygodna i niebezpieczna. Nie tak dawno temu jeden z forumowiczów wylądował w szpitalu bo urwał mu się film z powodu ( jak sądzę ) przegrzania organizmu. Na te upały po swoim mieście jeżdżę w sandałach , na krótko + rękawiczki motocyklowe bo lepiej mi się w nich czuje klamki i przyciski. Ktoś mnie nazwie dresem czy innym takim ? A proszę bardzo... w dupie mam jego opinie ;) Jakoś na zachód od Odry więcej tych pseudo motocyklistów w krótkim stroju... ahh ci dresiarze. Plaga panie , plaga ! Trzeba siać, siać, siać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwm5fan Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Skończylibyście ten temat, ostatnio brałem udział w dyskusji na identyczny i doszliśmy do jednego wniosku. Szkoda czasu na rozpisywanie się o stroju motocyklisty i nakładaniu kasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 No cóż ja się jescze ciuszków niedorobiłem i śmigam w takich temperaturach w ktutkich spodniach dżinsowych i podkoszulku a na dłuższe traski długie dżinsy i może bluza jakaś ewentualnie kurteczka!!Cóż zrobić może sobie buzer kupie:d taniej mnie wyjdzie pozdrawiamPrzemoo :icon_mrgreen: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi