Magik Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Gredo jest na forum nie od dziś, więc wie co pisze.Ja pisze to co wiem, wiem to co pisze, dużo wiem więc dużo pisze.Gredo zawsze miał swoje "ale" w każdym temacie i mu to wychodzi.Nawet kiedyś był jakiś WT na forum, i tekst "poczekajmy aż to Gredo skomentuje" ahahaah pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Marta 69 RLZ :) podoba mi sie podejscie do sprawy:) mysle ze kazdy moze swoje zdanie wyrazic greedo ma takie i jest OK a co do tej motorynki to moj kumpel zrobił taki SWAP i jest bardzo zadowolony:) motorynka fajnie smiga ale ja z doswiadczenia wiem ze nie oryginalne patenty sa dobre ale na krotka mete:) a nawet chcac sprzedac to kazdy patrzy czy jest stan oryginalny:) ale zrobisz jak uwazasz ile kosztuje silnik od SImsona+remont ?? bo u nas widziałem po 500 zł oryginalne nowe silniki w sklepie z czesciami do moto polecał bym take rozwiazanie:)moj znajomy tak zrobił i jest bardzo zadowolony ale on ma z 60 lat i jezdzi tylko na ryby i do sklepu takze szanuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 W/g mnie zalezy gdzie chcesz jezdzic, slyszalem silnik WSK-i pasuje dobrze, moc wieksza od seryjnej motorynki, a masa nie wiele wieksza, :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Witam. Wyobraź sobie jazde na motorynce z silnikiem od wsk. To ja już bym wolał jeździć wsk'ą niż tą motoryną.Poza tym, ile ta motorynka mogłaby pojechać ? 80km/h ?No to sobie wyobraź Ciebie na motorynce, jadącego 80km/h na jakimś zakręcie :icon_rolleyes: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUFF Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Przedstawiłem wam ładne i profesjonalne rozwiązanie i to nie jechało 80km ciut szybciej, polecam montować silnik od simsonka, byle nie jakieś orzygane wsk czy tam mz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 :icon_razz: ;) ;) :icon_razz: A nie wolisz: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=116427820 ?????? :flesje: :DKu**A ludzie to maja naje**ne we łbie niech załoza se do MZ silnik kombajnu na 6 garach i ciagaja za soba przyczepke z silnikiem hehhehe :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 http://katowanie.komara.na.125cm3.patrz.pl/ a to widzieliście?? jak dla mnie to samobójstwo na tych rowerowych oponkach :icon_rolleyes::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Bo sie wkurzyłem ale on zawsze wali takie wypowiedzi i zawsze kogoś obraża Szkoda że niema na tym forum opcji ignoruj Marta69 ale on robi to calutki czas i bardzo mnie to irytuje bo jak ty bys sie czuła na miejcu obrażanego takich noobów trzeba tępić Greedo widac ze mama nie wychowala WYBIC JAK KACZKI TAKICH PAJACOW nie dupe urwie jak kogos nie zjade na dzien wez nie przychodz na to forum tepakhehe to mnie zjechales ty masz 20 lat tak? hahaah a zachowanie jak przedszkolak no nic nie poradze ze nienawidze takich cwaniaczow tylko bym pozabijal dzieki za odp;) wiesz o co chodzi:] Łahahahaa przedszkolaki sie wkurzyly :) Dziekuje wam za to ze jestescie. Na prawde. Bez takich jak wy, forum byloby nudne ;) Ta ortografia, ten styl, ten poziom..... jestescie wspaniali :wink: Edytowane 26 Lipca 2006 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) nie ma za co:] wiem ze jestesmy super Gredo czekam na pw:] czemu nie odpiszesz? Edytowane 26 Lipca 2006 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 no greedo te 4 lata różnicy to zeczywiscie szmat czasu..... skoro my jeszcze w przedszkolu... to ty najdalej w 3 klasie podstawówki..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Greedo swoimi wypowiedziami chce poprostu powiedzieć ze to bardzo zły pomysł z tym silnikiem od simsona.Ja tez tak mysle!!!Greedo daj dzieciom spokój niech sie sami bawią w tej swojej piaskownicy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 nie ma za co:] wiem ze jestesmy super Gredo czekam na pw:] czemu nie odpiszesz? A co ja mam ci odpisac na takie bzdurne PW? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Podarujcie sobie pogaduszki o PW na forum ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 nie polecam silnika od wski do motorynki albo od simka . podkresle ze motorynka ma malutkie kola wiec o wywrotke bardzo prosto . Ja bym kupil sobie cos innego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 ehhh... kiedy to sie skonczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi