AsiekHonda Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Witam, przeczytałem cały wątek i jestem po prostu zdegustowany... (i proszę bez uwag typu: degustuje Cię to - nie czytaj) Nie można zakładać, iż teraz jest tragedia, więc trzeba napiętnować sprawcę, bo ktoś będzie miał naprawione moto zamiast nie naprawionego - to się zdarza, trzeba sie z tym liczyć, takie są po prostu realia życia i ruchu ulicznego - nawet na parkingu...Wypadek, przypadek, pech - to są niestety nieodłącznie towarzyszące nam aspekty życia.Pozdrawiam wszystkich motocyklistów - szkoda nerwów na przepychanki słowne, nie uważacie? :biggrin: nareszcie jakaś konkretna wypowiedz w tym temacie ( nie ujmując innym), aż miło przeczytaćZgadzam sie w 100 a nawet 200% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 :biggrin: nareszcie jakaś konkretna wypowiedz w tym temacie ( nie ujmując innym), aż miło przeczytaćZgadzam sie w 100 a nawet 200% jestem za a nawet przeciw... jestem też dość daleki od oceniania- zwłaszcza,ze sam mase rzeczy zepsułem przypadkiem czy zupełnie pechowo... sam miałem pare dziwnych zdarzen- pusty,równy niemal, czysty asfalt, nieduza prędkośc(rzędu 20/h) i było gorąco... co prawda odruchowo zjechałem gościa pod nosem po przeczytaniu opisu zdarzenia- ludzka rzecz patrzeć jednostronnie. jednak decydowanie za innych co powinni zrobić-lekka przesada. ktoś słusznie zauwazył,ze gdyby to samochód zrobił to by były joby na maxa,a ze kolega motocyklista to łagodzimy... warte przemyślenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 No i nareszcie oniec bo juz zaczynao mi sié nudzic. Pozdro dla wszystkich szkoda moto wazne ze wszyscy cali. koniec ajki i bomba to nie czytal ten traba dwie dziurki w nosie i skonczylo sie. Pa Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 No i nareszcie oniec bo juz zaczynao mi sié nudzic. Pozdro dla wszystkich szkoda moto wazne ze wszyscy cali. koniec ajki i bomba to nie czytal ten traba dwie dziurki w nosie i skonczylo sie. Pa I po kiego dajesz takie idiotyczne posty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Przeglądając Gryfowskie forum, przypadkowo natrafiłem na krótką relację osoby poszkodowanej (forumowicz o nicku 'smerda'):http://www.kmgryf.fora.pl/viewtopic.php?t=41 Zdaje się, że nie było tak różowo, jak to wynika z opisu co poniektórych na naszym forum. :banghead: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 http://www.kmgryf.fora.pl/viewtopic.php?p=818&highlight=#818 Jak widać wypowiedzi dla niego to tylko nieszczęśliwy zbieg okoliczność a motocykl to yno rzecz nabyta :banghead: Wygląda to troche inaczej jak to niebył twój moto lub nie posiadasz AC Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Dziwisz mu sie :banghead: Latwo jest oceniac nie bedac bezposrednio zwiazany ze sprawa i mowic jakimby sie to bylo wspanialomyslnym gdyby to yl nasz moto i sami bysmy byli poszkodowani :icon_eek: Facet mial sprzeta ktory byl tym czym dla nas sa nasze maszyny wiec wcale sie nie dziwie jego wypowiedziomy typu "okurwieniec" - bardzo sympatyczne slowo :icon_mrgreen: bo inny bym nie byl gdybym podjechal moim cackiem i ktos zrobilby mi z niego jesien sredniowiecza.... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ja sie dziwie Tym co pisali ze to tylko motocykl i ze to jest nic grunt ze wszyscy zyja Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi