Pietra Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ej a jak dzisiaj z 2oo - spotykamy sie zeby pogadać o szczegółach.Oleśka by zabrała mapy, Łysy przewodnik po czesku, ja Złotą :icon_rolleyes: i byśmy pogadali. To jak - o 21:00??!!Ja wcześniej nie mogę bo Złota wykłady z kursu na prawo jazdy motocyklowe kończy dopiero o 20:30 Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Witam! Wracam z urlopu, wchodzę na 4UM i co widzę, że szykuje się bardzo ciekawy wyjazd :icon_mrgreen: PISZĘ SIĘ NA TO :icon_rolleyes: :icon_razz: LYsY – około 10 motocykli zmieszczę u siebie w garażu, więc gdyby ekipa nie była zbyt liczna, to problem z parkowaniem znika ;) Pzdr, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Dobra - zmiana planów - nie jedziemy do 2oo - jedziemy do Oleśki :icon_rolleyes: Pozdro Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 JA bede w Kletnie :icon_rolleyes: i do kletna na kilka godzin ma wpaść ekipa z MGH , to tylko 30 km od granicy z czechami moze skorelowalibyście terminy z MGH i na kilka godzin w kletnie rzadziliby 4 umowicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Własnie zakończyła się narada sztabu kryzysowego.....Niestety Budziejowice i Krumlov odpadają, za daleko na południe jak na tak krótki wyjazd....a szkoda....Ale nowy plan jest równie niecny i porywający - Łysy jutro zapoda szczególy, ja tylko zdradzę, że z Pragi uderzamy do Kutnej Hory i tam imprezujemy i śpimy a rano walimy w kierunku Kłodzka - kryptonim "czerwona kiełbasa" - wyjaśnienie jutro :icon_rolleyes: ....po wskanowaniu mapki....Nocujemy w Kłodzku/okolicy - rano zwiedzanie twierdzy i wyjazd do wwki....dal tych co nie mają potem urlopu..... :icon_mrgreen: ....ja zostaję i buszuję na południu.... PS. i wcale nie zaciągam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Własnie zakończyła się narada sztabu kryzysowego.....Niestety Budziejowice i Krumlov odpadają, za daleko na południe jak na tak krótki wyjazd....a szkoda....Ale nowy plan jest równie niecny i porywający - Łysy jutro zapoda szczególy Jestem niewinny! Wrobili mnie!! :) A więc dla przypomnienia: piątkowa noc w Rybniku, sobotnia - w Piekle, niedzielna (po obejrzeniu Pragi) - w Kutnej Horze. W poniedziałek ruszamy z Kutnej na górski odcinek specjalny. Wyznaczyliśmy (z grubsza :P) traskę z Kutnej do Dolnej Lipki/Boboszowa na przejście graniczne - prawdopodobnie przejedziemy po drodze przez Pardubice. Przed samym dojazdem go granicy mamy winkielki, od których niektórzy się poślinili ;) Oto one:http://republika.pl/hmlysy/winkle.jpgDo granicy mamy 130 km. Następnie z Boboszowa do Kłodzka mamy 35 km, więc razem tego dnia przejedziemy około 165 km. Padła jeszcze propozycja, żeby ewentualnie najechać MGH w Kletnie - z tym, że MGH mają bardzo szczególowy plan jazdy :) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=674024 Reszta dnia będzie zależała od tego, jak szybko śmigniemy te 165 km. Jesli dojedziemy o rozsądnej porze, możemy zobaczyć twierdzę Kłodzką i te podziemne tunele. Jesli przyjedziemy za późno, pozostanie się zeszmacić :wink: , po czym twierdzę zdobyć na wtorkowym kacu porannym.Myśl sztabu kryzysowego była taka, żeby spać w Kłodzku. Ale może przytuli nas (byle nie dosłownie :D ) MGH? Doktor, dałoby się załatwić jakieś spanko? Wtorek to powroty. Każdy leci gdzie chce, Oleśka która nie zaciąga :D jedzie gdzieś w Polskę, Warszawa do Warszawy. Kilometry: Wawa - Rybnik 345 km, sobota 430 km, niedziela 200 km, poniedziałek 165 km, wtorek.. Kłodzko - Wawa około 430 km, czyli razem 1570 km czystej trasy. Do tego kręcenie się na miejscu - oceniam to na "do 1800km". PozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) No, czekam na szczegóły.W sobote i niedziele chciałbym być z wami. (tyle trwa mój Dłygi Łykend) A ewentualna droga z Legnicy do Jeleniej Góry nie musi wieść przez Bolków, tylko przez Kapele. Troche gorszy asfalt, ale ja zawse tamtędy jeżdże. EDIT.LYsY jednak napisał szybciej.Możemy się spotkać w L-cy albo J. Górze Edytowane 26 Lipca 2006 przez lysy600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Jak noclegi w okolicy Kłodzka - to w Kletnie!MGH ma tam być we wtorek, na zwiedzaniu jaskini, to możemy sie na jakąś chwilę (niekrótką!) spotkać. No i w Kletnie nieźle karmią! (i poją) Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Robi się zaj...ście :) :D Własnie zadzwoniłem do Pekelnych Dolu. I możemy tam spać - na miejscu! Zdarma ;) Jak to powiedział Miroslav Krejčí (po czesku :P) - weźmiecie sobie materac (mają tam własne), śpiwór i zalegniecie tam gdzie padniecie :wink: Klub jest dość międzynarodowy, pełno tam obcokrajowców, szykuje się super bibka :D Aha, jak mu powiedziałem, że będzie koło 10 motocykli, to powiedział, że się "stracimy w tłumie" :) Także problem noclegu z soboty na niedzielę jest rozwiązany. pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Lysy - co by bez Ciebei cała ekipa "PIEKŁO"zrobiła... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Dzwoniłam do Kłodzka. Twierdza jest czynna we wtorek pomimo święta - od 10 do 18. Gdybyśmy dotarli już w poniedziałek to ostanie wejście do labiryntu jest o 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Plan jak plan. Rodzi się w bólach. Jednym się będzie podobał, drugim nie, trzecim bedzie wisiał. Najbardziej podoba mi się zakończenie: Wtorek to powroty. Każdy leci gdzie chce ... To co Stasieńku - zamiast wracać do W-wki/Gdańska/Pasikurowic zrywamy się dalej na południe ? Zrobmy sobie dwa w jednym - jazda po górach nad morzem :) Edytowane 26 Lipca 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 A jest jakiś konkretny plan na wyjazd z Wawy? Typu jakoś popracowo czy coś?! Jakby mi się zrobił long łykend, co jeszcze nie takie pewne, to bym się chętnie wybrał na taką traskę! Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Z Wawy to pewnie dwie grupy bedą - południowa i popracowa - ale zobaczymy - będziemy się zgadywać jak lista uczestników się zrobi i będzie bliżej do wyjazdu Pozdrofka Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 ... kurde, troszkę w złym dla mnie kierunku zmierza plan...1. Na jeden dzień do Prago tłuc się ponad 800 km z Gdańska2. Odpadł Krumlov i Budziejowice, te miasta chciałem zobaczyć..3. Kletno - przecież będziemy tam w początkach września... Prot, nie wiem jak z urlopem, ale ja chętnie bym śmignął gdzieś dalej - z Pragi na południe. Będziemy w kontakcie!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi