Gawron Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Wiem ze znajomy kilka lat temu kupił Husaberga z salonu i po 2 miesiacach zepsuła sie skrzynia biegów i musiał robic z własnej kieszeni bo gwarancja 3miechy nie obejmowała skrzyni biegów. W polsce gwarancja to FARMAZON!! to jest oststni powód dla którego wybrałbym nowa mszyne. Ale w sumie co nowe to nowe :clap: Yamaha chyba faktycznie ma gwarancje :clap: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Znajomy kupił nową TE450 i dostał tylko taką gwarancję,że jeżeli coś mu się zepsuje w ciągu pierwszych 200km robią moto na ich koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRSET Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Znajomy kupił nową TE450 i dostał tylko taką gwarancję,że jeżeli coś mu się zepsuje w ciągu pierwszych 200km robią moto na ich koszt.Wydaje mi sie ze mylisz pojecie gwarancji a rękojmi :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Wydaje mi sie ze mylisz pojecie gwarancji a rękojmi :icon_rolleyes:no nie dziw sie bo w tym durnym kraju nikt juz nie chce dawac gwarancji tylko zasłaniaja sie rekojma wiec juz nieraz mowia ze jest gwarancja a zadnej karty nie podbijaja w sklepach :/ z tym ze rekoja jest nazucona prawem Polskim i sporo mozna sie domagac ale chyba nie w przypadku moto. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Ja bym nie brał nowej Husqi, to jeszcze za młody motocykl żeby wyeliminować z niego wszystkie wady fabryczne. Przykład: Markowi Przybyszowi na treningu na nowej Husce TE 450 pękła na pół guma łącząca gaźnik i głowicę... Prawdopodobnie od wibracji i gaźnika mocowanego w taki sposób że wszystkie wibracje szły na tę właśnie gumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 nowej Husce TE 450 pękła na pół guma łącząca gaźnik i głowicę... hehe nie głowice :-) a blok silnika. W enduro itp gumowy kruciec gaznika jest podłaczony do bloku a w starszych moto (np.MTX) do cylindra :-) to tak z mechaniki :-) A pozatym husqvarna to bardzo ale to bardzo stara produkcja tylze ze niedawna ja włosi przejeli :-) nalezałoby sie tylko zastanowic czemu sa tak drastycznie tansze od konkurencji Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek 426 Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 to teraz po waszych wypowiedziach to juz naprawde nie wiem co robic ale napewno cos wymysle :icon_rolleyes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 hehe nie głowice :-) a blok silnika. W enduro itp gumowy kruciec gaznika jest podłaczony do bloku a w starszych moto (np.MTX) do cylindra :-) to tak z mechaniki :-) A pozatym husqvarna to bardzo ale to bardzo stara produkcja tylze ze niedawna ja włosi przejeli :-) nalezałoby sie tylko zastanowic czemu sa tak drastycznie tansze od konkurencjiModest dobrze napisał. Ty piszesz o 2t a rozmowa jest o 4t wieęc Modest ma racje.Awarie zdażają sie w kazdym motocyklu, U nas znajomy wzioł nowego exc 450 i po 2-3tyg całe sprzęgło było do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) Znajomy kupił nową TE450 i dostał tylko taką gwarancję,że jeżeli coś mu się zepsuje w ciągu pierwszych 200km robią moto na ich koszt. Od samego począdku odłączasz linke predkościomierza i po sprawie :icon_rolleyes: Edytowane 19 Maja 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) 200KM albo jeden miesiąc więc se linke możesz odłączać.Ja bym ci Husky nie polecał za tą kase masz nowy sprzęt KTM,Yamaha na allegro gość ma z USA. Edytowane 19 Maja 2006 przez Pacian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 A co według ciebie ktm czy yamaha jest lepsza od huski?? Może uzasadnij to, bo ja mam odmienne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORS Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Jeśli moge to z chęcią dołącze swoje pytanie do tematu :icon_rolleyes: Czemu jest tak ogromna różnica w venie huski te 250 a yamahy wr 250.. ?? Może jakis spec. bedzie wiedział :biggrin::D :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Myślę,że różnca mocy między Huskami,Ktm,Yamaha nie będzie odczuwalna . Napewno każdy z nich inaczej ją oddaje.Pozwole sobie pochwalić Huskę za doskonałe zawieszenia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Jeśli moge to z chęcią dołącze swoje pytanie do tematu :icon_rolleyes: Czemu jest tak ogromna różnica w venie huski te 250 a yamahy wr 250.. ?? Może jakis spec. bedzie wiedział :biggrin::D :] a z tego powodu że na sprzęty wyprodukowane poza terenem uni są jakieś tam opłaty przy sprowadzaniu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 A czemu KTM jest w uni a jaka cena?Poprostu na czymś jest zaoszczędzone bo wbić się do konkurencji u nas chłopski pokupili i jedyne co chwalą to zawieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi