Gość Zbycho Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Jeszcze tylko instalacja alarmu, Zbychu, o instrukcji pamiętam. Nie pozwól podpinać immobilizera z alarmu do zapłonu !!!! Mnie toto się rozp* w trasie, rozłączało zapłon ;) przy odjęciu gazu, zazwyczaj przy redukcji, ledwo przeżyłem te doświadczenie. Poza tym dzięki za pamięć :bigrazz: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Gratulacje ! zielenieje z zazdrosci...ale z tym ze nie sciemniaja... chyba nie ma takiej sciemy ktora mogli by wcisnac ,nowe to nowe nie uszkodzone . anioly beda za toba sznurkiem gonic ..taka maszyna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Fajny sprzecior ;) Gratuluje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druid Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 rafauM dostałeś crashpady w komplecie? mi powiedziano że nie zabardzo się nadają bo śrubki za słabe czy coś tam takiego i przy pierwszej wywrotce to masa motocykla je połamie i zachodze w głowę czy nie da rady zamontować jakiegoś gmolika?Moto waży swoję a wolę nie ryzykować , nie darowałbym sobie tego. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Widziałem na żywo zrxa z gmolem i z crashpadami. Miałem do wyboru jedno lub drugie i prawdę mówiąc to wersja z crashpadami wygląda troche lepiej.Przeglądałem różne fora ZRXa i fotki na bikepics.com i sporo ludzi ma pozakładane crashpady więc chyba aż tak mocno to się one nie łamią.A co do połamania crashpadów to niech się łamią w cholerę, byle tylko osłoniły motocykl :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 :) Gratulacje,też kiedyś odbierałem nówkę z salonu co prawda była była to tylko JAWA 350 TS(czarna) ale przeżycie niesamowite,powodzenia i szerokiej drogi. :icon_razz: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Gratulacje !!! Miłego i bezpiecznego śmigania !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 pozazdrościc :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 rafaum, jak się maszyna sprawuje? w ogóle to piękny motorek, myślę kupić sobie takiego za jakiś czas. w sumie 33tys. to nie tak dużo za nówke sztuke. a wersja "r" jest najpiękniejszy, "s" i z okrągłą lampą już nie mają tego czegoś :biggrin: fajnie by było jakbyś coś napisał jak sie moto sprawuje, ile pali, czy się dobrze prowadzi i w ogóle. wahacz może nie jest najpiękniejszy, ale penie dobrze sie sprawuje. pozdro znalazłem już dosyć szczegółowe opisy zrx-a zbycha na forum. fajny sprzęcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Kumpel w tym roku ściągnął takiego ze Szwajcarii i jest bardzo zadowolony. :biggrin: Gratuluję :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 gratulacje i bezawaryjnego śmigania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 heh dlugo te gratulacje skladacie bo temat istnieje od maja :biggrin: gratuluje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 6 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Widzę, że ktoś bardzo skutecznie grzebał w archiwum i wykopał mój temat :biggrin:A sprzęt sprawuje się wręcz wzorowo. Pali tak w granicach do 8L / 100, no czasami ciut więcej.Makabrycznie wygodny, dłuższe trasy z palcem w uchu można robić i nie czuje się smęczenia, pasażerka też nie ma powodów do narzekania.Nic się nie zepsuło - a podobno kawasaki to padaki :bigrazz:Jedyne co mnie męczy to opony. Przy 1000 km przebiłem przednią a przy 6000 km tą z tyłu. Chcąc nie chcąc nie minął sezon a ja mam już drugi komplet opon.Wymieniłem tłumik na Sebringa i kusi mnie żeby zrobić mu coś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) Gratulacje !!!!Mamy ( masz ) ekskluzywny motocykl, dopiero trzeci na forum. Trzeci bo ktoś ma ZRX'a 1100, niestety nie pamiętam kto a ten trzeci odzywa się dosyć rzadko.Superbestia !!!!witam i jest troszkę późno na gratulacje ale i tak gratuluję :icon_mrgreen: = a od lipca jestem szczęśliwym posiadaczem zrx 1200s....podobnie jak ty miałem problem z oponami poza tym bezawaryjnie.pozdrawiam Edytowane 14 Października 2006 przez Dargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druid Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Dargo to ty przypadkiem jeżdzisz takim jasno niebieskim ZRX, em po Lublinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi