Prot Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Mnie pozostało jebnąc się pod stołem ... :lalag: Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 To mnie pozostało się je*nąć. :lalag: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 CORAZ BARDZIEJ NAM :lalag: SIE PODOBA ALE POTRZEBUJEMY JAKIEJ ZACHETY NAPISZCIE COS MIłEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 ;) gdybysmy jechali to penie chetnie bysmy sie jebli z lewej strony za barem ;) TE GERARD!!! a Ty zmien ten tryb przypuszczajacy w tryb oznajmujacy, TAK?!? ;) ...bo wcale nie jebniesz sie ani z lewej ani z prawej strony baru... tylko ja Ci jebne jak bedziesz tak dalej kokietowal :) MACIE JECHAC I KONIEC GADKI :lalag: :) :D ...jak sie raz powiedzialo 'DOOO PIEEEKLAAA!!!' ...to nie ma odwrotu... jadymy na czeska republike i zero dyskusji......... czizus.... jak z dzieckiem ;) ...napisal, w tybie rozkazujacym... wojtasik... aka... zapluty karzel reakcji ;) pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 TE GERARD!!! a Ty zmien ten tryb przypuszczajacy w tryb oznajmujacy, TAK?!? ;) ...bo wcale nie jebniesz sie ani z lewej ani z prawej strony baru... tylko ja Ci jebne jak bedziesz tak dalej kokietowal :) MACIE JECHAC I KONIEC GADKI :lalag: ;) ;) ...jak sie raz powiedzialo 'DOOO PIEEEKLAAA!!!' ...to nie ma odwrotu... jadymy na czeska republike i zero dyskusji......... czizus.... jak z dzieckiem :D ...napisal, w tybie rozkazujacym... wojtasik... aka... zapluty karzel reakcji ;) pozdr, wPRAWIE SIE SKUSILISMY JAK RESZTA NAS POZACHECA TO POJEDZIEMY :) PS.TROSZKE STESKNILISMY SIE ZA WASZYMI RYJAMI ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Renatagrodzisk - j*b**j Gerardowi, żeby jechał z Tobą :lalag: zanim Wojtasik mu j*bnie Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Renatka i Gerutek, szmaty, macie jechać i już....jebniem się razem przy śmietniku.... :lalag: PS. mam nadzieję, że Was namówiłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Renatagrodzisk - j****j Gerardowi, żeby jechał z Tobą :lalag: zanim Wojtasik mu j*bnieCHYBA POJADE "kobieta mnie bije" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 CHYBA POJADE "kobieta mnie bije"...a co ja mowilem o trybie przypuszczajacym :) :lalag: :) ;) ...i nie strasz avatarem... nie strasz... ;) pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Łysy - prośba ... czy możesz zapodać najnowszą, aktualną mapkę planowanej trasy ? Czy to co ostatnio zapodaleś to jest ta wersja ? Bo się nieco zgubiłem. Proszę bez komentarzy typu: "stary pierdziel", "grzyb" itp. P.S. Coś się stało Zbyhowi ? bo doszły do mnie jakieś kurewskie informacje wczoraj ??? ku*wa znalazłem ...sorry Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Gerard!!! Jedź chłopie z nami bo wiesz, tam takie towarzystwo jedzie, że... Oni podobno sie nie myją i w ogóle... Piją dużo... Motocykle często mają ubłocone... Nie to co MY! Aha, mi warunki takie jak w Tokaju też odpowiadają. Twardy jestem!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Gerard!!! Jedź chłopie z nami bo wiesz, tam takie towarzystwo jedzie, że... Oni podobno sie nie myją i w ogóle... Piją dużo... Motocykle często mają ubłocone... Nie to co MY! Aha, mi warunki takie jak w Tokaju też odpowiadają. Twardy jestem!pzdr Buhahaha, Ty to w Tokaju pajaki ze zlotymi plombami ogladales :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Gerard!!! Jedź chłopie z nami bo wiesz, tam takie towarzystwo jedzie, że... Oni podobno sie nie myją i w ogóle... Piją dużo... Motocykle często mają ubłocone... Nie to co MY! Aha, mi warunki takie jak w Tokaju też odpowiadają. Twardy jestem!pzdrTAK TAK TO TOWARZYSTWO TROSZKE MNIE MOTYWUJE ABY ;) Z WAMI ALE JESZCZE MYSLE :icon_rolleyes: Renatka i Gerutek, szmaty, macie jechać i już....jebniem się razem przy śmietniku.... :) PS. mam nadzieję, że Was namówiłam ;)WIELKIE DZIEKI CAłY CZAS MYSLE ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 TAK TAK TO TOWARZYSTWO TROSZKE MNIE MOTYWUJE ABY ;) Z WAMI ALE JESZCZE MYSLE :icon_rolleyes:WIELKIE DZIEKI CAłY CZAS MYSLE ;)Wiesz co Geruś ? My Ci za tę kokieterię z Wojtasikiem przypier...limy a nie j*b...my. Pierz swoje barchany, szykuj wisiorki na komórke, klucze i inne ozdoby, zabieraj te swoją przemiłą małżowinę, aparat i dobry humor i zapomnij o trybie przypuszczającym ;) To o której startujesz ? :lapad: P.S. Dzięki Stasiu za oddzwonienie :) Aha, mi warunki takie jak w Tokaju też odpowiadają. Twardy jestem! Ty też coś jarałeś dzisiaj ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Renatka i Gerutek, szmaty, macie jechać i już....jebniem się razem przy śmietniku.... :icon_rolleyes: PS. mam nadzieję, że Was namówiłam :) no masz....a Oleska wciaz tylko o jednym, nawet w tak powaznym temacie ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi