TeRRoRystA Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 115km/h ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Bandit 600 S (2001r) 220km/h (sprowokowany przez mazde 6 nóweczke z kur...sko mocnym dieslem , kilka km/h mysle ze jeśzcze by poszedł ale to już raczej max ) w końcu ją wyprzedziłem ale nie było to ziiiiiiiiiiiiiiium............. tylko powolne łykanie . Koleś cisnął zdrowo , lokalna droga , którą znam od dziecka . Pozrdo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 na Charcie Rometowskim licznikowe 67km/h, po czym mi zgasł bo kranik miał przytkany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 KTM EXC 125 po mieście 130km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Na swoim skuterku 60 km/h z górki =P jeszcze zblokowany jest.Z kumpla ojcem na XJRce 210 km/h i myślałam że mi głowę urwie - mam 1,77 cm. =)) Ale uczucie niesamowicie cudowne ;) ;) Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 ja nie mam sie czym pochwalic bo najszybciaj boxerkiem lecialam 1,30 i to mi styka a szybciej nie musze chyba zeby byly pieski za mna ;) czesc ! jaesli jestes w belgi to moze sie spotkamy na jakies piwko? pozdrawiam z Gent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiba_gpz Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 HeheheheheKolejny temat w stylu "Jakiego koloru robisz kupę"..... a to ja nie brałem udziału w dyskuski o kupie :icon_mrgreen: no to sie wypowiem oswiadczam ze kupe robie koloru gownianego :banghead: hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pttr Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Yamaha Dt 80 - 87 (z górki :icon_mrgreen: )Alfa 156 - 220 (jako pasażer; tak, tak wiem że to chore i nieodpowiedzialne ale nie było to na żadnej wspaniałej autostradzie których setki km posiadamy tylko na drodze krajowej)Mitsubishi Galant - 1 złoty 98 groszy (jako kierowca, no zabrakło tych dwóch groszy... :banghead: )a i jeszcze rowerem - jakieś 70 (kolażówka marki Peugeot z górki przy silnym wietrze) :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Bandit 600 S (2001r) 220km/h (sprowokowany przez mazde 6 nóweczke z kur...sko mocnym dieslem , kilka km/h mysle ze jeśzcze by poszedł ale to już raczej max ) w końcu ją wyprzedziłem ale nie było to ziiiiiiiiiiiiiiium............. tylko powolne łykanie . Koleś cisnął zdrowo , lokalna droga , którą znam od dziecka . Pozrdo . Chwała Ci za to, że nie zrobiłeś nam podwórkowych zapierdzielaczom siaRRy :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek_sz Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 220 Km\h Suza GSX 1100F olejak, powinna jechac szybciej... :buttrock: ale to wszystko co moglem z niej wydusic... zdziwilem sie ze wcale nie bylo tak strasznie :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Chwała Ci za to, że nie zrobiłeś nam podwórkowych zapierdzielaczom siaRRy :) hmm ... No tak mi się jakoś poszcześciło ,że kolo z mazdy miał za słaby (jak na mojego "mruczka" ) silnik bo bym miał problem ;) :lapad: :P ogólnie odpuszczam puszki ale ten koles był wyjatkowo prowokujący (podjechał obok mnie i jechał tak z 0,5 km) machnąłem mu żeby leciał dalej ale on uparcie przy swoim , to "dostał po gaciach" i tyle :P :wink: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 +/- 140 - 150 ale opony kostki po asfalcie. Moto to yz 426f z zebatka tylna 47z. Jechalem 40 ale policja zaczela poscig a, ze nie znalem drogi to lecialem za kolega a nie odrazu w pole. Nie widziałem w tym nic swietnego (typowa crossowka zero owiewek) po lesie z mniejsza predkoscia bylo juz przyjemniej ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 120km/h na luzie pod gorke :lapad: ;) powaznie to tak lekko 60km/h (na murawie) Goska Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ostatnio moją starą Kawą uciekł mi w siną dal, gdy ja na prędkościomierzu w jego CBR widziałem 200 km/h. Jechał około 250 km/h.Za te 200km/h powinni Tobie zabrać prawko! Może wtedy przemówiłbyś do kumpla rozsądku! Sam facet jeżdzisz jak szalony a próbujesz kumpla przekonywać. Co za różnica czy lecisz 290 czy 200 i tak zginiesz. Jesteś szalonym dawcom łamiącym przepisy ruchu drogowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 mz 250 - 140 km/hrenault megane(po liftingu :lapad:) 1,6 16V - 190 km/h i autostrada mi sie skonczyla ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi