Skocz do zawartości

Ile jechałeś najszybciej na swoim motocyklu?

d8-vid
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

B@rtek napisał:

Blisko, nawet bardzo blisko?? :wink:

Hmm strzelam dalej Mercedes C63 AMG, BMW M5, Audi RS4, Audi R8?? :cool:

Opel, VW... odpadają :clap:

Nie znam się aż tak na sprzętach, ale jeszcze jeszcze jest wiem takie Audi TT z dwoma silnikami... Nie wiem jak się to nazywa, ale może to ? :notworthy:

żołnierz napisał:

Zabójstwo jest przestępstwem a przekroczenie prędkości wykroczeniem.

Schody zaczna sie tylko jak kogos rozjedziesz, zobaczysz wtedy jaki zarzut postawi Ci prokurator.

żołnierz napisał:

Swoją drogą to mam pytanie, czy Ty masz 26 lat czy 60?? Bo z twoich umoralniających wypowiedzi można się pomylić i wziąć Cię za dziadka a nie młodego człowieka.

Zolnierz, nie kazdy kto ma 26 lat dorosl do tego wieku, sa madrzy i rozwazni i sa powiedzmy sobie dziecinni.

:crossy:

ks-rider napisał:

Schody zaczna sie tylko jak kogos rozjedziesz, zobaczysz wtedy jaki zarzut postawi Ci prokurator.

Zolnierz, nie kazdy kto ma 26 lat dorosl do tego wieku, sa madrzy i rozwazni i sa powiedzmy sobie dziecinni.

;)

Człowieku Ty naprawdę masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem!! :notworthy: Koledze Boa chodziło o analogię, że przekroczenia prędkości i zabójstwa można dokonać tylko że oba te przypadki są nie zgodne z prawem. :) A tak na marginesie to jak spowoduje wypadek ze skutkiem śmiertelny to zostanie mi postawiony zarzut nieumyślonego spowodowania śmierci a nie zabójstwa(proponuje przytulić do poduszki kodeks karny) ;) !! Lubię czytać twoje wypowiedzi ponieważ mam niezły ubaw. I kto tu jest dziecinny?? Pozdrawiam.

żołnierz napisał:

A tak na marginesie to jak spowoduje wypadek ze skutkiem śmiertelny to zostanie mi postawiony zarzut nieumyślonego spowodowania śmierci a nie zabójstwa(proponuje przytulić do poduszki kodeks karny) :flesje: !! Lubię czytać twoje wypowiedzi ponieważ mam niezły ubaw. I kto tu jest dziecinny?? Pozdrawiam.

Przekrocz predkosc - wykroczenie. Przekraczasz predkosc i wypadek ze skutkiem smiertelnym. I to wlasnie mialem na mysli, o zabojstwie nie bylo tu mowy, he, he.

No czytajac Twoje powiedzmy, ze jakas czesc forum :rolleyes:

:biggrin:

ksrider- odpuść (jako i ja odpuściłem)... żołnierz i tak pokona Cię doświadczeniem... w czym to już chyba nie muszę dodawać :buttrock: :D ;)

Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc...

dobra, dość. ostatnich kilkanaście postów dowodzi, że temat się skończył. o tym, ile która puszka może wyciągnąć proszę podyskutować przy piwie

ewentualne pretensje za zamknięcie tematu - na pw

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...