Arni Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Mała aktualizacja - poprawiłem sie i 175 wycisnałem ostatnio na gs 500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Kawa EN 500, licznikowe 165 km/h, myslalem ze sie wzbijam w powietrze he he :icon_mrgreen: .No i maly update, Honda CB 750 Seven Fifty - 205 km/h. http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 95km/h z dobrej gorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Honda CBR 600 F4i - 262 km/hMiejsce - autostrada A4 (Wrocław-Katowice)Pozdr. flesje.gifNo niezłe przekłamania licznika masz (~20km/h) Ja uralem wyciągłem 65km/h(nie mam gdzie szybciej, mam tylko 200m droge), jako plecak(w koszu) 85km/h. Jawa 350 - 110km/h(Plecak)Yamaha DT 50 R - 55km/hYamaha DT 80 LC II - 70-80km/hMBK Jog(kibel) - 65km/h www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawo Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 NSR 125 - 160km/h z leciutkiej górki a 155km/h na zbyt krótkiej prostej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 RG80 na zjezdzie na most łazienkowski (troche z górki) z pasazerem razem ważyliśmy 250kg (95+60+90) pojechałęm 100 przy 8-8,5tys obr. Ja najwięcej na tym RG jechałem po prostej na płaskim 102km/h. Szybkość bardzo zależy od wiatru i wlanej wachy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 cpi hussar: oko 95km/h z duzej gorkiktm lc2 125: 145km/h pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Ja na mojej DR tyle ile fabryka dała czyli 130km/h. Naprawde zawrotna prędkość... :) ;) :wink: pozdro :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 ja na mojej nsr 50 - 70 km/h ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obarzaneq Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Na moim poczciwym simaku cos kolo 90 z lekkiej gorki, 80 smiga normalnie (mierzone z autem). Wiadomo jak to z pozmienianymi zebatkami w simku pokazuje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 dzisiaj na a4 wroclaw-legnica najwiecej mi sie wyswietlilo 271 mozna bylo wiecej ale za duzy ruch byl- mimo iz to ok 50km to na oponce widac konkretne slady ze byla baaardzo ciepluutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Jak wyglądają takie ślady? pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Jak wyglądają takie ślady? pozdr generalnie opona jest gladka a ta wyglada teraz jak by ja ktos pilnikiem porezal, ciezko to wytlumaczyc ale sprawa wyglada tak ze wlasnie ide zamowic nowego metzelera na tyl bo ten bezpiecznie jeszcze z jakies 500 przy dobrym szczesciu polata-pozniej w kibel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 dzisiaj na a4 wroclaw-legnica najwiecej mi sie wyswietlilo 271 To już zajebista prędkość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 generalnie opona jest gladka a ta wyglada teraz jak by ja ktos pilnikiem porezal, ciezko to wytlumaczyc ale sprawa wyglada tak ze wlasnie ide zamowic nowego metzelera na tyl bo ten bezpiecznie jeszcze z jakies 500 przy dobrym szczesciu polata-pozniej w kibelAaa no to wiem, o co chodzi. U mnie pod pracą stoi gixer z takim laczkiem z tyłu i tak się zastanawiałem co się stało, bo generalnie opona wyglądała na nową. pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi