maciek-r6 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Fazer 600 Naked-240Km/h i wiatr mi nie przeszkadzał :smile:Mercdesemem od mamy -200km/hmotorowerem-95km/ha rowerem kolo 50km/h dajcie mi R1 to pobije rekord ;) Ja na twoim miejscu bez prawka bym tak nie ryzykował bo jak wykutasz to problemy będą mieli rodzice i to duże, a nie ty. A R1-ki lepiej żeby nikt Ci nie dał :icon_biggrin: pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 ile fabryka dała tyle poleciał :icon_biggrin:200km/h bez owiewek dopiero czujesz prędkość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Taki glupawy temat i tyle stron :smile:Nie wiem co w tym ciekawego, chociaz kilkanascie [dzisiat ?] stron temu tez napisalem, ale raczej dla smiechu :icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ja raz tylko pojechalem na maxa zeby zobaczyc ile motor pociagnie - 250km/h.... Jak dla mnie glupota... Teraz jezdze do 150km... I styknie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 a rowerem kolo 50km/h rowerem to ja do 50 na kole dochodze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 uważasz że 50km/h to jest coś nieosiągalnego na rowerze? Oczywiście będzie to prędkość chwilowa, przynajmniej przy kondycji amtatora... ale dać się da. TYle że strasznie nie stabilne to to, i kiera chciala by latac na kazdej nierówności - ale wiadomo leciutki przód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 wszystko zalezy od kondycji.. zmoja kondycja to nawe 20 km/h na rowerze jest niestabilne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 TYle że strasznie nie stabilne to to, i kiera chciala by latac na kazdej nierówności - ale wiadomo leciutki przód... startuje przy 45 na kolo i dochodze do 55km/h(na jednym kiera nie trzęsie :) )na 2 kołach goralem bez gorki i wiatru rekord to 60-65 (prędkosc chwilowa) a z gorki (stóg izerski :) ) okolo 100km/h na rowerze za 270 zl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 200km/h jakies 30 min temu na bandicie 600s :icon_mrgreen: To nie bylo wszsytko ale wolałem odpuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUJAK1 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 285KMH Z MOJA KOBIETA NA TRASIE PARYZ -MUNCHEN PIEKNA TRASA WRACALEM Z IRLANDII MOJA KAWA ZZR1200!!! Ciekawe kto pobije rekord... :bigrazz:285KMH Z MOJA KOBIETA NA PLECACH NA TRASIE PARYZ -MUNCHEN WRACALISMY Z IRLANDI MOJA ZZR 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loonasek Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ja moją Wieśką po remoncie (i dotarciu oczywiście) silnika zagnałem do 90kmh :icon_exclaim:Ale z tyłu wsadziłem mniejszą zębatkę ;] Normalnie to byłoby góra 85. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszfazer Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) Ja na twoim miejscu bez prawka bym tak nie ryzykował bo jak wykutasz to problemy będą mieli rodzice i to duże, a nie ty. A R1-ki lepiej żeby nikt Ci nie dał :buttrock: pozdr Mam prawko.... a R1 i tak bede miał :clap: Tutaj zle pisze ze mam 17 lat.... bo mam 18 Edytowane 20 Marca 2008 przez lukaszfazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumkwat Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mam prawko.... a R1 i tak bede miał :biggrin: Tutaj zle pisze ze mam 17 lat.... bo mam 18 Ty tez tutaj? No, no Ty się tak nie chwal tym brakiem prawka, bo nie wiadomo kto czyta :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszfazer Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ty tez tutaj? No, no Ty się tak nie chwal tym brakiem prawka, bo nie wiadomo kto czyta :icon_twisted: MAM prawko!!! moze zdjecie przesłac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 450 km/h na moim gokardzie z silnikiem WSK + Tutbonetics :icon_mrgreen: :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi