ukasz Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Zapowiada się ciekawie. Dwa ducati w pierwszym rzedzie, Rossi dopiero piąty. Ja stawiam oczywiście na Rossiego, bo nikt tak jak on nie potrafi przebijać się do przodu nawet z odległych pozycji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Capirossi, Bayliss, Rossi. Taka jest moja kolejność.Niejapońce powinny wreszcie sie przebić :twisted: Zobaczymy. Tak na prawdę - wszystko jedno. Widowisko będzie super tak, czy inaczej. oby sie tylko nikomu nic nie stało poważnego. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Maja 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Trzymam za Troya, a typuję zupełnie nietypowo:Capirossi, Rossi, Ukawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 11 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 God bless RTL!Włączam rano telewizor, a zamiast eurosportu wyświetlana jest jakaś niebieska plansza :D :D :D Na szczęście okazało się że transmisję prowadzi tez RTL, co prawda z niemieckim komentarzem, ale zawsze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 Mi się wydaje że Rossi znowu bedzie 1 :D PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 ooo panowie jaka zmiana ,jakos na poczatku sezonu żaden z was nieobstawiał na ex gwiazdy SB a teraz je typujecie ,oj panowie widze ze wkońcu przejżeliście na oczy ,że są też inni niż Rossi , ja tam nieobstawiam bo zawsze jest na odwrót :D ,więc moze Rossi?? :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 No i Rossi pobił wszystkich na głowę, prawdę mówiąc żal trochę Hiszpanów mieli poprostu u siebie pecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 11 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 Rossi jest niesamowity. Na początku jak zwykle zaspał, ale potem błyskawicznie przebił się z 9 pozycji na 1... i było po zawodach. Szkoda, że tak szybko z torem pożegnali się Gibernau, Capirossi, Checa. W czołówce nie było po pwnym czasie żadnej walki bo część wyleciała a reszta jechała w kilkusekundowych odstępach. trochę szkoda, bo byłoby więcej emocji :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 ja tam podziwiałem slajdy w wykonaniu Baylissa coś pieknego :twisted: i rozwalił mnie koleś z konferencji prasowaj ,który zgnoił Biaggiego :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 Jak to zgnoił ? Co Kto ? Nie chciało mi sie konferencji oglądać, ale chyba ciś starciłem, albo Szramer przesadzasz. Fajnie Rossi na gumie jechał po zakończeniu wyśligu. Luzak. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 12 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 Witam.Dziś włączyłem Euro-sporta i znów V.Rossi na prowadzeniu.Stawiam na niego, to oczywiste :lol: 8) z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi