zoltecek Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) a moze LITWA ?? bo w czechach to za bardzo nie wiem co mozena zwiedzac ale moze mi ktos powie no i dystansik tez niezły 2000 odemnie :icon_razz: a jak ze spaniem ?? namioty?? czy ekskluziw:P a jak z predkoscia bo ja na swoim enduraku to max 120 wiecej to juz ctudniej bo musze z wiatrem walczyc Edytowane 18 Lipca 2006 przez zoltecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Ja skłaniam się bardziej do wyprawy z Tomkiem Kulikiem (Dział "podróże", weekend we Lwowi). Jego tempo odpowiada mojemu sprzetowi. Was mógłbym spowalniać. Perspektywy na japońca maleją, bo wole jeździć, a nie mieć :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 bo wole jeździć, a nie mieć dlatego ja zostaje przy XJce :icon_razz: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Znalazłem w domu przewodnik (po czesku) po czeskich zamkachpożyczysz? bo ja chyba tam zostanę - przewiduję tym wyjazdem rozpocząć swój urlop i poszlajać się trochę po górkach okolicznych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 pożyczysz? bo ja chyba tam zostanę - przewiduję tym wyjazdem rozpocząć swój urlop i poszlajać się trochę po górkach okolicznych..... Of kors, ale on jest naprawdę w języku czeskim. Na szczęście ma obrazki :icon_razz: :icon_razz: Przywiozę go po weekendzie. papaLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 JEDŹMY!!!!P.S. Kurde, ile tym postem wniosłem do tematu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 JEDŹMY!!!!P.S. Kurde, ile tym postem wniosłem do tematu! Nie, no faktycznie ten post był dramatyczny ! Jestem nadal pod jego wrażeniem ! A może tak jednak na Ukrainę , z Tomaszek Kulikiem ? Pa,pa,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 ja tez chyba jednak wole ukraine !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 ja tez chyba jednak wole ukraine !!No to piszesz w złym wątku :) :icon_razz: :icon_razz: pozdrLYsY PS a ja wolę Jubilata 2 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 A może tak jednak na Ukrainę , z Tomaszek Kulikiem ? Halo halo!Uprasza się koleżankę w czerwonych gumiakach o nie wprowadzanie zamieszania wśród brygady zwolenników jazdy DO PIEKŁAAAA :icon_razz: :icon_razz: Jak mniemam, wypad do Pekelnych Dołów może okazać się bardzięj dopiekłowy, niż wycieczka do Lwowa. Może zatem wybrać opcję w bardziej piekielnym klimacie...??? P.S. Sama chętnie wybrałabym się również na Ukrainę, ale ten zabytkowy bruk we Lwowie... tragedy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) chyba się jeszcze nie zapisałem???? JADE!!!!! Majte se, kamaradi, a pekne holky!Na shle! Edytowane 19 Lipca 2006 przez MarianKa Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 chyba się jeszcze nie zapisałem???? JADE!!!!! Majte se, kamaradi, a pekne holky!Na shle! No Marianku, ja se ceszim....uczymy się czeskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 ... ale jednak ten Lwów...nie żebym jątrzył Broń Boże!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Jak gdzieś jechać w takim składzie to tylko DO PIEEEEEEKŁAAAAAA :banghead: :D :D :P :flesje: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Staszek, nie JĄTRZ :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi