kwas Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 ciekawostka, husabergi 650 znajomych na fabrycznych napędach lecą ok 200 :)ale chyba nie na kostkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 ale chyba nie na kostkach :) na kostkach :) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 taak to ciekawe jak koles utrzymał kierownice jadac 200kmh na kostkach :) podziwiam naprawde :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 ciekawe jakie to kostki bo przy 150 kiera zaczyna fruwac a z tyłu jest taki gwizd ze nie wiadomo co sie dzieje, a tu 200 :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 mój leci do odcięcia 140 Gdzie masz w 2T odcięcie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 husabergi 650 znajomych na fabrycznych napędach lecą ok 200 :)A potem mama budzi i trzeba isc do szkoły :) Oj coś w to nie wierze że na kostkach tyle śmigają,zresztą nawet sam motocykl nie jest w stanie raczej tyle wyciągnąć. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Gdzie masz w 2T odcięcie? :)a no oczywiscie ze jest :-) juz nawet w MTX z 86 miałem odciecie zapłonu no i w tym co teraz mam tez jest. Posłuchaj na zawodach jak czasami "zawodowcy" grzeją swoje (dawno juz zagrzane) crossówki trzymając gaz otwarty przez 10s :-) taaa wtedy bardzo wyraznie słychac jak działa odciecie zapłonu w 2TA po drógie to jechałem husabergiem 650 i moze 200 nie poleci ale 180 to napewno :) naprawde bardzo szybki motocykl. Z resztą w folderach reklamowych pisało ze motocykl tylko i wyłacznie dla maniaków mocy i prędkości. A inna sprawa ze na kostach to raczej 160 sie przekroczyc nie da. SHIMMY czy jokos tak sie to nazywa. Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 To ile ma mocy ten husaberg?I przy jakiej wadze? Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Oto test husaberga 550 (nie 650) http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56420,2140959.html Trzeba tylko mocno trzymać kierownicę, bo przy około 170 km/h motocykl na kostkowych oponach prowadzi się niczym pijana ladacznica o północy. Sto siedemdziesiąt na wyczynowym sprzęcie terenowym! Uwierzycie? Musicie na słowo, bo licznik wiecznie pokazuje zero. Wiadomo, że tyle jedzie KTM 525 EXC. A tu jest przecież o 25 ccm więcej. Przy odrobinie szczęścia i sporej dawce głupoty można by zmienić tylną zębatkę na mniejszą, założyć gładkie opony albo najlepiej 17" koła do supermoto i pokusić się o 200 km/h. a no oczywiscie ze jest :-) juz nawet w MTX z 86 miałem odciecie zapłonu no i w tym co teraz mam tez jest. Posłuchaj na zawodach jak czasami "zawodowcy" grzeją swoje (dawno juz zagrzane) crossówki trzymając gaz otwarty przez 10s :-) taaa wtedy bardzo wyraznie słychac jak działa odciecie zapłonu w 2Thmm no nie wiem, ja dwa sezony przejeździłem na husqvarnie, wcześniej na jawie dandy, a nadal mam motorynke i nigdy nie wyczułem żeby któryś z tych sprzętów miał odcięcie, fakt często przy przyspieszaniu dochodziłem do momentu w którym motocykl nie mógł już przyspieszać ale wydaje mi się że to nie było odcięcie tylko po prostu spadek mocy na wysokich obrotach. Poza tym po co w dwusuwie odcięcie jak nie ma zaworów? :) Edytowane 23 Czerwca 2006 przez adam87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Ale potwór ten Husaberg w ogóle jakieś inne enduro ma z nim szanse?Moze jedynie SX 525?! pozdr. Edytowane 23 Czerwca 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ale ile to ma mocy bo tam nic nie pisze?Myśle że taka cr 500 nie byłaby dużo gorsza jeśli chodzi o jazde w terenie.Zwłaszcza ta z poprzednich lat produkcji,co 75 KM miała.Niezła petartda :) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Apropo tego husaberga fe 501...na allegro znalazlem jednego! HUSABERG FE 501Używany amatorsko..hehe, kto kupił takiego diabła do "amatorskiej" jazdy :) Pozdro :) Edytowane 23 Czerwca 2006 przez ptasiorr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 No wie ktos jaką moc ma ten husaberg? Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 FE501 ma 52KM, a tego ile ma fe650 to niewiem, ale pewnie coś koło 60km.Poczytajcie sobie porównanie husaberga i ktmhttp://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56420,2612592.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Używany amatorsko..hehe, kto kupił takiego diabła do "amatorskiej" jazdy No nie wiem co w tym dziwnego, na przykład Dominik używa exc 520 do amatorskiej jazdy. Często się kupuje mocne enduro 4t do amatorskiej jazdy, co innego motocykle crossowe, które rzadko się kupuje do amatorskiej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi