01kriters Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 No ja też zjechałem - ta po wawie to ch*j nie latanie :lapad: ale już za 1,5 tygodnia będzie szorowanko To nie lepiej po sezonie opchnąć yamahahę i na przyszły sezon się przygotować :) :evil: walsienaryj :biggrin: Niby tak i też to biorę pod uwagę, ale tor już odpada bo nie chce rozjebać motocykla i siebie. Zostaly raptem 2 wyścigi, musiałbym wykupić licencje etc. Poza tym musiałem w moich w finansach włączyć oszczędną taryfę 24h/dobe, bez darmowych minut. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Super wszyscy bedą jeździć gixerami i jak ustawki to tylko w Poznaniu. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Sprzedaje Yamah'ę i zaczynam myśleć nad sprzętem na tor ( raczej w strone gsxr, ale nie wykluczam r6). Jak jesteś zainteresowany to bede miał dwa gixxery 2006 rok bez owiewek z USA to sobie kupisz, założysz torowa owiewkę i masz zapierdalacza jak po ch**u. Jak jesteś interested to pisz na PW i ch*j. Generalnie jak ktoś chce mieć szpeja z USA to się przebranżawiam ;) (nie wiem czy tak się to pisze?) ku*wa, narzekacie na latanie po Wawie, to pojedźcie sobie na urlop bez moto zobaczymy jak szybko zatęsknicie za toruńską z maxem 250 km/h. Śliwa - mówiłeś coś o lekarzu sportowym, możesz pomóc w tym temacie bo nie mam czasu iść, a kurna sierpień coraz bliżej dzizas :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Chciałam tylko napisać że fajnie było zobaczyć Was wczoraj w 2oo ;) Będę myśleć nad tym co mi powiedzieliście na temat jazdy. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Śliwa - mówiłeś coś o lekarzu sportowym, możesz pomóc w tym temacie bo nie mam czasu iść, a kurna sierpień coraz bliżej dzizas ;) nic z tego, trzeba normalnie iśc i już, lobo coś mówił że ma tam jakiegoś w Arkadii, ale to musisz się go spytać Chciałam tylko napisać że fajnie było zobaczyć Was wczoraj w 2oo :wink: Będę myśleć nad tym co mi powiedzieliście na temat jazdy. Tu nie ma co myśleć - trza działać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 wycieczka sie rozleciałamozemy sie ustawiac na niedziele :buttrock: daj jakąś propozycje o ktorej i gdziejeśli nie będzie padał deszcz :bigrazz: to możemy umówić się wstępnie ok. godz. 13.00 przy skręcie na Białobrzegi i Rynię (na stacji benzynowej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 jeśli nie będzie padał deszcz :buttrock: to możemy umówić się wstępnie ok. godz. 13.00 przy skręcie na Białobrzegi i Rynię (na stacji benzynowej). okejos miejsce i czas dobre, co do pogody to w sobote sie dokladnie zobaczyna pw wyslalem ci info jak sie nie myle to stacja neste?? bedzie mozna taniej zalac tylko nie wiem jak z jakoscią scierwa, moze ktos sie orient? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 koledzy preclęta! jutro, czyli dzis ma byc z rana zajebiaszcza pogoda. jako ze sie wszyscy wylamali, albo chleja :D ja sam sobie z rana smigam do piotrkowa skoczyc pare razy. jak zechce wam sie ruszyc dupe gdzies w niedziele to zapraszam. bede tam chyba wiekszosc dnia, czyli do godz 18. Wasz kochany wujek - "pozdroszejsetbejbe" :icon_rolleyes: i #### ##### pojechalem w #####. jak sie baby dowiedzialy ze ##### jechac chce to ##### takie sceny w domu mialem ze ja ########. pozniej wyjechalem z Goska i ##### tak wialo zesmy zawrocili zza nadarzyna. lipa jak ####. jak skakac to tylko z niemca.######### EDIT: O tak nawet lepiej to wygląda :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Bardzo grzczenie prosze o umiarkowanie w pisowni, bo sypiecie wiąchami jak skur**syn, bez opamiętania, nawet jak nie jest to zupełnie potrzebnie. Już jeden temt poleciał na śmietnik, przypominam tylko :biggrin: :wink: Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 No właśnie Pozdro ty chu... mhm, chamie i prostaku, masz szczęście że nie mogę dawać banów :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Hehehehehe, dobre !! Ubawiłem się, niepowiem :icon_razz:. Rozumiem że od dzisiaj jesteście wzorem ładu i porządku ?? Ale bez przesady też, nie popadajcie w skrajności, bo nudno będzie ... Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 siewkurwilemsie :wink: ale juz lepiej. :lapad: przejechalem sie puszka do piotrkowa, dowiedzialem sie co i jak i jade jakos w tygodniu sam skoczyc se z samolotu(mam pozwolenie od zony :rolleyes: :D :wink: )... Gadalem z Sebastianem aka Duke999, moze bedzie ustawka gdzies na kawke na miescie za godzine bajkami. jak ktos reflektuje to tel..pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 siewkurwilemsie :cool: ale juz lepiej. :cool: przejechalem sie puszka do piotrkowa, dowiedzialem sie co i jak i jade jakos w tygodniu sam skoczyc se z samolotu(mam pozwolenie od zony :P :icon_question: :lalag: )... Gadalem z Sebastianem aka Duke999, moze bedzie ustawka gdzies na kawke na miescie za godzine bajkami. jak ktos reflektuje to tel..pozdro600 Major Thug skocz lepiej na baby, a nie z samolotu :icon_question: . No niestety na kawkie nie dam rady bo nie mam bajka dopiero jutro odbieram joł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Trzeba wykoszystać tą pogodę bo jutro znowu ma padać, a w środę ubieram już sprzęta na tor. Latamy dzisiaj od jakiejś 17:00 jak ktoś chce się przyłączyć to niech da tu znać to wymyślimy jakieś miejsce ustawki. Myślałem o locie do Ostrołęki, bo ostatnio tamtędy jechałem puchą i było kilka fajnych winkli z dobrą nawierzchnią, ale możemy też obrać jakiś inny azymut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) U mnie jak zwykle - opóźniona reakcja albo "czynniki obiektywne" :-(Tym razem nie stawię sie gdyż dzisiaj wyjeżdżam do Katowic. Służbowo. Chyba, że zamiast na północ - pojedziecie na południe. Mógłbym wówczas wyruszyć o 17:00 bo w tak wybornym towarzystwie na 20:00 do Katowic zdążę... -JU- P.S. Sligier - wysłałem do Ciebie wiadomość. Dotarła? Edytowane 9 Lipca 2007 przez UFI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi