krzychu-gsxr Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 witam zastanawiam sie nad zmianą motocykla i ostatnio spodobał mi się naked bike od suzuki ten co w temacie jeżeli miał ktoś jakieś doświadczenia z tym motocyklem lub zna linki z jakimś opisem to będę wdzięczny za wszelkie info dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Przede wszystkim jaki rocznik ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-gsxr Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Przede wszystkim jaki rocznik ? Adam M. nie wiem dokładnie do kiedy był produkowany ten model w ofercie suzuki juz go nie ma ale ja oglądałem rocznik 2000 fajnie sie prezentuje ale nie wiem jak to wygląda technicznie bo modele te są dosyć tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz1ov Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 witam zastanawiam sie nad zmianą motocykla i ostatnio spodobał mi się naked bike od suzuki ten co w temacie jeżeli miał ktoś jakieś doświadczenia z tym motocyklem lub zna linki z jakimś opisem to będę wdzięczny za wszelkie info dziękijezeli to ci jakos pomoze to moge powiedziec tylko tyle ze jest to naprawde ladny motocykl :buttrock: zycze ci dobrego wyboru :icon_razz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 witaj.jezdze wieksza inazuma[blyskawica]tak sie ten model nazywa ;) jest zakuzwajebista ;) w gsx 750 silnik pochodzi z gsx r750kola i hamulce sa z banditareszta to calkiem nowy klasyk :P silnik ma 86KM przy 9500obr/minmoment obr. to 67Nm przy 8500obr/mingazniki keihin 32mmzaplon CDIzbiornik paliwa-18l.predk.max-ponad 200km.h0-100km/h=3.4spije ok 6l/100kmdane pochodza ze ŚM 01/98r.moj rozni sie praktycznie tylko hamulcami[brembo]i silnikiem[1200poj. i hydr.sprzeglo]reszta pozostaje analogiczna mniej wiecej :buttrock: moto prowadzi sie jak 600ka jest b.zwrotny i wygodny idealny do jazdy wszedzie :P i solo i z pasarzerem[zona poswiadczy..he he]jest znakomita alternatywa dla bandita 600.ma duzo lepsze parametry i osiagi i ten klasyczny niepozorny wyglad :icon_razz: ale moto ma temperament :bigrazz:motocykle jemu podobne ,z innych "stajni" ustepuja mu pod kazdym wzgledem[moim zdaniem]inazuma czy to 750,czy 1200 jest ok.polecam jesli kochasz jazde nakedem.PZDR Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Płaski Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Nowe Gsx ponoć ma podobne osiągi do tysiączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Nowe Gsx ponoć ma podobne osiągi do tysiączki.nowe gsx R tak ,ale my rozmawiamy o gsx 750 inazuma,a to jest TROCHU inna bajka :buttrock: pees:teraz wszystkie motongi maja podobne osiagi przez ten "wyscig zbrojen' :icon_razz: krzychu,woisz w googlach "suzuki gsx750 inazuma"i masz pare stronek dotyczacych w.w motoniestety chyba wszystkie zagraniczniejsze ;) jak cos to pisz :bigrazz: PZDR Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam.Moge smialo powiedziec ze moto jest super sam takowego mam i jest on do sprzedania bo aktualnie siedze w irlandii. Moto prowadzi sie swietnie, jest dosc wygodny i nie pali zbyt duzo. Silnik z tego co sie nie myle pochodzi od GSX-F 750 a nie gsxr ale co tam ;) Posiada wskaznik paliwa i rezerwy (dosc dokladny), dodatkowo mam zalozona owiewke i bez porownania jezdzi sie wygodniej i sportowy wydech, niewiem czy nie ogladales jej na allegro bo wlasnie taki rocznik posiadam 99/00.link do aukcji: http://www.allegro.pl/item107056140_suzuki...super_stan.html PS W polsce nie znajdziesz stron na temat tej suzi sa tylko niemieckie i anglojezyczne do znalezienia, jesli chcialbys adresy to pisz PW do uzytkownika: nikodem. To moj ojciec i on ma adresy wszystkich takich stron, oraz gdybys byl zainteresowany akurat tym egzemplarzem :lapad: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 a gsxF od czego ma silnik? od GSX Ra :P chodzilo mi o protoplaste gamy silnikow w suzuki :lapad: sa nie do zaje...ania ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Jeżdżę właśnie takim golasem GSX750. Ponieważ jest to mój pierwszy motocykl, więc nie mam porównania do innych maszyn jeśli chodzi o komfort i osiągi. Nie jestem nastawiony na jakieś wyścigi i akrobacje, dlatego ta maszyna spokojnie wystarcza do żwawego poruszania się. Siedzi się wygodnie na szerokim siodle (również pasażera). Mimo, że waży z paliwem ok 220 kg nie ma problemu z manewrami. Spalanie faktycznie ok 6l (wg moich wyliczeń max 6,6 i min 5) z tym, że obroty, do których kręcę rzadko przekraczają 7tys. Elastyczny silnik - można toczyć się na 6-ce od 40 km/h. Jedyną wadą (a może i zaletą) jest brak owiewki jak to w golasie - do 100 km/h można spokojnie jechać w wyprostowanej pozycji, przy 120 trzeba się już nieco "przykurczyć", bo zaczynają się opory.Jak poszukiwałem moto dla siebie, zastanawiałem się nad kawasaki zr7, hondą cb750 i suzuki gsx 750 - padło na suzuki, bo chyba przy najlepszych osiągach miał najniższą cenę (sprowadziłem z Niemiec). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Bravo -mowisz o 120km.h ze opory?ja ostatnio lecialem A4 od opola do 1go zjazdu na strzelin[kilkadziesiat kaemow bedzie(ze 40)]caly czas ok.240km.h i :( uwierz mi ze dalo rady :) malo mi lba nie urwalo ale teraz jazda z predkosciami ok 160 km.h to pryszcz.naked to moto dla entuzjastow klasycznej linii i sportowych doznan :) jak chcesz to toczysz sie wygodnie i podziwiasz otoczenie :D [albo ciebie podziwiaja :banghead: ]a kiedy trzeba zmienic szybko miejsce pobytu to odkrecasz [nawet nie trzeba redukowac]i lecisz [przyspieszenie wprowadza wlascicieli supersportow w niemale zdziwko :buttrock: ]naked hest najbardziej uniwersalnym motongiem a inazuma 750 czy 1200 :) to jeden z najladniejszych ,niezawodnych i w miare tanich[ogólnie]sprzetow :D a jest jeszcze gsx1400 tez za "niewielkie" pieniadze :banghead: po prostu super!!!PZDR Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 a inazuma 750 czy 1200 :banghead: to jeden z najladniejszych (...) sprzetow :banghead: Podpisuję się pod powyższym oburącz i obunóż. Inazuma zawsze bardzo mi się podobała - miałem niejedną okazję się naślinić na jej widok, gdy bawiłem w jej ojczyźnie. Niewykluczone, że następnym motocyklem, którym chciałbym jeździć po Bandicie, byłaby właśnie mniejsza Inazumcia; trzeba by tylko sprawić sobie jakąś szybę akcesoryjną. :buttrock: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ja mam owiewke akcesoryja firmy FIVE STARS z tego co ojciec sprawdzal to kosztowala on ok 500 euro ale jest swietna :wink: Pozdrawiamzycze udanego wyboru.PS a moze chcesz moja?? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi