aadamuss Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 SC 33 byly robione od 1996-1999. Potem byly SC 44. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 CBR - sport , stunt , miasto Thunderace - szybka turystyka, wygoda .... ale mocy jej nie brak Było na ten temat juz tyyyyle postów że napewno archiwum pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 W CBR, nawet 929 brakuje pary po 200 na zegarze. Thunderace ciągnie ładnie do 250. CBR, fajny zabawowy motór, ACE dostojny CBR-killer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 ACE to wielki przedpotopowy kloc nadający się jedynie do tzw. dalekiej turystyki (zjawisko, które w naszym kraju ze względu na system dróg nie występuje), a 929 jest bardzo dobry do wszystkiego. Jak to się mówi - prawie robi różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 w sumie to masz rację co do tego kloca. Przymierzałem sie juz kiedys do ACE'a i szczerze mówiąc duże się do mi wydawało jeszcze przy moich 176 cm wzrostu :icon_exclaim: dzieki za opinie i czekam na kolejne. Pozdrawiam Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Cze MiłaszTo chyba ja jestem posiadaczem twojej xj 600 s to ta z 1994 roku po slizgu i naprawie!?Pozdrawaim Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Chyba tak, a raczej napewno:) i jak się jeździ?? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 No super, moto chodzi jak nówka ( moj mechanik tez mówi ze ok) przyspieszenie i jazda git ale chyba zmienie kierownice na ta oryginalna niższa bo mi strasznie wieje jak jade taki wyprostowany . na raznie zrobiłem tylko 300km bo najpierw padało a potem choroba sie nawineła ale juz planujemy z kumplami wyjazd na niedziel jakis dalszy, Wogle xj super moto gdybyn nie to ze tak dzwoni na luziePozdrawaim i zycze udanych łowów na cbr Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) 929 jest bardzo dobry do wszystkiego..jak coś jest od wszytkiego to jest do niczego w każdej z dziedzin. Nie można pić wódki i jednocześnie kochać się z kobietą :icon_exclaim: Jedyny najbardziej ostry fajer, jedyny słuszny z całej rodziny to ten pierwszy - SC28, reszta to nie męskie produkty Hondy, oprócz SP-1. Edytowane 8 Maja 2006 przez M a D a F a K a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Czewmu tak sądzisz że jedynie SC28 nadawała się do czegoś a sc 33 nie. Osobiście najbardziej podoba mi sie wersja '97-'00. Ale jeszcze na bladym niejeździłem dlatego proszę o wasze opinie. A Ace wydaje sie być lekko za duży, z reszta musiałbym zobaczyć znowu i porównać. Pozdrawiam Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Jedynym problemem wszystkich Fajerów była niższa prędkość maksymalna w porównaniu do konkurencji. 280 km/h osiągały z trudem, ale tak po prawdzie to taka prędkość nieczęsto się przydaje. Mam jeszcze takie pytanko, jakie to są męskie motocykle, bo ja się dopiero uczę, mam R1 i 929, a te jak wiadomo są sprzętami dla małych dziewczynek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Mam jeszcze takie pytanko, jakie to są męskie motocykle, bo ja się dopiero uczę, mam R1 i 929, a te jak wiadomo są sprzętami dla małych dziewczynek...ani r1 ani cbr-a nieda Ci tego co dać może Ci gsxr-a :icon_exclaim: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 co dać może Ci gsxr-a Szramer - opowiesz mi o tym...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Hehe no coż niewiedziałem że małe dziewczynki jażdżą takimi furami. A tak na poważnie to ta maksymalna predkość nie jest najistotniejsza ważne dla mnie jest przyspieszenie, ostatnio przejechałem się FZR 1000 i to już była kupa mocy i czegoś takiego bym chciał, może być nawet troche mniej ważne żeby to czuć, bo w XJtce mi tej mocy brakło :wink: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Witam. Co do nieduzej mocy XJ`ty to fakt. A nie myslales nad Fazerem 600?. Motocykl i na miasto i do turystyki i mysle ze po XJ poczujesz znaczna roznice. Pozdrawiammarian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi