lechu Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 tylo Lechu... 2 metry odemnie!! zebys mi nie wylal!!! :biggrin:O jena raz sie zdazylo........., no moze dwa :biggrin: i juz na niewinnym czlowieku psy wieszaja :). 26 SIERPNIA!.....To widze ze juz nastepna osoba jest chetna :icon_razz:- oj mam szanse zgromadzic wiecej osob niz bylo na zlocie organizowanym przez Mirka :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ja bylam wczoraj wieczorem ( gdybym miala liczyc na forumowych znajomych, to bym chyba nigdy tam nie dojechala)....i sporo miejsc bylo zajetych..fajna knajpka...wskoczyc na kawke herbatke i wtedy smigac na kartuzy:)...czemu nie.. Tylko Weterynarzu nie calkiem z rana:)Teraz mam zmiane popołudniową to jeżdże rano ,co zrobić zawsze byłem jakiś inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 O jena raz sie zdazylo........., no moze dwa :biggrin: i juz na niewinnym czlowieku psy wieszaja :). To widze ze juz nastepna osoba jest chetna :biggrin:- oj mam szanse zgromadzic wiecej osob niz bylo na zlocie organizowanym przez Mirka :icon_razz:Nie pamiętam żeby jakiś zlot organizował Mirek..... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Nie pamiętam żeby jakiś zlot organizował Mirek..... :)No wiesz zawsze jesli sie spotyka wiecej niz 1 osoba (motocyklista) to mozna to nazwac zlotem :D- bo w sumie tak mozna nazwac zlot orgaznizowany przez Mirka :), ale jesli nie pamietasz to odswieze Ci pamiec - zlot byl, byly 3 osoby (w tym takze Ty), ogladalismy razem final MS w pilce noznej ;) itd. Ale do rzeczy 26.08 udowodnimy ze 3-miasto to tez zgrana ekipa ;) :biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 No wiesz zawsze jesli sie spotyka wiecej niz 1 osoba (motocyklista) to mozna to nazwac zlotem :)- bo w sumie tak mozna nazwac zlot orgaznizowany przez Mirka ;), ale jesli nie pamietasz to odswieze Ci pamiec - zlot byl, byly 3 osoby (w tym takze Ty), ogladalismy razem final MS w pilce noznej ;) itd. Ale do rzeczy 26.08 udowodnimy ze 3-miasto to tez zgrana ekipa :biggrin: :flesje: :)Jeśli to nazywasz zlotem to niech będzie :) A co do udowadniania - marne szanse ;) Ale jak już dojdzie co do czeego to ciekawy jestem komu teraz piwo wylejesz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ale jak już dojdzie co do czeego to ciekawy jestem komu teraz piwo wylejesz? :)Komus nowemu, kto mnie jeszcze od tej strony nie zna, np. Agabusie ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Komus nowemu, kto mnie jeszcze od tej strony nie zna, np. Agabusie ;) :biggrin: lej....lej...lej ile wlezie......ale do buzki:)...heheheheheh...zeby tylko na zmarnowanie nie poszlo (patrz:spoddnie,koszulka tudziez inne elementy garderoby)... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Sorry Andon :) Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Kuba szybki jesteś ;)A zdjęcia robił Scorpion ze skuterów3miasto :) Już Adze wysyłałam link do tych zdjęć jakiś czas temu. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Kuba szybki jesteś mrugacz.gifNo ba ! ;) Jutro o 18, zamiast sumy jedziemy na przejazd ulicą Długą, ze względu na Jarmark ... Będziesz? Wczoraj na Skwerku udało się niezłe spotkanko, z 12 sprzętów, pogadaliśmy i pojeździliśmy, fajnie było :) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 W przyszłym roku jak zrobie prawko to mam nadzieję, że do Was dołącze ;) Bo na pewno fajnie było by się poznać :) Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Zdjęcia znalazłem klikając w link na forum skutery3miasto :) THE END ;) Powiem tylko tyle:Nie pamiętam zebym wyrażał zgode na pokazywanie moich zdjęc na forum (a przy okazji Ptaszyny).Czy komuś z małolatów się przypadkiem w główce nie popier**o? Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez Andon13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Przepraszam Agabusa,Ptaszyna,Andon, fotki już usunięte ... Mam nadzieję, że mi wybaczycie :) Pozdr. Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Proszę przekazać koledze Skorpionowi, że jak nie ma komu pstrykać fotek to niech się może na przyrodę przerzuci. Poza tym nie sądzę aby te zdjęcia wniosły cokolwiek na jakies skuterowe forum na którym żadna z gwiazd sesji nigdy nie była i nie ma z nim nic wspólnego. Zresztą mam prawo nie życzyć sobie, aby jakiś małolat pstrykał mi fotki i jeszcze zamieszczał je na necie :) I to bez żadnej dyskusji ;) :biggrin: :flesje: :) Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez PTASZYNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Scorpion to ani mój kolega ani małolat ...Wlazłem na forum s3m, zobaczyłem post "tu zdjęcia z ostatniego spotkania" i link, kliknąłem, obejrzałem foty i wrzuciłem tutaj, bo myślałem, że każdy o tym wie (jak widac Agabusa wie), nie miałem zamiaru się tym faktem wywołac jakiś spięc, ja autorem fotek nie jestem, więc na prawdę sorry ... ... Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi