lechu Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Lechu.. obiecujesz i obiecujesz... zanim ty zrobisz sprzeta to pewnie ja swojego sprzedam :icon_mrgreen: no ale dzialj !! dzialaj!!! :lalag:Co ja moge za to ze mnie w teren ciagnie, ale mysle ze do konca wakacji przeloze opony. Wazna sprawa ze mam juz nawet kase na szosowe kapcie :icon_mrgreen:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) przeważnie pisz, mrągowo, okolice giżycka, mikołajki..czesto spoytkam się w ostródzie z ludźmi którzy jadą z wawy i jedziemy gdzie nas oczy poniosą..ostatnio w niektórych rejonach jest sporo odnowionych tras , jeździ się bardzo sympatycznie...a Ty ?to jak będziesz w okolicach Giżycka, Mrągowa polecam się :icon_mrgreen: 601 948 114 ja jestem z centrum Mazur, samego ich środka i najpiękniejszego miejsca :icon_mrgreen: Giżycka czyli. Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Kwidzyn Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Ok dzieki, trafie teraz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 jestem na forum od marca, a znam Ptaszyne,Andona i Mirka....nie chce mowic,ze tylko..bo sa naprawde rewelacyjni,ale to chyba kiepski wynik jak na 4 miesiace obecnosci w tym miesjcu nie przejmuj się, ja tu od roku jestem (czasem coś napiszę nawet) i nie znam nikogo.. - a moze znam, ale nie kojarzę twarzy z nickiem forumowym...? kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 :icon_mrgreen: nie przejmuj się, ja tu od roku jestem (czasem coś napiszę nawet) i nie znam nikogo.. - a moze znam, ale nie kojarzę twarzy z nickiem forumowym...? kto wie...No to czas się poznać! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macceti Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Witam!Jedzie moze ktos z Was na zlot w Szymanach w weekend 12-13 ??- szczegoly www.biker.riders.plJa bede jechal prawdopodobnie w piatek po poludniu. Jezeli ktos ma ochote sie dolaczyc to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A ja mam je**nego pecha ... W środę chyba nie uda mi się wyrwac, bo kurwde przyjezdza jakas rodzina moja do mnie ze Stanów, wczoraj sie dowiedziałem :| ... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A ja mam je**nego pecha ... ostre słowa jak na pętnastolatka... (jak w tym dowcipie :icon_mrgreen: ) a wizyta rodziny ze stanów zazwyczaj raczej dobrze sie kojarzy ($$$) :icon_mrgreen: więc nie narzekaj, tylko sie ciesz! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Hehe, to dosyc daleka rodzina dla mnie więc nie liczę na $$$ :icon_mrgreen:Sorry za przekleństwo, ale to już 4 środa z rzędu kieedy coś wypada - a to wypadek, a to rodzice, babcia i tak do usranej 18tki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Nie chce mi sie czytac całego tematu mam tylko pytanie. W tym tygdniu bede na Helu, wiec do 3miasta mam niedaleko czy w weekend jest gdzies w gdansku organizowane jakies spotkanie dla motocyklistow ?? Jak tak to podajcie mi w jaki dzien, godzine i gdzie to jest. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Nie chce mi sie czytac całego tematu mam tylko pytanie. W tym tygdniu bede na Helu, wiec do 3miasta mam niedaleko czy w weekend jest gdzies w gdansku organizowane jakies spotkanie dla motocyklistow ?? Jak tak to podajcie mi w jaki dzien, godzine i gdzie to jest. pozdroTrajka nie chce straszyc,ale ludziom,ktorzy tu mieszkaja ciezko sie zebrac....hmm....moze gosc z innego miasta troche zmobilizuje,zeby nie dac plamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angie Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 to jak będziesz w okolicach Giżycka, Mrągowa polecam się :icon_mrgreen: 601 948 114 ja jestem z centrum Mazur, samego ich środka i najpiękniejszego miejsca :lalag: Giżycka czyli.oki..wpisuję Twój numuer do komóry ! do zobaczenia w trasie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie chce mi sie czytac całego tematu mam tylko pytanie. W tym tygdniu bede na Helu, wiec do 3miasta mam niedaleko czy w weekend jest gdzies w gdansku organizowane jakies spotkanie dla motocyklistow ?? Jak tak to podajcie mi w jaki dzien, godzine i gdzie to jest. pozdro no w weekend raczej nie ma jedynie sa srodowe spotkania w gdansku brzeźnie:] chyba ze koleżanki i koledzy motocyklisci cos ci w weekend zorganizuja :icon_twisted: ci co maja cale sprzety nie rozbite :buttrock: Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez chojrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 A może w weekend np do Rewy ?Ja wyjechałbym z qmplem wcześniej i pewnie na trasie byście nas mijali :icon_twisted: Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) No to czas się poznać! bardzo chętnie - będziemy dziś z rafaum-em na zaspie - czarny gpx i zielony zrx - dla rozpoznania (chyba ze mam wsadzić sobie czerwonego kwiatka w butonierkę :-))a co do łykendu - w sobotnie wieczory grupki można spotkać na skwerze lub na monciaku, więc trajka666 - uderzaj do gdyni na skwar - tam zawsze ktoś sterczy :-) (jak nie motocykle to goście w golfach, hehe) Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez helmet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi