Agghia Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Osatnio robiłam przelot za ZGreedem przez zapuszkowaną Warszawę i... kilka razy :icon_twisted: oczka zrobiły mi się wielkie ze zdziwienia :icon_mrgreen: Potem był wykład od zrzędliwej ciotki Agnieszki i wypunktowanie momentów kiedy widząc co ów młodzian wyczynia, modliłam się, żeby coś przypadkiem nie wyjechało stąd, czy stamtąd :icon_twisted: ...ale b.trafne porównanie Dziadygo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Wielki szacunek dla kola na motorku ...umie jeździć....w mieście :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Tylko ja na kółko nie daje Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 To pora zacząć dawać Greedo :) Jazda może być ale już te przejechane czerwone światełka mnie sie nie podobują. Pozdro w 100licy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Ogląda się to fajnie ale wyobraźni to ten gość nie ma i żadnej kultury na drodze, żadnych zasad a to, że żyje zależy od jego szczęścia nie od umiejętnośći. Moim zdaniem to bierzesz pierwszego lepszego gościa wycinasz mu cały mózg i zostawiasz mu tylko komórki gdzie gaz, gdzie hamulec i jechać tam gdzie jest szczelina przynajmniej 50cm. No i taki gość pojedzie dokładnie tak samo jak ten. A zapomniełem jeszcze o jednej komórce uwaga na niebieskiego koguta tam gaz nie. Koguta nie widać gaz tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Styl jazdy i wyobraźnia a'la Greedo No to wyszło szydło z worka :) A ja myślałem że tylko językiem tak szybko operuje, a tu zonk :) Filmik był przy okazji rozprawy na temat Ghostridera. Czytając i oglądając to wszystko nasuwa mi się tylko jedno zdanie na myśl: FILTRZE PRZYBYWAJ BO PIERDOLCA DOSTANĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Respect dobrze gość jeździ, napewno szczęście też ma, bo zawsze może sie coś zdarzyć ale umiejętności też trzeba posiadać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Styl jazdy i wyobraźnia a'la Greedo j.gif Bo jak się ma "trzydziestoletniego" GS400, to ciągle trzeba innym udowadniać :) :) :) :) ;) ;) ;) Edytowane 17 Maja 2006 przez wieczny student Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrewino Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 no film naprawdę dobry! koleś potrafi jeździ, trochę gorzej u niego z przpisami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 ten idiota dlugo nie pozyje. Ciezko zliczyc ile czerwonych lyknal i chyba zapomnial ze podstawowym hamulcem jest przedni bo tylniego uzywac nie umie. Kij tam z puszkami najwyzej siebie rozwali ale nie patrzy na nikogo piesi, motocyklisci sa dla niego nie widoczni. Nie rozumie jak mozna stwierdzac ze on umie jezdzic w miescie. Dla was wyznacznikiem umiejetnosci jezdzenia w miescie jest taka jazda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 jak dla mnie to na prawdę dbrze mu to idzie a wiado, że efektywniej jest zarzucać tyłem, niż przyhamowywać przodem, relax men :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Bo jak się ma "trzydziestoletniego" GS400, to ciągle trzeba innym udowadniać :) :) Bo moim sie da, nie ma lutowanych linek, krzywych i zacinajacych sie klamek, luzów na kołach, zepsutego tylnego hamulca, ma tarcze z przodu i kierunkowskazy. Cos pominąłem? Aaaa, kabli na wierzchu tez nie ma i rdzy :):D:D:D:D Edytowane 17 Maja 2006 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 fajna turbinka :) respekt :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 jak dla mnie to na prawdę dbrze mu to idzie a wiado, że efektywniej jest zarzucać tyłem, niż przyhamowywać przodem, relax men :)+1 tez mysle ze hamuje tylem dla adrenalinki bardziej niz dlatego ze nie umie przodem. tak czy inaczej koles jest nie zly :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) wlasnie ogladalem ten filmik i znajomy turek mowi ze to Istambul..... :clap:Też by się ku temu przychylał :clap: nawet jeśli nie to inne tamtejsze miasto Pytanie do krytykujących "spóźnionego". Byliście kiedykolwiek w Turcji??? Zrobiliście tam na moto po mieście chociaż z 50km??? Ja po Istalbule zrobiłem (zaledwie) 150km i na początku byłem lekko przerażony tym co się tam dzieje na ulicach. Po parudziesięciu kilometrach można przywyknąć (człowiek się adaptuje i potrafi "przestawić" ze stylem jeźdżenia) i takie śmiganie nie jest czymś dziwnym. Co prawda 535 jest szersza i nie idzie na koło ale w korkach daje radę :) Edytowane 18 Maja 2006 przez krasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi