Skocz do zawartości

Wrzucanie silnika od simaka do motoryny

sebastian2411
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gredo jest na forum nie od dziś, więc wie co pisze.

Ja pisze to co wiem, wiem to co pisze, dużo wiem więc dużo pisze.

Gredo zawsze miał swoje "ale" w każdym temacie i mu to wychodzi.

Nawet kiedyś był jakiś WT na forum, i tekst "poczekajmy aż to Gredo skomentuje" ahahaah

pozdr.

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)

Marta 69 RLZ :) podoba mi sie podejscie do sprawy:) mysle ze kazdy moze swoje zdanie wyrazic greedo ma takie i jest OK a co do tej motorynki to moj kumpel zrobił taki SWAP i jest bardzo zadowolony:) motorynka fajnie smiga ale ja z doswiadczenia wiem ze nie oryginalne patenty sa dobre ale na krotka mete:) a nawet chcac sprzedac to kazdy patrzy czy jest stan oryginalny:) ale zrobisz jak uwazasz ile kosztuje silnik od SImsona+remont ?? bo u nas widziałem po 500 zł oryginalne nowe silniki w sklepie z czesciami do moto polecał bym take rozwiazanie:)moj znajomy tak zrobił i jest bardzo zadowolony ale on ma z 60 lat i jezdzi tylko na ryby i do sklepu takze szanuje:)

Witam.

Wyobraź sobie jazde na motorynce z silnikiem od wsk.

To ja już bym wolał jeździć wsk'ą niż tą motoryną.

Poza tym, ile ta motorynka mogłaby pojechać ? 80km/h ?

No to sobie wyobraź Ciebie na motorynce, jadącego 80km/h na jakimś zakręcie :icon_rolleyes:

pozdr.

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)

:icon_razz: ;) ;) :icon_razz:

A nie wolisz: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=116427820 ??????

:flesje: :D

Ku**A ludzie to maja naje**ne we łbie niech załoza se do MZ silnik kombajnu na 6 garach i ciagaja za soba przyczepke z silnikiem hehhehe :icon_rolleyes: :icon_mrgreen:

RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR

Bo sie wkurzyłem ale on zawsze wali takie wypowiedzi i zawsze kogoś obraża

Szkoda że niema na tym forum opcji ignoruj

Marta69 ale on robi to calutki czas i bardzo mnie to irytuje bo jak ty bys sie czuła na miejcu obrażanego takich noobów trzeba tępić

Greedo widac ze mama nie wychowala WYBIC JAK KACZKI TAKICH PAJACOW

nie dupe urwie jak kogos nie zjade na dzien wez nie przychodz na to forum

tepak

hehe to mnie zjechales ty masz 20 lat tak? hahaah a zachowanie jak przedszkolak

no nic nie poradze ze nienawidze takich cwaniaczow tylko bym pozabijal

dzieki za odp;) wiesz o co chodzi:]

Łahahahaa przedszkolaki sie wkurzyly :) Dziekuje wam za to ze jestescie. Na prawde. Bez takich jak wy, forum byloby nudne ;) Ta ortografia, ten styl, ten poziom..... jestescie wspaniali :wink:

Edytowane przez Greedo

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S