Gość Thor Opublikowano 18 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 kto się orientuje jaki gaźnik można wstawić do panoni 250 ccm z 1962 w zastępstwie oryginalnego węgierskiego? ten już ma dosyć...po 40 latach... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 18 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 CO DO GAZNIKA TO NIE WIEM ALE NAPEWNO KTOS SIE PODPIER...... POD MOJ NICK :D POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 Witam ! Ja mam w mojej panonii gażnik junakowski GM 26 "Pegaz" i chodzi jak burza. Poza tym idealnie pasuje. Polecam stronę : http://www.kis.p.lodz.pl/~wbieniec/moto/pa...rawa/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Thor Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 CO DO GAZNIKA TO NIE WIEM ALE NAPEWNO KTOS SIE PODPIER...... POD MOJ NICK :evil: POZDRO nick Thor posiadam od 1975 roku ,wziął się z książki Gunnara " Rudy Orm", udowodnij że masz go dłużej i że jesteś o rok ode mnie starszy czyli masz 39 lat, poza tym gdybyś dał apostrof nad "s" tzn. było by cię kilku! pytałem o gaźnik więc się nie wtryniaj... i nie klnij bo śmiesznie wyglądasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 no pewnie bo w '75 byl internet i czat i forum .....i inne rzeczy ,ze faktycznie mnie przekonales ,ze masz taki nick ale tu jestes nowiutki!!!!!! a ja nie A co do nicku faktycznie to ja mam thors a nie thor wiec basta pozdrawiam sorki ze smiece a nic nie wnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Thor Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 no pewnie bo w '75 byl internet i czat i forum .....i inne rzeczy ,ze faktycznie mnie przekonales ,ze masz taki nick ale tu jestes nowiutki!!!!!! a ja nie A co do nicku faktycznie to ja mam thors a nie thor wiec basta pozdrawiam sorki ze smiece a nic nie wnoszew 75 były ksywy pseudo i nie trzeba było czatu żeby z kimś pogadać a wszelkie problemy rozwiązywalo się na miejscu twarzą w twarz nie na bohaterską odległośc...też pozdrawiam... nowiuśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pannonia75 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 (edytowane) nick Thor posiadam od 1975 roku ,wziął się z książki Gunnara " Rudy Orm", udowodnij że masz go dłużej i że jesteś o rok ode mnie starszy czyli masz 39 lat, poza tym gdybyś dał apostrof nad "s" tzn. było by cię kilku! pytałem o gaźnik więc się nie wtryniaj... i nie klnij bo śmiesznie wyglądasz... Szanowni panowie Thor i Thors - czy mnie pamięć myli, czy to post o gaźniku do Pannonii. Może nie jestem rok starszy od niektórych - może nawet wiele młodszy i nie mam 10tys postów na tym forum - co za różnica. Kiedy złość, zazdrość, i narcyzm bierze górę nad celami forum (wiesz -podziel się wiedzą, nie wiesz -zapytaj) To naprawdę ręce opadają :lapad: Jeżeli ktoś ma taaaaaaaaaaakie problemy to proponuję zapytać Moderatora p.s. W zaburzeniach poczucia własnej wartości zapewne pomagają inne fora - ale nie to! kto się orientuje jaki gaźnik można wstawić do panoni 250 ccm z 1962 w zastępstwie oryginalnego węgierskiego? ten już ma dosyć...po 40 latach... :? Może by ci się udało poszukać gdzieś oryginalny. Wcale nie jest taki zły. Ja jeździłem TL250 przez 6 lat i średnio paliła 4l/100 (raz przy długiej i spokojnej jeździe (80km/h) wzięła nawet 2,8l/100 - sam nie wierzyłem) Pojeździj po okolicznych wsiach - weź koniecznie Pannonię! ludzie sami zaczną opowiadać "że też taką mieli..." i tym sposobem coś znajdziesz - ja za te lata zgromadziłem jakieś 1,5 tony części :crossy: Edytowane 30 Stycznia 2010 przez pannonia75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaron1 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Też mam pannonię i oryginalny gaźnik,nie jest jeszcze dokończona;),z tego co wiem z bardziej współczesnych gaźników pasuje też gaźnik z jawy znajdziesz na allegro nówke w okolicach 70zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Od jawy 350 ts albo od jakiegoś Japończyka gardziel 26-28mm;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Pannonia, nie zauwazyles ze ta klotnia dziala se 7 lat temu ??? Wykopaliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek19 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Z WSK 175 podchodzi na pewno ale spalanie jest kosmiczne :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Z WSK 175 podchodzi na pewno ale spalanie jest kosmiczne :icon_twisted: Też czytasz tylko tytuł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi