Sylwia Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 czescmoze ktos z Was znalazby miejsce w garazu dla malutkiej fzr Cześć Grzegorzuuuuu ;) musisz wpaść na nasze spotkanie :lalag: np.jutro to takie szczegóły jak skład ekipy siatkarskiej :D (jak to brzmi poważnie ha....) czy miejsce w garażu można dograć .Zapraszamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Siatki juz nie bedzie,dopiero we wrzesniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek6 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Cześć Grzegorzuuuuu :banghead: musisz wpaść na nasze spotkanie :icon_mrgreen: np.jutro to takie szczegóły jak skład ekipy siatkarskiej :icon_eek: (jak to brzmi poważnie ha....) czy miejsce w garażu można dograć .Zapraszamy :banghead: czesc no wiem...wiem-to taka prosba w desperacji, haha, byla-jakos tak sie ostatnio porobilo ze prawie nie mam czasu wolnego wiec wyjscia wieczorami sa dla mnie nieosiagalne-ale sprobujetak ze dwie godzinki w tygodniu bym urwal na siatke...zreszta w taki, czy inny sposob znajde miejsce na moto - to spotkamy sie na tych naszych trzech ulicach na krzyz wkrotce dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzo Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Czesc i czolem!Nazywam sie Michal, jestem z Dabia.Od jakiegos czasu czytam sobie cichaczem forum. Raz Gitta mnie chciala przywolac do tablicy, ale sie nie dalem - uznalem zem jeszcze nie godzien sie odzywac.Ale w ostatnim tygodniu nastapily dwa wydarzenia, ze nie wytrzymalem i musze sie pochwalic :]- Zdalem teoretyczny na kat. A - niby mala rzecz, a cieszy... Tu gdzie zdawalem nie mozna niestety od razu teorii i praktyki, ostateczne rozwiazanie mam 13.07. Niezla data...- Kolega 'dal mi sie karnac' ze Szczecina do Inska swoja Shadowka. Pierwszy raz jechalem gdzies dalej niz po centrum miasta i bez instruktora. Przezylem 120 kilometrow euforii i banana z ust nieschodzacego. Przy okazji odkrylem, pewno dla was banaly, ze TiRy robia niezla zawieruche i ze latajace robactwo przy odpowiedniej predkosci w kasku bez zuchwy moze zabolec :wink: Mam te dwadziescia kilka lat, a caly ten czas zylem sobie w nieswiadomosci ze taka przyjemnosc jest w sumie na wyciagniecie reki. Straszne! :icon_mrgreen: Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Mam te dwadziescia kilka lat, a caly ten czas zylem sobie w nieswiadomosci ze taka przyjemnosc jest w sumie na wyciagniecie reki. Straszne! :wink:Pozdrawiam!! No witam witam!Gratuluję zdanego egzaminu.uczucie które ty miałeś przez 120km jest kazdego dnia gdy wsiadam na konika.To co teraz zakupujesz cos?Jest w szczecinie wsrod swoich do sprzedania 5 motocykli.jak cos to pisz dam ci na te osoby namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Mam te dwadziescia kilka lat, a caly ten czas zylem sobie w nieswiadomosci ze taka przyjemnosc jest w sumie na wyciagniecie reki. Straszne! :icon_mrgreen: Pozdrawiam!! ... i jak już raz zaczniesz, nie będziesz mógł przestać! :icon_mrgreen: :wink: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Czółeczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Czesc i czolem! Nazywam sie Michal, jestem z Dabia. Raz Gitta mnie chciala przywolac do tablicy. teorii i praktyki, ostateczne rozwiazanie mam 13.07. Niezla data... Elo!!! :wink: Wiesz Gitta to każdego przywołuje więc nie ma z czego sie cieszyc:D A te ostateczne rozwiązanie nie mogłeś sobie zrobić na 12,07??;] byśmy się już na egzaminie spotkali :icon_mrgreen: Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Witam Cię w wśród nas.Zapraszamy do grupy, na przeżywanie z nami wszystkich szalonych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mamut Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Witam serdecznie wszystkich sympatyków i użytkowników :"Halo Szczecin"Zapewne wszystkim wam ciśnie sie na usta pytanie: co do licha robi na forum szczecinskim Poznaniak? :) Pozwolcie zatem, ze sie przedstawie, a wszystko (no prawie) bedzie jasne.Tomasz Nowaczyk Lat 32miejsce zamieszkania PoznańObecnie ujeżdżana maszyna GSF1200S (+ MZ ETZ 150 w rezerwie) A teraz dlaczego Halo SzczecinWszystko zaczyna sie na zlocie w Gdyni w roku 2003, kiedy to poznalem troje czadowych Szczeciniakow tj Bandziora, Ade oraz Dizla. A potem juz się potoczyło z górki, zloty w Polanowie oraz w Ochli koło Zieloner Góry. Niektórych forumowiczów znam z widzenia, niektórzy może mnie kojarzą.Tak, czy inaczej pozdrawiam wszystkich. :) Jeśli w tym poście są jakieś błędy, to proszę o wybaczenie, po prostu piszę coś takiego pierwszy raz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 A teraz dlaczego Halo SzczecinWszystko zaczyna sie na zlocie w Gdyni w roku 2003, kiedy to poznalem troje czadowych Szczeciniakow tj Bandziora, Ade oraz Dizla. A potem juz się potoczyło z górki, zloty w Polanowie oraz w Ochli koło Zieloner Góry. Niektórych forumowiczów znam z widzenia, niektórzy może mnie kojarzą.Tak, czy inaczej pozdrawiam wszystkich. :) Witaj - wydaje mi sie że znamy sie z zeszłorocznego Polanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 A teraz dlaczego Halo SzczecinWszystko zaczyna sie na zlocie w Gdyni w roku 2003, kiedy to poznalem troje czadowych Szczeciniakow tj Bandziora, Ade oraz Dizla. A potem juz się potoczyło z górki, zloty w Polanowie oraz w Ochli koło Zieloner Góry. Niektórych forumowiczów znam z widzenia, niektórzy może mnie kojarzą.Tak, czy inaczej pozdrawiam wszystkich. :) Jeśli w tym poście są jakieś błędy, to proszę o wybaczenie, po prostu piszę coś takiego pierwszy raz :) No witaj!Jasne ze znamy i cie pamietamy!Srebrny Bandit!Tomasz ma bardzo charakterystyczny "wąs".(Nie mylić z naszą Izą-Vizką:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Hej Tomek. Witamy.. do zobaczenia na polanowie (jak co roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajebunda Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Witam! Kilka osob napewno juz mnie wizualnie kojarzy, bo pojwailem sie juz kilka razy na roznych imprezach. Mam na Imie Michał, i jestem ze SłonkaKon: Suzuki GSX 750 FWlasnie koncze 100dja i nie mam zbyt duzo czasu na latanie :D((, ale nadrobie straty :))) Pozdrawiam wszystkich Witam! Kilka osob napewno juz mnie wizualnie kojarzy, bo pojwailem sie juz kilka razy na roznych imprezach. Mam na Imie Michał, i jestem ze SłonkaKon: Suzuki GSX 750 FWlasnie koncze 100dja i nie mam zbyt duzo czasu na latanie :biggrin:((, ale nadrobie straty :))) Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Spoko , wystarczy ze raz napiszesz, od kopiarek jest wujek majdan :) A tak powaznie to szacun ... witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mamut Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 No witaj!Jasne ze znamy i cie pamietamy!Srebrny Bandit!Tomasz ma bardzo charakterystyczny "wąs".(Nie mylić z naszą Izą-Vizką:) Konkretnie to granatowy z charakterystycznym diabłem tasmańskim na kuferku tylnym. Reszta sie zgadza, wąs nadal pozostał. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi