Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 No i gut, najważniejsze że dopiąłeś swego i kupiłeś motonga. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Gtatulacje. Daj jakieś foty :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Gratuluje :) Witam w gronie posiadaczy Transalpa :notworthy: Piszesz, że mułowaty?To zależy do czego porównujesz, kręć go pod czerwone pole, ja często śmigam w towarzystwie ścigów i nie jest tak żle, z tą różnicą że koledzy po 300 km po naszych dziurawych drogach Są wytrzaskani i pokrzywieni, a pozycja na Transalpie i zawieszenie jest na tyle komfortowe że mógłbym jechać dalej bez bólów pleców...Jeszcze raz gratuluje sprzęta, wkrótce pewnie docenisz zalety turystycznych enduroPozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 no a nie mówiłe, że się pozbierasz :) i to jak szybko :) gratulacje sprzęta , Honda rulezzz :notworthy: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Wiedzialem że nie wytrzymasz :notworthy: Gratuluje zakupu, uważaj na zakrętach :) i bez testów, bez testów :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 :) Mam nadzieję, że będzie się sprawował równie dobrze jak u mnie :) pozdróweczki i długich wypadów życzę :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Gratulacje z zakupu :notworthy: bezawaryjnej jazdy życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Dzieki wszystkim :notworthy: Narazie Trampek chodzi dobrze, przed chwila wrocilem z malego wypadu w teren (taka przejazdzka polnymi drogami dookola wioski) i jestem pod wrazeniem :) Juz sie nagrzalem, ze przy pierwszej okazji (czyt.: wolnej gotowce) nabede jakis stroj do jazdy lesno-polowej i czesciej bede goscil na pobliskim poligonie :)Dokonalem tez malych obliczen:Trampek w drodze z Krakowa do Wroclawia (+ przejazd przez Wroclaw w srednich korkach) na autostradzie i przy predkosci pomiedzy 110 a 140 km/h spalil 5,92 litra na 100 km. W dalszej trasie, czyli od Wroclawia do nowego domu, przy predkosciach do 120 km/h, spalil 5,51 litra na 100 km - niezle ;) Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vivacee Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 To teraz szybka fotka i avatara zmieniaj :notworthy:Gratki gratki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Moje gratulacje :wink: Trampek to idelany sprzęt na nasze dziurawe drogi :biggrin: Swoim jeżdzę od kwietnia b.r. Od tego czasu zrobiłem około 2000 km, w tym 300km w terenie. Jestem w 99% zadowolony z tego motocykla.Ten pozostały 1% to małe wady:zbyt niska szyba (wkrótce zakładam wyższą, turystyczną :flesje: ),trochę za niska kierownica,słaby dół przy jeździe we dwie osoby i z bagażem.Życzę bezawarynej jazdy :biggrin: Pozdrawiam, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 [*]zbyt niska szyba (wkrótce zakładam wyższą, turystyczną :biggrin: ),[*]trochę za niska kierownica,Hyhy :biggrin: Ten egzemplarz ma:[*]podwyższoną szybę MRA[*]podwyższoną kieręMówiłem Ci Zalmen że to dobry interes :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Mówiłem Ci Zalmen że to dobry interes Eeech, alez ja ani przez chwile nie twierdzilem innaczej :wink: Co do wad ktore mi juz sie ujawnily:- utrudniuny dostep do podstawek (zarowno bocznej jak i centralnej)- zbyt blisko przodu umieszczone podnozki pasazera (jak noga przy starcie zostanie troszke w tyle to stuka o podnozek, albo stope plecaczka :flesje: )- gorace powietrze z chlodnicy kieruje sie wprost na prawe kolano (w tych upalach to prawdziwe utrapienie)A dodatkowo moj plecaczek narzeka, ze nie moze znalezc sobie takiej pozycji, zeby nie stukac kaskiem o moj kask :biggrin: i ze troche ja podgrzewa wydech, ale zaraz potem dodaje, ze na pewno sie przyzwyczai jak troszke jeszcze pojezdzi :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 A dodatkowo moj plecaczek narzeka, ze nie moze znalezc sobie takiej pozycji, zeby nie stukac kaskiem o moj kask :flesje: i ze troche ja podgrzewa wydech, ale zaraz potem dodaje, ze na pewno sie przyzwyczai jak troszke jeszcze pojezdzi :biggrin: Pozdrawiam Olać moto :biggrin: Gratuluje kobiety :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Olać moto Gratuluje kobiety Wiem wiem, jest swietna :biggrin: dzieki :wink: Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Co do wad ktore mi juz sie ujawnily:- utrudniuny dostep do podstawek (zarowno bocznej jak i centralnej)- zbyt blisko przodu umieszczone podnozki pasazera (jak noga przy starcie zostanie troszke w tyle to stuka o podnozek, albo stope plecaczka :) )- gorace powietrze z chlodnicy kieruje sie wprost na prawe kolano (w tych upalach to prawdziwe utrapienie)A dodatkowo moj plecaczek narzeka, ze nie moze znalezc sobie takiej pozycji, zeby nie stukac kaskiem o moj kask :flesje: i ze troche ja podgrzewa wydech ... o :wink: i to jest chyba odpowiedni moment, żeby przyznać się do błędu.... :biggrin: i powrócić na jedyną słuszną drogę... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi