pietroni Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Ja tam latam no może nie latam tylko pyrkam ale mam sprzęta z koszem więc sezon dlamnie się nie kończy tylko zaczyna, to dopiero frajda zimą z kolaską popyrkac :D :biggrin: Ciekawe czy po dzisiejszym dniu nie żal że się z zezonu już zrezygnowało :biggrin: ja pewnie jak wszystko dobrze się ułoży na lisa 05.11.2006 zaginam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 No ja troche polatałem po mieście ale kurde zima już po maksie :/ Palce przymarzaja do kierownicy :icon_twisted: Trzeba wcześniej zaczynać hamowanie bo przeniesienie palców z manetki na klamke trwa sporo czasu :icon_razz: Rule #1: Palce cały czas na klamce!* * jesli Ci życie miłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Rule #1: Palce cały czas na klamce!* * jesli Ci życie miłe. Oj, Tadziu to fakt, ja dziś wypucowałem moją Suzi i stwierdziłem że trzeba jeszcze śmignąć przed jej zapakowaniem. Tuż przed bramą gdzie miałem zaparkować jakiś debil mi wyjechał.Zachamowałem, ale tylną oponkę to zdarłem na maksa.Gdyby nie twoje zajebiste klocuszki to bym już w przyszłym sezonie nie śmigał. Dzięki, i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 ja daje ostro cały czas , rano przed 7 trasa Błonie - Warszawa (Pl. Szembeka) a po południu spowrotem. i Tak 95 km dziennie zlatuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Dolacze do Was przy korzystnych wiatrach juz na wiosne, a najpozniej w lipcu 2008. :bigrazz: Edytowane 31 Października 2006 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Nie żebym się narzycał ale może jakieś szkło stłuczemy. Pozdrawiam MłodzieŻówka Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Ja oczywiście bardzo chętnie, z tym że obecnie to mnie grypa męczy, także chyba jeszcze najbliższy weekend odpada... a jak tam Prezes - kuśtyka już trochę czy jeszcze nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) No sie porobilo z pogodą a jeszcze w piatek polatalem zdziebko!Kurcze ten rok jest fatalny jesli chodzi o moja jazde!No ale serwis zrobiony i od wiosny ruszam chyba ze jak 2 lata temubedzie 15 stopni na plusie w styczniu, to wtedy wczesniej. Pozdrawiam motonitówDual :notworthy: Edytowane 31 Października 2006 przez Dual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Hmmm.łoimy ten czwartek,info na privapozdro :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Ja oczywiście bardzo chętnie, z tym że obecnie to mnie grypa męczy, także chyba jeszcze najbliższy weekend odpada... a jak tam Prezes - kuśtyka już trochę czy jeszcze nie ??? Co do łoienia Ja jestem za każdego dnia. :buttrock: Hej w-c prezesie łykniesz dwa głębsze to CI grypa i wszystkie dolegliwości przejdą :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Hmmm.łoimy ten czwartek,info na privapozdro :biggrin: a czemu akurat w ten czwartek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 a czemu akurat w ten czwartek :clap: Bo już będzie po środzie a jeszcze przed piątkiem :notworthy: Każdy dzionek jest dobry na miłe spotkanko :buttrock: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Bo już będzie po środzie a jeszcze przed piątkiem :biggrin: Każdy dzionek jest dobry na miłe spotkanko :flesje: :biggrin: ale ranoi do roboty trza wstac, moze piatekeczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) witam, też jeśli można bym wpadł ;] nowy w wawie jestem i chętnie bym tutejszych bikerów zapoznał... tylko gdzie i kiedy?POZDRAWIAM edit: (ale [chyba] to już było....) Edytowane 5 Listopada 2006 przez Dzulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Przepraszam bardzo to była jakaś popijawa bo ja nic nie wiem. A jesli będzie to bede wdzięczny za info np. na forum Ale to dopiero jak zdrowie się poprawi u co poniektórych. Pozdrawiam MłodzieŻówka. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi