mlodywital Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 No ja właśnie szukam czegoś takiego jak ty masz do sprzedania :) Dzisiaj po mojego gixerka przyjeżdża klient, więc wiesz, może się dogadamy.Qbas no to musisz się ustawić w kolejce :eek: Andrzejku a może w szpitalu pomyliłeś oddziały. :icon_mrgreen: klamki były więc chyba był na dobrym oddziale Dobrze gadacie chłopaki, jak możemy funkcjonować bez Naszego Prezesa? toć to nie jest możliwe :crossy: i z wielką chęcią przyłączę się do "tego wybijania" :wink: prezes tylko żartuje . ale w piatek ja tez chetnie jak Lobo zaprasza ;) to jak?? no wreszcie, bo mnie ludzie podejrzewają że się zaszyłem :cool: :biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 może być np. ten piątekmoże być :icon_mrgreen: No dobrze,aby jakoś ogarnąć gadki poza forum,to może ustalmy tutaj cokolwiek :wink: Decydować czy wszystkim pasuje ten piątek (29.września)i rezerwujmy stolik... TF czy zmieniamy miejsce...??Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 może być :icon_mrgreen: No dobrze,aby jakoś ogarnąć gadki poza forum,to może ustalmy tutaj cokolwiek :wink: Decydować czy wszystkim pasuje ten piątek (29.września)i rezerwujmy stolik... TF czy zmieniamy miejsce...??Co Wy na to? jestem, pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 może być :icon_mrgreen: No dobrze,aby jakoś ogarnąć gadki poza forum,to może ustalmy tutaj cokolwiek :eek: Decydować czy wszystkim pasuje ten piątek (29.września)i rezerwujmy stolik... TF czy zmieniamy miejsce...??Co Wy na to? Tak jak wcześniej-enytajm,enyplejs :wink: piątek is gut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 mi pasi. walne zgromadzenie WTT.hehe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Jak najbardziej i mi termin odpowiada. :wink: A co do miejsca to może być nawet nad Wisłą wsio rybka. :icon_mrgreen: Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 no to co ? - 20:00 w Tortilli ? robimy jakąś rezerwację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) D L A W S Z Y S T K I C H Z A I N T E R E S O W A N Y C H !!! rezerwacja zrobiona na 20.00 w piątek start jak zawsze na czerwonych kanapach Edytowane 28 Września 2006 przez mlodywital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Lobo zakładaj jakąś skarpetę, taxi i rozpoczynamy rehabilitację :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Lobo zakładaj jakąś skarpetę, taxi i rozpoczynamy rehabilitację :icon_twisted: :smile: Coś mi się zdaje, że Lobo szybko zmieni zdanie i porzuci pomysł o zakończeniu kariery w street terror :icon_exclaim: I tak ma być :icon_mrgreen: Lobo, szybkiego powrotu do zdrowia :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 rezerwacja zrobiona na 20.00 w piątek start jak zawsze na czerwonych kanapacha jak by mi sie udalo wyrobic, to dopuszczalne jest wpasc na (dluzsza) chwile w formie zmechanizowanej (no z roboty bede prawdopodobnie jechal)?bo w sumie dawno Waszych mord nie widzialem :icon_twisted: PS. Tortilla to na Wilczej/Poznańskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 a jak by mi sie udalo wyrobic, to dopuszczalne jest wpasc na (dluzsza) chwile w formie zmechanizowanej (no z roboty bede prawdopodobnie jechal)? Jasne Emil że wpadaj, porozwozisz później wszystkich do domów :icon_exclaim: :icon_twisted: , joke of korz wpadaj, wpadaj :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Pomysł z odwiezieniem do domu nie jest zły.. :icon_twisted: nie jest zły.. :icon_exclaim: :icon_mrgreen: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 porozwozisz później wszystkich do domów spoko, tylko ze na moj wechikul miesci sie na raz tylko jedna kobieta :icon_twisted: i jeszcze bym musial jej kask zabrac/by musiala miec - to ogolnie rozwiezienie troche potrwa (no i osoba wieziona musi byc w stanie sie sie trzymac :icon_exclaim: ) a co Wy mysleli, ze ja samochodem do pracy latam? a fe! :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 a co Wy mysleli, ze ja samochodem do pracy latam? a fe! :icon_twisted: nie czaepiaj się samochodów, ja w samochodzie dużo fajnych imprez przeszedłem :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi