Skocz do zawartości

opinie na temat CBR 900 RR Fireblade

Gość Nosferatu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ACE to wielki przedpotopowy kloc nadający się jedynie do tzw. dalekiej turystyki (zjawisko, które w naszym kraju ze względu na system dróg nie występuje), a 929 jest bardzo dobry do wszystkiego. Jak to się mówi - prawie robi różnicę.

w sumie to masz rację co do tego kloca. Przymierzałem sie juz kiedys do ACE'a i szczerze mówiąc duże się do mi wydawało jeszcze przy moich 176 cm wzrostu :icon_exclaim: dzieki za opinie i czekam na kolejne. Pozdrawiam

SUPPORT 18

Cze Miłasz

To chyba ja jestem posiadaczem twojej xj 600 s to ta z 1994 roku po slizgu i naprawie!?

Pozdrawaim

<p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub:

No super, moto chodzi jak nówka ( moj mechanik tez mówi ze ok) przyspieszenie i jazda git ale chyba zmienie kierownice na ta oryginalna niższa bo mi strasznie wieje jak jade taki wyprostowany . na raznie zrobiłem tylko 300km bo najpierw padało a potem choroba sie nawineła ale juz planujemy z kumplami wyjazd na niedziel jakis dalszy, Wogle xj super moto gdybyn nie to ze tak dzwoni na luzie

Pozdrawaim i zycze udanych łowów na cbr

<p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub:

929 jest bardzo dobry do wszystkiego

..jak coś jest od wszytkiego to jest do niczego w każdej z dziedzin. Nie można pić wódki i jednocześnie kochać się z kobietą :icon_exclaim:

Jedyny najbardziej ostry fajer, jedyny słuszny z całej rodziny to ten pierwszy - SC28, reszta to nie męskie produkty Hondy, oprócz SP-1.

Edytowane przez M a D a F a K a

Czewmu tak sądzisz że jedynie SC28 nadawała się do czegoś a sc 33 nie. Osobiście najbardziej podoba mi sie wersja '97-'00. Ale jeszcze na bladym niejeździłem dlatego proszę o wasze opinie. A Ace wydaje sie być lekko za duży, z reszta musiałbym zobaczyć znowu i porównać. Pozdrawiam

SUPPORT 18

Jedynym problemem wszystkich Fajerów była niższa prędkość maksymalna w porównaniu do konkurencji. 280 km/h osiągały z trudem, ale tak po prawdzie to taka prędkość nieczęsto się przydaje.

Mam jeszcze takie pytanko, jakie to są męskie motocykle, bo ja się dopiero uczę, mam R1 i 929, a te jak wiadomo są sprzętami dla małych dziewczynek...

Mam jeszcze takie pytanko, jakie to są męskie motocykle, bo ja się dopiero uczę, mam R1 i 929, a te jak wiadomo są sprzętami dla małych dziewczynek...

ani r1 ani cbr-a nieda Ci tego co dać może Ci gsxr-a :icon_exclaim:

WERA#111

Hehe no coż niewiedziałem że małe dziewczynki jażdżą takimi furami. A tak na poważnie to ta maksymalna predkość nie jest najistotniejsza ważne dla mnie jest przyspieszenie, ostatnio przejechałem się FZR 1000 i to już była kupa mocy i czegoś takiego bym chciał, może być nawet troche mniej ważne żeby to czuć, bo w XJtce mi tej mocy brakło :wink:

SUPPORT 18