Adam Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ale sie trzepiecie panowie. 3 minutki, opcja szukaj i mam logo. Here you are: http://img382.imageshack.us/img382/5827/logoforum6mr.jpg Dobry pomysł... Wpisać login w środek wstążeczki, zalaminować i na sznureczku zaczepić o lusterko... Jak u kogoś zauważe to machne :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Dzieki Ojro, jestes wielki ! :buttrock: :D Teraz mam ladny emblemat. Mysle ze przyda sie do identyfikacji na imprezach, np. Motoextremeshow - kto jedzie?Dobrze by bylo ten temat albo sam odnosnik do emblematu dodac do przyklejonych - co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 dobra! to po czym teraz poznamy się na bednarach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 w sumie to spoko wychodzi ,ale raczej mi to urwie, albo rozszarpie na wietrze. noi troszke nietrwałe będzi ena warunki atmosferyczne. Spoko ze kazdy moze sobie wrzucić nicka swojego i luzz.Opcja z dyskretnymi naklejeczkami jest najlepsza no ale za duzo zachodzu z tym jakby jeszcze kazdy chciał mieć nicka w srodku. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Logo forum jest, proszę go nie zmieniać. Logo forum jest automatycznie wiązane z domeną www.forum.motocyklistow.plNie chodzi o żadne barwy czy inne pierdoły, tylko o porządek. Jak ktoś zamierza bawić się w wymyślanie logo, to OK, ale nie dla forum.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Posiadam "zregenerowane" (osobiście :biggrin: ) logo forum w wektorach - Adobe Illustrator konkretnie ( w Corelu się czyta). Mogę oczywiście udostępnić zainteresowanym. Albo lepiej wsadzę na jakiś serwer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 tak! shadok! taak! najlepiej dla illustratora i corela gdybyś mógł! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 A wysłałeś je shadok adminowi?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Wysłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Eeeee... w związku z tym, że coraz częściej pojawia sie temat takiego identyfikatora/reklamy forum poświęciłem moje cenne 10 minut i zrobiłem coś takiego. W razie czego moge każdemu forumowiczowi zrobić z jego nickiem. Rysuneczek ma 11/4 cm więc można zrobić naklejke i cyknąć sobie na lusterku itp.http://img197.imageshack.us/img197/8720/ojro1ds.jpg Edit: Aha... Macie jakiś pomysł napisu na wstążce?? Moze rok?? Edytowane 29 Czerwca 2006 przez ojro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Tak jak napisal Dominik - logo forum juz jest wiec nie nalezy zmieniac - napisz prosze oficjalnie czy to logo zaprezentowane przez ojro jest oryginalne: http://img382.imageshack.us/img382/5827/logoforum6mr.jpg Kazdy bedzie mogl zrobic dowolna naklejke, nadruk czy naszywke oby tylko nie zmieniac albo nie wymyslac nowych, tak jak ja w tym temacie, za co bardzo przepraszam.Mysle ze na Bednarach poznamy sie wlasnie po tym logo ale moze dodatkowo ustalimy jakies miejsce i czas spotkania np. przy scenie bo w tym tlumie trudno bedzie sie odszukac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Tak, logo jest oryginalne, tak zostało zaprojektowane. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seek63 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Może wystarczyłoby jak ktoś obrobiłby graficznie małe logo w postaci "4um" gdzie z końca "m" wychodziłby taki ogon jak jest przy małpie. Naklejka wielkości 5pln przyklejona np. na czarnej stronie lusterka. Z daleka i w czasie jazdy nawet większa naklejka nie będzie widoczn a przy postoju byłaby czytelna. Pozdrawiam Adam Może być? ale uważam, że coś w typie wstążki, jest najprostsze i niezobowiązujące . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Może być? ale uważam, że coś w typie wstążki, jest najprostsze i niezobowiązujące . pzdrwitam chciałbym wam powiedziec ze HALO SZCZECIN nie ma problemu z integracja i rozpoznawaniem sie na zlotach -mamy koszulki i flage z logo forum wiec polecam cos takiego-oczywiscie z nazwa waszego tematu.pozdrawiam http://www.haloszczecin.com/ Edytowane 26 Lipca 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 a ja swoje dane, tj. adres intern. i nr. GG napisalem na tylnej owiewce z prawej strony czarnym markerem. i ok.jak ktos cos chce to wie jak mnie znalezc. moj nick jest znany uzytkownikom ,wiec od razu beda wiedzieli kto.zreszta ,na 4um sa tylko dwie inazumy1200.napis jest trwaly,ale mozna go w razie czego dosc latwo usonac. PZDR Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi