Bartek Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Żałuje, że nie będe mógł być w Stepnicy, lece za Częstochowe na Shadowisko organizowane też przez forumowiczów i wcześniej już to zaklepałem, ale życze Wam wspaniałej zabawy ( na pewno będzie :buttrock: )i udanego spotkania ( z misskami też :icon_mrgreen: :icon_eek: )Może na western piknik uda mi się z kimś spotkać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolarz Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 ta proba generalna.. jak mnie wkurza ten komputer noo jestem .:icon_mrgreen: ale buraki stawialem .. dobra o ktorej ten spacerek do stepnicy??pozdrowienia dla reszty twardzieli :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 ta proba generalna.. jak mnie wkurza ten komputer noo jestem .:buttrock: ale buraki stawialem .. dobra o ktorej ten spacerek do stepnicy??pozdrowienia dla reszty twardzieli :banghead: super kolego ze z nami jestes :icon_mrgreen: a jutro masz zamowiona pobudke8,30 i jazda :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 cholera, zadziwiająco mało chromu ma fzs, ale chętnie bym się podłączył pod dyskusję i wspólne przejażdżki :banghead: :banghead: No faktycznie mało chromu u mnie tez. ale może pozwolicie tak pare metrów przed albo za :icon_mrgreen: Spóznione, ale szczere życzenia urodzinowe dla Vidlaka 100 lat :icon_eek: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Moze też wpadne z rodzinka do Stepnicy.Moge? Carioka w imieniu Halo Szczecin napisala ze nie jada do Gryfic 28.07 warto chlopakom napisac, ze macie chec tam przybyc , w koncu "halo" to nie caly Szczecin.Kurna fajny zlot był w tych Gryficach.Jestem i pozdrawiam.Hmm, ale ja nie mam kardana ino wańcuch i ani odrobiny armatury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Moze też wpadne z rodzinka do Stepnicy.Moge? Carioka w imieniu Halo Szczecin napisala ze nie jada do Gryfic 28.07 warto chlopakom napisac, ze macie chec tam przybyc , w koncu "halo" to nie caly Szczecin.Kurna fajny zlot był w tych Gryficach.Jestem i pozdrawiam.Hmm, ale ja nie mam kardana ino wańcuch i ani odrobiny armatury...WITAM CIE NASZ KOLEGO :icon_mrgreen: JA TAM NIKOMU NIE BRONIE byc z nami JESLI KTOS DOBRZE SIE MA W NASZYM GRONIE :banghead: ODNOSNIE GRYFIC- no własnie tak jak mowisz CARIOKA TO NIE CAŁE HALO SZCZECIN Motor Kardan Klub :buttrock: - my jedziemy napewno, A RESZTA NIECH ROBI JAK CHCE NIKT NIKOGO NO NICZEGO NIE ZMUSZA I NIKOMU ZYCIA UKŁADAC NIE BEDZIE.ale widze ze bardzo probuja :banghead: pozdrawiam i do zobaczenia :icon_eek: Edytowane 14 Lipca 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 No faktycznie mało chromu u mnie tez. ale może pozwolicie tak pare metrów przed albo za :icon_mrgreen: Spóznione, ale szczere życzenia urodzinowe dla Vidlaka 100 lat :icon_eek: :buttrock:Dziękuje Dziękuje :banghead: W sobote rano walimy na Stepnice, tempo- pół spacer, trasa- turystyczna, jeśli ktoś ma ochote się dołączyć zapraszam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 A rano to o której :icon_mrgreen: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Dzień dobry!!!Pozwole sobie dorzucic swoje 5gr na temat Gryfic. Jak i w tamtym roku koncert zagraja kolesie z garazu obok. Chlopaki bardzo by chcieli kiedys zagrac dla nas w Szczecinie. W tym roku zagraja bodajze przed Goyah czy jak to sie tam pisze. Pzdr!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Imprezka w Stepnicy Ok , następna w Sołominie czy jakoś tak :biggrin: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Imprezka w Stepnicy Ok , następna w Sołominie czy jakoś tak :D no sie wie ze ok w STEPNICY -własnie jeszcze tu jestem :icon_evil: i klikam sobie do WAS.ALE TO WIADOMO DLACZEGO -JACY LUDZIE TAKA ATMOSFERA :clap: dziekuje wszyskim za przybycie i wspolna zabawe :biggrin: w woli informacji kolejny ZLOCIK organizowany W STEPNICY PLANOWANY NA połowe SIERPNIAszczegoły podamy w terminie :biggrin: a juz w czwartek w SUŁOMINIE :biggrin: Edytowane 16 Lipca 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 WITAM CIE NASZ KOLEGO :icon_biggrin: JA TAM NIKOMU NIE BRONIE byc z nami JESLI KTOS DOBRZE SIE MA W NASZYM GRONIE :wink: ODNOSNIE GRYFIC- no własnie tak jak mowisz CARIOKA TO NIE CAŁE HALO SZCZECIN Motor Kardan Klub :crossy: - my jedziemy napewno, A RESZTA NIECH ROBI JAK CHCE NIKT NIKOGO NO NICZEGO NIE ZMUSZA I NIKOMU ZYCIA UKŁADAC NIE BEDZIE.ale widze ze bardzo probuja :D pozdrawiam i do zobaczenia :biggrin: witam -nie jest to MOJA cała wypowiedz i została edytowana bez mojej zgody i wiedzy.BYŁEM W TYM CZASIE W STEPNICY :icon_mrgreen: wiem ze juz odpowiednie osoby sie tym juz zajeły-BEDZIE OSTRO :lalag: JAK FAJNIE -I PŁACZ TU JUZ NIE WYSTARCZY :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animal Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Hm...tak czytam i patrze i nie przypominam sobie zeby w szczecinie oprocz MC Outlaws był jeszcze jakis inny klub,Nie wiem kto was upowaznił do nazywania sie klubem skoro nawet nie jestescie FG ale chetnie o tym porozmawiamy bo akurat wybieramy sie nad morze i mamy zamiar zajechac do Sułomina bo bedzie nam po drodze i wydaje mi sie ze wtedy moze byc Ostro.Tymbardziej ze jeden z waszych braci szczecinskich przyjmuje nasze barwy i pewnie pomoze nam znalesc Jakis kardanowcow.pozdrawiam i pomyslcie troche nad nazwami bo burdel sie robi niesamowity i chyba trzeba bedzie jakis lad zaprowadzicdo zobaczenia w Sułominie :wink: :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) i wydaje mi sie ze wtedy moze byc Ostro.Tymbardziej ze jeden z waszych braci szczecinskich przyjmuje nasze barwy i pewnie pomoze nam znalesc Jakis kardanowcow.pozdrawiam i pomyslcie troche nad nazwami bo burdel sie robi niesamowity i chyba trzeba bedzie jakis lad zaprowadzicdo zobaczenia w Sułominie :icon_razz: :icon_razz: :)Chłopie chyba ci się coś pomyliło, reguły klubów stowarzyszeń itp. Obowiązują tylko członków wyżej wymienionych, znaki graficzne logo itp. Można zastrzec. A co do waszych klubów przyszły one do Polski z Stanów wraz z coca colą i frytkami. Straszenie kogokolwiek przypomina mi dresiarstwo. Myślę że przemoc idzie wraz z nieudacznictwem życiowym , poczytaj sobie http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...uby+motocyklowe . Ja osobiście należę o stowarzyszenie o nazwie GDO, którego logo jest niebiesko żółte, jest związane z ludźmi z PO, więc za to mogę dostać po buzi ?????? Są kluby garbusiaży, posiadaczy motocykli danej marki , kluby tuningowe , świat jest duży dla każdego jest miejsce . Więc żegnam.PS. Prosił bym Admina o podanie numeru IP tego pana , z tego co wiem można zczytać z serwera wszystkie dane Edytowane 17 Lipca 2006 przez Seboka Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Lipca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Dajcie spokój, to jakaś dzieciarnia, szkoda nerwów. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi