fredi Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Mi się osobiście bardzo podobają obudowane GS-y (chociaż golasy też mają swój niepowtarzalny klimat), tak więc pewnie rozglądałbym się za limitowaną wersją oplasticzoną ewentualnie maszyną wyposażoną w owiewkę Five Stars.Nie ma żadnych limiotwanych wersji GS-a są tylko akcesoryjne owiewki np. najczęściej zakładana firmy Five Stars. Dopiero od 2004 r. GS 500F ale to już nie jest GS 500E :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 A ja głupi szukał pod "owiewka". To sziba je :lol: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Właśnie, ja też tak kiedyś dałem się nabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 A którzy to dokąłdnie ludzie z tych Tarnowskich Gór bo kupiłem "piekną" GS-e jesienią, tzw "igłe" Jak robiłem ostatnio lagi okazało sie ze była walona od przodu, prostowane lagi i spawana rama... Już ją sprzedałem....- chociaż nie z tego powodu, bo chodziła swietnie- i prosto a spawana dobrze- ale fakt faktem ze igła to nie była. Jeżeli ci sami moze damy na ich temat uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 No to podaj namiar od kogo kupiłeś (ulica, adres). Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Tez sie zastanawiam jak jest z chlodzeniem ... Moj kolega ma golego GS-a i po jednej rundce po miescie musi sie zatrzymac bo motor sie gotuje, a tym bardziej wersja obudowana bedzie sie grzala.. No chyba ze ta kolegi jest jakas trefna albo on ją za bardzo meczyA może gaźniki do regulacji? Silnik może się przegrzewać przy zbyt ubogiej mieszance. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Gs dobra z owiewka bo sie nie da jezdzic szybciej bez niej wiem z autopsji wiec jak najbardziejz owiewka Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) ja się nie da, skoro się? tylko przyzwyczaić się trzebaa i szybciej zwalnia jak się podniesiesz :icon_mrgreen: Edytowane 17 Czerwca 2006 przez qdlaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 A czym no się objawia to gotowanie GSa? Skąd wiem, że sie przegrzewa?Jak jechałem w środę i było 30 celsjuszów w cieniu, co dopiero w korku w słoneczku!? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luq1984 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) W gruncie rzeczy mam typowe pytanko, a że jestem nowym użytkownikiem i widziałem masę takich tematów (natomiast rzeczy która mnie interesuje nie znalazłem)... a więc here we go: Pierwsze moto - GS 500 F - taki plan, natomiast nigdzie nie mogę znaleźć danych czy z 188cm nie będe na nim wygladał jak na psie. :) Pytanie jasne - z góry dzięki za odpowiedź (niestety nikt z moich znajomych nie ma gs-a więc nie mam możliwości testu). :) :) Pozdrawiam. EDIT: Sorry za odgrzany topic. Edytowane 18 Marca 2008 przez Luq1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) Czolem! No temat faktycznie z serii "wykopalisko" :|.No ale odpowiadam.GS500e i f gabarytowa sa w zasadzie takie same. Roznica to tylko owiewki w f-ce. Czyli nie ma znaczenia czy to e czy f, wiec bedziesz wygladal na GSie gorzej niz ja (smigalem na e), bo ja mam 185cm :). Przejezdzilem na takim motorku caly sezon - ponad 10kkm. A ja wygladalem na nim tak:http://zbyhu1.republika.pl/gs.jpg Pozdro Edytowane 18 Marca 2008 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 a w żadnym trójmiejskim salonie ani komisie nie stoi, zebyś mógł się przymierzyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 WitamChce kupic GSika do 5-6 tys. I teraz mam pytanie do panstwaCzy kupic zabudowanego czy nie?Osobiscie mi sie podoba goludki :) Ale podobno ze jak jest zabudowany to mozna lepsze osiagi osiągnącCzy to prawda? A nie lepiej kupić Honde CBR 600 F2???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 jeżeli to miał być pierwszy motocykl Adam888 to nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Odświeżam temat potrzebuje szybkiej odpowiedzi. Chodzi mi o malowanie silnika w Suzuki GS 500 Czy rocznik 1997r. miały jeszcze malowane na CZARNO. Proszę jeszcze raz o szybką odpowiedź znawców tego właśnie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi