sebekcafe zx12r Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 to wstepnie kto z wawy leci w piatek tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 to wstepnie kto z wawy leci w piatek tam?...ja niestety nie dam rady ogarnac tego zlotu... :D kurcze... przypomnialo mi sie ze od 15. mam urlop :icon_mrgreen: ...i na biegu musialem cos wymyslic... suma sumarum 15. lece do rumuni... notabene z forumowiczami :buttrock: ...troche mi szkoda tego lagowa :D ...ale jednak rumunia wygrala... moze w przyszlym roku sie uda... zycze super zabawy... :buttrock: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Szafir byłeś na V2? Hmmm. Szkoda, że się nie spikneliśmy :cool: trzeba było rzucić hasło w temacie V2, może udałoby się browara wypić i o agrotuningu pogadać :lapad: ale co się odwlecze... itd - czyli ciśniemy do Łagowa - może się skusisz? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocławianka Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Rumunia.. mrr rozmarzylam sie. Bylam. Super wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy desperat Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Witka Może ktoś powiedzieć więcej na temat zlotów w Łagowie bo moja noga tam jeszcze nie stąpała Pozdro od grupy Bolce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Też się wybieram, a żeby przy okazji trochę tam posiedzieć, to wyjeżdżamy w nocy z czwartku na piątek ok. 2...ktoś chętny na nocną jazdę? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 a po co tak - nie lepiej z WROC silną grupą 'w samo południe' wyruszyć? :icon_mrgreen: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Super klimat, jeziora pod nosem (50m) super koncerty(piątek sobota od 16:00 do późna w nocy), dobre żarcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Wiele słyszałem już o tym zlocie (same pozytywy), ale zawsze coś stało mi na przeszkodzie. W tym roku jakoś coś podobnie się szykuje - po wakacjach totalny brak kasy :biggrin: ale może coś w ostatniej chwili wygrzebię, więc ostatecznie nie mówię nie. Chęci mam :D być może z Bogatyni jeszcze ktoś się wybierze cobym sam nie jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 więc co z tym wrocławiem?podobno silna ekipa jedzie? wiadomo skad wyrusza i o której? (albo przez jakie punkty?)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Wiele słyszałem już o tym zlocie (same pozytywy), ale zawsze coś stało mi na przeszkodzie. W tym roku jakoś coś podobnie się szykuje - po wakacjach totalny brak kasy :biggrin: ale może coś w ostatniej chwili wygrzebię, więc ostatecznie nie mówię nie. Chęci mam :D być może z Bogatyni jeszcze ktoś się wybierze cobym sam nie jechał. Krasnal ja pojade na pewno :P i ten z czarnym intruzem też sie wybiera:) ugadamy sie w piatek na grilu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Szafir ląduje w łagowie w piątek wieczorem... Jak Cię znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Szafir ląduje w łagowie w piątek wieczorem... Jak Cię znaleźć?to może jakieś spotkanie w piątek? ja wiszę browara, bo MOSIU podesłał mi serwisówkę do VN'a.Może o 20:00 pod bramą wjazdową /czekamy tak ze 20 min/ hasło forum :D na V2 spotkanie nie wyszło - więc może tutaj?_siwy_ mój nr 695/15 00 75 - rzuć na PW swój nr - to zwiększa szansę wspólnego pijaństwa :icon_mrgreen: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Szafir - letko :icon_mrgreen:Krasnal zbierz się do kupy i napadywuj :D Edytowane 6 Lipca 2006 przez _siwy_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 My też będziemy w Łagowie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi