mierzwa2 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Biedny chłopak tyle zabiegów... Trzymaj się EMBE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Trzymamy kciuki, żeby wszysko sie powiodło !! Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 powiodlo sie? dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Do mnie Michał jeszcze się nie odezwał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Ok, no to dozwoniłem się do Michała. Czuje się lepiej, noga złożona dobrze, co potwierdziły zdjęcia rentgenowskie. Stzrałkową kość ma skręconą na 4ry śruby i blaszkę, piszczel na 5 i blaszkę. Powoli wstaje, robi mikro spacerki. Jakoś egzystuje, choć jak wiadomo, szpitalne warunki trochę ponuro działają na ducha.Jutro jadę do niego w odwiedziny. Powiedział, że w godzinach 10-14 można wpaść (od siebie apeluję o zrozumiały umiar w długości wizyty, nie chcę się rządzić, ale rozumiecie...).Jesli ktoś jutro dysponuje czasem i może sie wybrać, to możemy się umówić jakoś przed 10 na miście siekierkowskim i pojechać do emba razem. Mnie trochę ogranicza czas, więc jade z rana (znaczy na tę 10). Będę tu zaglądał zorientować się czy i ile osób się pisze. Uściślając: zbiórka jest o 9:30 na trasie siekierkowskiej, przed mostem, w stronę warszawskiej Pragi. Jadąc trasa w kierunku mostu mijamy pierwszą, małą zatoczkę (pomieści jeden samochód) i zatrzymujemy się na następnej, większej, oddzielonej od ulicy bariera energochłonną. Jest ona wystarczająco duża by pomieścić TIRa z naczepą. Nie trudno ją zauważyć. Jak ktoś wie jak dojechać, a na 9:30 przyjechać nie może - niech jedzie na własną rękę rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Kochani ;) O ile dobrze kojarzę to Embe 13 lipca ma swoje 24 urodziny. Czy ktoś wybiera się z życzeniami do niego :banghead: Jeśli tak to może niech każdy kto nie da rady podjechać do niego złoży mu życzenia w tym temacie, a potem się to wydrukuje i pokaże Michałowi :) Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 EMBE, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 24 URODZIN. POGODY DUCHA I SZYBKO WRACAJ DO ZDROWIA!!!!!!!! P.S. PIĘLEGNIARKE JAKĄŚ WYRWIJ NA TE URODZINY, CO BY NUDNO NIE BYŁO ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unicron Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 EMBE, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 24 URODZIN. POGODY DUCHA I SZYBKO WRACAJ DO ZDROWIA!!!!!!!! P.S. PIĘLEGNIARKE JAKĄŚ WYRWIJ NA TE URODZINY, CO BY NUDNO NIE BYŁO :flesje: I ja również składam życzenia - zdrowiej szybko ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Calej masy kobiet i calej masy motocykli! Jednego i drugiego w formie wymrzonej! Duzo zdrowia i setek tysiecy kilometrow drog do nawiniecia na kolo! Pozdrawiam! Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Wszystkiego dobrego i a z rzeczy o ktorych marzysz to wszystkiego najlepszego. Zdrowiej szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Życzę zdrowia przede wszystkim, to najważniejsze. Reszta to mały pikuś.Także pij dużo Danonków bo to mnóstwo pyszności dla mocnych kości ;) :flesje: ;) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 ja rowneiz chce sie przylaczyc do tych wszystkich zyczen ! wszystkiego najlepszego embe zdrowia przede wszystkim i all czego sobie zazyczysz ;) pozdrawiam! pioter_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia mysle ze w tej chwili to jest Ci najbardziej potrzebne + tradycyjne "wszystkiego najlepszego" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 No skoro tak to hepi berzdej, embe ty stara dupo :icon_mrgreen: Zdrowie jak czytam wraca, więc pozostaje mi życzyć wykorzystania rosnącej formy fizycznej w towarzystwie niewiast i zawsze tylu życzliwych ludzi dookoła jak na 4um :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 michał, 100 lat na motocyklu i w dobrej kondycji! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi