paluch Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 witam, jak w temacie kto śmiga na V2 do Żnina ????????? w zeszłym roku super zlot zrobili chłopaki wiec w tym roku również zapowiada się dobra imprezka !! jeżeli ktoś jedzie z Poznania to możemy się razem zabrać.proponuję także jakieś spotkanie ludzi z formum przy piwie na zlocie (oby nie wyszło jak w zeszłum roku we Wrześni :icon_twisted: )pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Ja się wybieram z Wawy ustawiłem się ze znajomkami z Żar jeżeli wybiera się też ktoś z Wawy to dajcie info szczegóły i terminy dogadamy później chociaż ja spróbuje wyrwać się z roboty i ruszyć około 12-13 w piątek 16.O6.:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 a na V4 mozna zajrzec?? czy tylko V2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 wybieram się oczywiście.pozdrklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Klaus to może śmigniemy razem???? my jedziemy w piątek po robociepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Ci goście z Poznania z V2 trzymają poziom, robią fajne zloty. Dobra organizacja, dobra muza, praktycznie gwarancja dobrej imprezy. www.harleyv2.com Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 jadę! :clap: fajne miejsce - może także być niezły zlocik. na zlotach chłopaków z V2 jeszcze nie byłem...może ktoś z WRC /lub okolic się wybierze?/ Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Czy to ten Żnin koło Bydgoszczy ? Czy jakiś inny ? Bo Wenecja mi niewiele mówi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Czy to ten Żnin koło Bydgoszczy ? Czy jakiś inny ? Bo Wenecja mi niewiele mówi ... I nic Ci nie powie, bo ten termin już masz zajęty :) nie pamiętasz??.. upsss :clap: hm.. może i nie pamiętasz... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Zlot jest OGÓLNY , więc nie ważne czy singiel , v2, v4 ... etc. Z Piły myślę ,że zawitamy w miare silnej ekipie , Drawsko rok temu odpuściliśmy ze względu na koszty , lecz później gryźliśmy się ,że taka impreza nas omineła. Co jak co ale płacąc za wjazd mamy zagwarantowaną wręcz świetną zabawę ! Jestem za 'forumowym piwkiem" już na zlocie :clap: Poznamy się wkońcu coniektórzy bliżej. P.S. Jako ,że to niedługo trzeba zacisnąć pasa i zacząć oszczędzać :clap: (mowię tu o nas , czyli o ludziach jako tako bezrobotnych z racji bycia uczniami:P) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Wściekły jestem bo akurat mam wesel kuzyna - ze tez głupi kutas akurat wtedy musi sobie marnowac zycie - na zlotach V2 jestem od chyba 2002 roku i zawsze było extra - dobrze ze zmienili lokalizacje z Drawska bo w porównaniu z poprzednia lokalizacja w Lubaszu to Drawsko hu*owe było . Co prawda zlot stosunkowo drogi bo w ty mroku chyba 80 zł - ale wg mnie warto - szkoda ze mnie w ty mroku zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 ;) Z pewnością i mnie nie zabraknie, planuje ten wyjazd od miesiaca , kupiłem nawet szybszy motorek aby nadążyc za kolegami, wspólne piwo fajna sprawa tylko jak sie zgadamy i poznamy. Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Jedziemy paczką.Ludzie z Bydgoszczy i Torunia oraz okolic.Spotkanie ludzi z forum jak najbardziej. ;) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Witam, razem z kolegą też myślimy smignąć (w sumie to nasz 1 więkrzy zlot) i mam małe pytanko: jak z noclegiem i co warto zabrać - Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 :icon_mrgreen: W takim razie, skoro cała polska centralna zapowiada pospolite ruszenie, będziemy musieli i Wrocław zmobilizować, przecież nie moze zabraknąć naszej reprezentacji. ;) Będzie wesoło, :biggrin: spotkanie forumowiczów ustawiamy jak najbardziej, tylko zeby sie nie okazało, ze jak sie forum spotka w 1 miejscu zlotowiska, to nikogo innego na terenie nie będzie, bo sie organizator zapłacze. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi