syska Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 miało być śmiganko, a wy cos nowego wymyślacie i to w środku tygodnia? :buttrock: moze wpadne na soczek :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 miało być śmiganko, a wy cos nowego wymyślacie i to w środku tygodnia? :buttrock: moze wpadne na soczek :buttrock: soczek powiadasz :biggrin: odstawiaj moto i dawaj taxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) ojjj kusicielu!! :buttrock: :buttrock: :biggrin: zobacze, co sie da zrobic, bo to wszystko tak z nienacka :biggrin: a poza tym, wy juz dzisiaj razem ten tego, a ja jeszcze nie :biggrin: :icon_mrgreen: Edytowane 30 Maja 2006 przez syska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 słyszałem młody, że już haykę wolisz od gixera :biggrin: jak to jest :buttrock: z Tobą :buttrock: :biggrin: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Hmm... kto lata to zbiórka o 19:30 w naszym stałym tajnym miejscu. Ew. podskoczymy później na soczek do pijoków :buttrock: a Ty lobo nie głosuj tylko się na plecaka stawiaj :biggrin: :buttrock: Edytowane 30 Maja 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 słyszałem młody, że już haykę wolisz od gixera :icon_mrgreen: jak to jest :buttrock: z Tobą :buttrock: :biggrin: pozdro600 lubię jazdę z tylu :biggrin: :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 tortilla?a gdzie to? Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 czy to wy dzisiaj smigaliscie kolo 21.10 z bankowego w kierunku mostu ? bo tak mnie minela jakas grupa zapalencow... :buttrock: pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Hmm... kto lata to zbiórka o 19:30 w naszym stałym tajnym miejscu. A gdzie to????????. Bo byłem 19.30 na Bankowym postałem kwadrans i poleciałem sam.Obiechałem Wawe dookoła i do domu. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Dobra dzieciaki, jutro ma być ładna pogoda - to co 19:00 na Bankowym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Hmm... kto lata to zbiórka o 19:30 w naszym stałym tajnym miejscu. A gdzie to????????. Bo byłem 19.30 na Bankowym postałem kwadrans i poleciałem sam.Obiechałem Wawe dookoła i do domu. :icon_twisted: tam gdzie zwykle pod pomnikiem :icon_mrgreen: ,punkt 19.30 był odjazd, bo mi sie baaaaardzo spieszyło :icon_mrgreen: ,kierunek Płońsk :icon_mrgreen: , dzisiaj nie latam :icon_mrgreen: Edytowane 31 Maja 2006 przez syska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) tam gdzie zwykle pod pomnikiem :icon_mrgreen: ,punkt 19.30 był odjazd, bo mi sie baaaaardzo spieszyło :icon_razz: ,kierunek Płońsk :icon_mrgreen: , dzisiaj nie latam :icon_evil: Bo Cię prawa łapka swędziała, oj swędziała :icon_twisted: A ja dzisiaj latam tylko dom-praca-dom :icon_mrgreen: Grzegorz - trzeba było nas szukać - wojtasik znalazł :icon_mrgreen: Edytowane 31 Maja 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Następnym razem się postaram was znaleść :icon_twisted: I teraz będę 10-15 minutek wcześniej niż 60 sek. po umówionym casie. Do następnego razu pa pa. :icon_mrgreen: Pozdrawim...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 czy można się podłączyć do silnej grupy, czy szeregi raczej macie zwarte i zamknięte?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 MadMax997, nie można tylko trzeba :icon_mrgreen: To jak z dzisiejszym dniem - znajdą się jacyś chętni dresiarze/rki na wieczorny lot :icon_twisted: 19:00 na Bankowym - anybody chętny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi