m67 Opublikowano 1 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2003 W moim garażu zagościła Yamaha Virago 750 Golden z 1986 roku (stan: cukiereczek :) ). Ma ktoś z kolegów może jakieś materiały na jej temat (manual, katalog części itp) :?: Może jakieś doświadczenia z takim moto :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Maja 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2003 Brawo! Gratuluję!Doświadczenia mam takie, że na podobnej wypozyczonej Virażce zrobiłem w ub. roku mega szlif asaltowy podczas wakacji na Krecie (w dodatku szlif - spodenkowo-koszulkowy). Do dzisiaj moja żona nie wsiadła ze mną na moto. Mam nadzieję, że dla ciebie motocykl będzie bnardziej życzliwy. Czego serdecznie życzę i pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 1 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2003 No to gratulacje M67 podobno mily sprzecik. Niemam nic na jego temat, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 2 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2003 Gratulację widzę że przyjedziesz do mnie na ślub nowym motocyklem.Pozdrawiam oby Ci dobrze służyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 3 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2003 W moim garażu zagościła Yamaha Virago 750 Golden z 1986 roku (stan: cukiereczek :) ). Ma ktoś z kolegów może jakieś materiały na jej temat (manual, katalog części itp)Gratulacje! Fajna maszyna. Co do manualu, zamawiałem u Angoli za ok 20 funtów z wydawnictwa CLYMER. Poszperam i wpiszę adres. Znalazłem:www.motocom.com/motorcycles/1988/69/6/3448 Jest kilka książek, można coś wybrać. Nie są tanie, ale chyba warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 3 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2003 Muszę napisałć małe sprostowanie :? . Motocykl jest niestety własnością mojego brata a ja rzuciłem tylko temat w celu rozeznania (choć szkoda że nie mój :cry: ). Mam może w nim tylko niewielkie udziały :wink: . Ja jako stary weteraniarz nie wyrażałem przeważnie wielkiego entyzjazmu nad Japonią. Ten model podoba mi się jednak bardzo :) . Jest to wersja limitowana (złote dodatki) i do tego w idealnym stanie. Na liczniku 20 000km i nic nie wskazuje żeby było więcej. Z przodu nawet oryginalna opona :!: Praca silnika po prostu super 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 3 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2003 Witam! Dane regulacyjne sa na www.nobbyz-garage.com , trzeba wejsc na technische, potem uber 800 bikow, potem yamaha bis 750.Powodzenia.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Mi tez przydalyby sie jakies instrukcje, opisy techniczne do pierwszego motrku, jaki nabylem. Na razie wytropilem gdzie ewentualnie dolac olej (niech Ci majsterkujacy przy zabytkowych sie nie nasmiewaja :-)) a chcialbym wiedziec wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Gratuluję tobie i bratu! to moja wymarzona maszyna... zawsze możyłem o chopperze a Virago to naprawde dla mnie cos pieknego! niestety nie pomogę z tym manualem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Rodzina ma juz mnie dosc, bo nic tylko gadam o motorze albo gdzies jezdze. Zdazylem juz wyjezdzic paliwo do konca i pchalem motorek ;-)) nie przeszkadza mi deszcz po prostu szal. Tylko zdejmuje z gazu jak mijam policje bo mam rozwiercone wydechy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorsześ Opublikowano 4 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2003 Cześć Virago Gold to żadkie moto. Odwiedź stroneviraotech.com moze tam coś znajdziesz jest kupa ciekawych rzeczy na temat.Modeli Virago Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 25 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2003 gratulacje super motorek u mnie w garazyku rowniez virazka (taty) looknij tutaj www.viragotech.com - znajdziesz naprawde wiele. a zdjecia mojej ... yyy "mojej" virowki - tutaj - www.motorfan.prv.pl zapraszam serdecznie :D pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 25 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2003 Może tutaj coś znajdziesz: http://republika.pl/chudzikj/ . O ile jeszcze tego nie znałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi