LYsY Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam ;) Łysy - prośba ... czy możesz zapodać najnowszą, aktualną mapkę planowanej trasy ? Czy to co ostatnio zapodaleś to jest ta wersja ? Bo się nieco zgubiłem. Proszę bez komentarzy typu: "stary pierdziel", "grzyb" itp. W piątek w nocy / w sobotę rano mapka powstanie. Faktycznie, tyle postów że mozna się pogubić, ktoś już wcześniej też to zgłaszał ;) pozdrLYsY EDIT: ale i tak plany są po to, żeby je twórczo zmieniać po drodze :) :icon_rolleyes: Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A wiadomo juz kto jedzie a kto "gdyba", czy jeszcze za wcześnie na "Listę Dobrowolnych Ochotników"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Prot, albo wyjazd albo zapłacony rachunek za komórkę... Dzwoń na ten 507... bo tamta wyłączona na głucho!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A dlaczego ja nic nie wiem na ten temat :evil: poczytam w domu i się zdeklaryje........... MOGE JECHAĆ :( Z WAMI qrna musze jechać.. hmmm Tylko pare formalnych spraw musze obczaic i bede wiedział czy jade czy nie jade.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 poczytam w domu i się zdeklaryje...........MOGE JECHAĆ :evil: Z WAMI qrna musze jechać.. hmmm Tylko pare formalnych spraw musze obczaic i bede wiedział czy jade czy nie jade.. Zaje...fajnie! NOWY - nie ma spraw formalnych, formalnie masz jechać :( pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zaje...fajnie! NOWY - nie ma spraw formalnych, formalnie masz jechać :( pozdrLYsYformalnie... musi prawko odebrac :evil: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) ku*wa nie zdąży ... wczoraj zdawał ... + 14 dni ... pozamiatane ... ale ale ... czy komuś z ekipy węgierskiej prawko sprawdzali na granicy ? Bo mnie nie !!! Łysy, Stachu, Gerard, Wojtasik, Miklas MarianKa i cała reszta - ruszcie mózgami - sprawdzali prawka czy nie ??????Marianka a Ty o której i skąd startujesz ? Bo mi jakoś tak .... łeeee Ty z Gliwic i pewnie w sobotę ... no to dupa ... znowu samemu po autostradzie ... a Krycha nie lubi autostrad ... dychę spala ... :( Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Chyba z Gliwic w sobotę, jeśli ekipa nocuje w rybniku. Jesli natomiast gdzieś dalej - to ja też! PJ na granicy nie sprawdzali, a wyjatkowo upierdliwy był pogranicznik. Jak latam na czechy tak sobie, to nawet kasku nie zdejmuję. Dowód albo paszport i jazda. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez MarianKa Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 ku*wa nie zdąży ... wczoraj zdawał ... + 14 dni ... pozamiatane ... ale ale ... czy komuś z ekipy węgierskiej prawko sprawdzali na granicy ? Bo mnie nie !!! Łysy, Stachu, Gerard, Wojtasik, Miklas MarianKa i cała reszta - ruszcie mózgami - sprawdzali prawka czy nie ??????...mi nie sprawdzali... zarowno jak bylismy na wegrzech jak teraz podczas tripa do rumunii... - tylko paszport... i tylko raz chcieli dowod rejestracyjny moto... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Gerard!!! Jedź chłopie z nami bo wiesz, tam takie towarzystwo jedzie, że... Oni podobno sie nie myją i w ogóle... Piją dużo... Motocykle często mają ubłocone... Nie to co MY! Aha, mi warunki takie jak w Tokaju też odpowiadają. Twardy jestem!pzdrStaszek!!!!!!!!!!!!!!!!a ty ciągniesz z Gdańska Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez weterynarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 ku*wa nie zdąży ... wczoraj zdawał ... + 14 dni ... pozamiatane ... ale ale ... czy komuś z ekipy węgierskiej prawko sprawdzali na granicy ? Bo mnie nie !!! Łysy, Stachu, Gerard, Wojtasik, Miklas MarianKa i cała reszta - ruszcie mózgami - sprawdzali prawka czy nie ??????Marianka a Ty o której i skąd startujesz ? Bo mi jakoś tak .... łeeee Ty z Gliwic i pewnie w sobotę ... no to dupa ... znowu samemu po autostradzie ... a Krycha nie lubi autostrad ... dychę spala ... :evil:nikt nie sprawdza ruszaj z NIMI a moze i z NAMI :evil: STASZKU JESLI MASZ OCHOTE TO MOZESZ PRZYJECHAC DO NAS W CZWARTEK WIECZOREM I RAZEM Z NAMI RUSZYC W PIATEK OILE MY BYSMY OCZYWISCIE JECHALI :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) O ILE MY BYSMY! Tobie Gerard naprawdę trzeba je*nąć!Reńka, jesteś tam? Weź przywal temu chłopu z mojej kasy! Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez MarianKa Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 O ILE MY BYSMY! Tobie Gerard naprawdę trzeba je*nąć!Reńka, jesteś tam? Weź przywal temu chłopu z mojej kasy! Renatko - skoro się rozgrzałaś to j*b..j Gerardowi z prawej ode mnie i z lewej od Wojtasika :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Przejechalismy ostatnio z Wojtasikiem i ekipą w 7 moto z PL do Rumunii i z powrotem. Nikomu nie sprawdzali prawka na żadnej z granic. O ile pamiętam to nikomu nawet ani dowodu rej. ani zielonej karty (na granicy rumuńskiej) nie sprawdzali. Only passports! Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez rob_rocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Spoko można jechać w grupie bez prawka. Nie sprawdzają, no, chyba ze jakaś draka...Jadę z Gdańska, ale chyba w piątek rano, więc na raz w okolice Gliwic.Na razie jestem 'rozdarta sosna", bo nie wiem, zmienić moto czy nie.. A jak tak, to jak to zrobić, aby przed weekendem zdążyć!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi