Muma Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 WitamWczoraj zostałem prawowitym posiadaczem suzuki rg 80 w dowodzie 50ccm :icon_razz: niestety musze sie z nim dzielć ze starszym bratem o nicku "Jupin2" jeden moto jest dla nas jedynym rozwiązanie nasi rodzice nie chcą nawet słyszeć o drugim :bigrazz: Teraz troche o moto:silnik igiełka (bardzo dziwne wrarzenie po przesiadce z komarka)ale dziś zrobiliśmy już po 70 kilometrów każdy i musze powiedzieć że wszystko z moto jest Oki :) :P Moto ma troche ponad 40 tyś przebiegu pięknie się wkręca na obroty ciągnie od dołu ma mniejsza zebatke co go spowalnia ale zato jest bardzo zrywny tu troche fotek:http://img234.imageshack.us/my.php?image=muma11pe.jpg http://img234.imageshack.us/my.php?image=muma29xy.jpg http://img234.imageshack.us/my.php?image=muma31az.jpg http://img234.imageshack.us/my.php?image=muma43mm.jpg Pozdrawiamy MUMA i Jupin2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Gratulejszon wkoncu zakupilems moto i powiem ze nie brzydkie czarny kolorek pasuje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Spoko :icon_razz: tylko jakis mały mi sie wydaje ten motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Milusi widziałem takiego na otwarciu sezonu w tym roku :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupin2 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Ale wam się fajne moto trafiło i nie jest taki mały jest bardzo wpożo :) Mi sie podoba a to najważniejsze. Pozdro :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) Gratulacje chlopaki, tylko sie nie pozabijajcie o niego:))))) Edytowane 25 Maja 2006 przez Agabusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Eeee... gratulejszyn chłopoki :icon_razz: To kiedy mam go przetestować, czy aby dobrze śmiga ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupin2 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) Ojro nie musisz testować śmiga bardzo dobrze dzisiaj przeorałem tamtą stronę Koluszek. A o niego to kłótnie może będą nie raz ale to sie szybko rozwiąże........ :icon_razz: Edytowane 25 Maja 2006 przez jupin2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 ale to sie szybko rozwiąże........ Tylko tak, żeby młody siniaków nie miał :) A runde musicie dać tak wiesz :P Na dobry początek :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 No.. no noo.. :icon_razz: No to dobrnąłeś po tych kilku tematach o rg :) W końcu kupiłeś :P Wielkie gratki ....Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupin2 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Muma już ma siniaka od zmiany biegów ale tak to jest jak się butów nie umie dobrać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 gratulacja, ogolnie rg mi sie niepodoba ale ten jest fajny, a ile daliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 GRATULUJE :icon_razz: P.S. Zmieńcie migacze na mnijsze i bardziej zgrabne po tym tuningu motorek bardziej rasowy będzie!!!!!!!!!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 No szerokości i gumowych drzew życzę :icon_razz: RG dobrze wygląda z owiewkami i NieMaToTamTo :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 GRATUJACJE.....szerokiej drogi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi