dono Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 odpowie mi ktoś? lukimaster, ja też myślę o pirelli mt75. dobrze się sprawuje ta opona? a w deszczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Ja mam pytanie odnośnie oponki do tyłu, ale tym razem nie na temat szerokości, ale profilu. Jak wiadomo producent zaleca zakładanie do CB 500 oponki 130/80/17. O taką oponę troszkę trudno :banghead: Natomiast 130/70/17 jest już więcej... Czy taka różnica w profilu (10 %) może mieć jakiś znaczący wpływ na zachowanie motocykla czy można ją bez obaw założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Motocykl bedzie minimalnie wolniejszy i bedzie go bardziej trzezlo na wybojach. W zakretach motor bedzie prawie taki sam jak przed wymianą. Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Ja mam pytanie odnośnie oponki do tyłu, ale tym razem nie na temat szerokości, ale profilu. Jak wiadomo producent zaleca zakładanie do CB 500 oponki 130/80/17. O taką oponę troszkę trudno ... Nie bardzo rozumiem czemu trudno ? Chcesz to Ci załatwię ,chyba,ze rozmawiamy o używce.Ja teraz zmieniam cały kpl.na nowe Dunlopy GT501 ARX .I zakładam tylko takie jakie przewiduje fabryka :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 odpowie mi ktoś? lukimaster, ja też myślę o pirelli mt75. dobrze się sprawuje ta opona? a w deszczu?Trudno mi się odniesc czy jest godna polecenia bo nie mam wiekszego odniesienia co do innych opon (ale na moje daje rade- równiez w deszczu). Pierwotnie założona była też Pirelli MT 75 (patrząc po kodzie daty produkcji jeszcze fabryczna!) Nie chciałem kombinować, a do tego udało mi sie przez kumpla wylicytowac za dobra cene (!) nówke sztuke na niemieckim e'bayu poszedłem po najmnejszej lini oporu i kupilem - jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 aha dzięki. ale jeszcze: czy założyć orginal 2.75 czy może 90/90? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Mam pytanie, na jaką oponę jest przewidzina tylna 18" felga w suzuki rg80?? kupiłem ja i była tam zryta opona szer 90 i jest niewiele szersza od samej felgi także napewno wejdzie większa. Nie zalezy mi na szerokości tylko na tym zeby byla taka jak w serii czyli najlepsza z mozliwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi