LYsY Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Hej ;) 1. Na jeden dzień do Prago tłuc się ponad 800 km z Gdańska No nie do końca. W pierwszy dzień (sobotę) jedziemy tylko z Rybnika do Pekelnych dolu (430km), a w niedzielę jest Praga i to jest tylko 100 km do przejechania. Nocleg w Kutnej Horze, trzeci dzień to odcinek górski i Kłodzko (nocleg tam lub w Kletnie), tak, żeby w czwarty dzień Warszawa nie miała zbyt ogromnej trasy powrotnej. Ja osobiście myslałem Stachu, że może mógłbyś mieć piątek wolny, przyjechać do Wawki w czwartek - ktoś was przytuli jeśli o noclego chodzi, a w piątek ruszyć z nami na południe. Co to Krumlova, to możesz nie jechać z nami w niedzielę do Pragi tylko uderzyć na południe - wówczas miałbyś do przjejechania z Pekelnych Dolu jakieś 250 km. Potem ew. mógłbyś do nas dobić albo już się kręcić z Protem tam, gdzie zechcecie ;) pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 spoko, jakoś będzię! grunt że się wszyscy znowu spotkamy.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Cos mało spamu. 2 tygodnie do wyjazdu, a temat tylko na 5 stron!! :biggrin: Czy cos na kształt wstępnej, albo orientacyjnej listy uczestników się szykuje? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Czekaj Marian niech ludzie wytrzeżwieją ... ależ Ty niecierpliwy ...Impra skończyła się dopiero co a Ty już następną montujesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Tez astanawioam sie gdzie wybrac sie dlugasny weekend- poszytalem ale sie juz pogubilem bo tyle roznych propozycji - ktora wkoncu jest aktualna to moze tez sie podłacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 ;) coraz bardziej mi sie podoba :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 ;) coraz bardziej mi sie podoba :) I co z tego, nikt cię nie zaprasza :) :lalag: No, konkretniej, konkretniej...... zdecydowani? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 ...no prosze jak sie ladnie temat rozrosl... :) Lysy oraz sztab kryzysowy :) za plan ...jak dla mnie git! :lalag: ...ale mysle, ze brakuje w nim (znaczy mi nie, bo raczej wdupiemamto) jeszcze jednoznacznego okreslenia rodzaju/warunkow zakwaterowania... mi bardzo podoba sie pomysl kimania gdzie sie padnie w piekielnych dolach ale np. dziewczynom to sie wydaje ze musza sie myc ;) ...tak wiec czy w piekielnych dolach istnieja jakies inne sanitariaty poza szczalnia? ...tak jak pisalem wczesniej mi to rybka... ale coby uniknac... jakis pozniejszych fermentow ...uwazam ze te kwestie nalezaloby dookreslic... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 znaczy mi nie, bo raczej wdupiemamto Wojtasik jak to?!!... Ty zdrajco!! A co z mottem przewodnim: "Higiena przede wszystkim" zaprzańcu??! :lalag: :) Ps.Ja się piszę na ten wypad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Wojtasik Ty... nie bądź Brylant ... jak to ... "wdupiemamto" ? Ma byc komfortowo, a nie ja u Oleśki na ogrodzie :) Przynajmniej jak w Tokaju :lalag: :) Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 ...tak jak pisalem wczesniej mi to rybka... ale coby uniknac... jakis pozniejszych fermentow ...uwazam ze te kwestie nalezaloby dookreslic... Heja :D No dobra, jutro tam zadzwonię i spytam o sanitariaty. Pewnie rozmowa będzie wyglądała tak:- ahoj, tady zase Wojtek, tym* s Polska, mam dulezity dotaz.- ano?- mate tam nejakou kouplenu**? Protoze nam chlapom je to suma fuk, ale holky by se rade osprchovaly nebo tak nejak..[tutaj padnie odpowiedź].. a ja napiszę czego się dowiedziałem :lalag: :) pozdrLYsY *tym - po czesku team**koupelna - nie ma nic wspólnego z kupami ;) , chodzi o kąpiel czyli łazienkę ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 W ciagu tygodnia dam znac czy jade. Mam nadzieje, ze sie uda :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) A co z mottem przewodnim: "Higiena przede wszystkim" zaprzańcu??! :) ;)...nie "Higiena przede wszystkim" tylko 'pamietajmy o higienie' :D ...ja pamietam... czasem nawet zazywam ;)btw. kes ke se 'zaprzaniec?' Ps.Ja się piszę na ten wypad!...no i git! ;) Wojtasik Ty... nie bądź Brylant ... jak to ... "wdupiemamto" ? Ma byc komfortowo, a nie ja u Oleśki na ogrodzie :P Przynajmniej jak w Tokaju :lalag: :)...no wlasnie o to mi mniej wiecej chodzi... czy ma to byc wersja namiotowo-podlogowa czy wersja komfort (Przynajmniej jak w Tokaju ;) )? ...bo nocleg w piekielnych dolach to zdecydowanie wyglada mi na wariant pierwszy... czyli zapytamy Miroslava Krejčí:- te mirek gdzie tu mozna sie kimnac?a on odpowie:- ...a jebnij sie tam w piatej grocie na prawo za barem... i jesli o mnie chodzi to relax ale czy wszystkim to pasi? pozdr, w EDIT:btw. kes ke se 'zaprzaniec?' okiej... juz sobie sprawdzielm... ale ladniej byloby gdybys uzyl formy zaprzańcze ;) Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ja sie jebne w piatek grocie za barem i rozwine spiwor :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 :) gdybysmy jechali to penie chetnie bysmy sie jebli z lewej strony za barem :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi