Wałek CBR 600 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 siemanko wypada się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadaQuada Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam! Poszukuję garażu/krytego miejsca prakingowego dla motocykla na Bemowie w okolicy Pro-Motora (widawska/wroclawska). Cierpię niemiłosiernie, bo z braku garazu w W-wie moge jezdzic praktycznie tylko w weekendy =P Jesli nie znajdzie sie zadna miejscowka to za jakis czas przypomne sie z prosba :) Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Brak garażu uniemożliwia jazdę??? Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadaQuada Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Bo z racji jego braku motocykl stoi 50km stad w domu - jezdze wiec jak wroce na weekend :) Szkoda sprzetu na zostawianie w "gettach" odgrodzonych siatką, czy pod blokiem - idiotow nie brakuje, a mam juz nieciekawe doswiadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 znalezienie garazu w poblizu nie wchodzi w gre ? albo zagadanie do kogos kto ma i stawianie 2 moto na jednym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuno Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Cześć wszystkim! Przejdę od razu do rzeczy: czy jak jutro ładna pogoda będzie, to ktoś by ze mną polatał po mieście? Wpadam na chwilę na uczelnię w okolicach godziny 'jak wstanę' (estymuję, iż będzie to około 12-13) i mam zamiar pozwiedzać ulice miejskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojto1976 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Panie i Panowie jako uczestnik tego szacownego forum mam zaszczyt zaprosić Was do udziału w festynie " Święto Rodziny" w dniu 5 czerwca od godziny ok. 13 30 w miejscowości Karniewo ( 80 KM od Warszawy w kierunku na Augustów tj. Serock,Pułtusk)Otóż w mojej, powiedzmy niewielkiej miejscowości Stowarzyszenie działające przy Zespole Szkolno Przedszkolnym organizuje piknik rodzinny. Mamusie chcą zrobić swoim mężom niespodziankę. Postanowiły zorganizować paradę motocykli jako ważny punkt w/w pikniku. Na dzień dzisiejszy mamy potwierdzony udział motocyklistów z dwóch klubów. Miło by było, jako aktywnemu organizatorowi imprezy, zapowiedzieć wśród uczestników motocyklistów z naszego forum. Jeśli będziecie zainteresowani, a mam nadzieję, bo dzieciom dedykujemy to działanie; PozdrawiamWojto 1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ło Jezu, temat umarł... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Lata ktoś w Weekend? :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ja ;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba07 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) *** Witaj Warszawoooo *** do zobaczenia na stricie :biggrin: Edytowane 1 Lipca 2011 przez Seba07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ja latałem w sobotę. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Jo bym polotoł :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 To się streszczaj do póki nie pada. Mnie dzisiaj zalało od stóp do pasa a jutro ma rano poprawić a potem jeszcze ulewa w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 kiedyś ktoś pytał gdzie poćwiczyć winkle nie moge znaleźć tematu;( jest dobre miejsce na ćwiczenie winkli. przy dolince nowy asfalt 2 pasy 3 albo 4 ladne zakrety w jedną strone, nie jest to obidowa ale jadąc samochodem świetnie sie prezentuje:) nie mówie głośno bo przyczajony tygrys w bialej czapce może przeczytać:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi