Tomek Kulik Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Z uwagi na sprawy rodzinne muszę odwołać ustalony zimą termin Kulikowiska. Proponuję sobotę 10 czerwca.Miejsce: Borsk k. Kościerzyny na dawnym terenie wojskowym.Czas: od południa do wieczora, czyli spotykamy się o 12.00 i walczymy do upadłego.Program zajęć:- ćwiczenia równowagi przy prędkościach manewrowych i niższych :D - przeciwskręt świadomie stosowany- redukcja z przegazówką- hamowania awaryjne- awaryjne omijanie przeszkody- pchanie motocykla motocyklem :D - taktyka jazdy w parach- taktyka jazdy w peletonie- coś się wymyśli...Na miejscu imprezy zakazuję spożywania alkoholu i środków odurzających przez uczestników szkolenia.Kibice którzy zachowaniem będą zagrażali bezpieczeństwu będą relegowani techniką dowolną.W razie trudności, zawsze można zatelefonowac po zaprzyjaźnionych bajkersów mundurowych. Szkolenie jest bezpłatne :D Jedynie proszę miejscowych bajkersów o zapewnienie grilla, a każdego uczestnika o wkładkę na niego.Czyli każdy przynosi coś do szamania i popijania (bez procentów do wieczora).Potrzebne będą też ze dwie szczotki do zamiecenia miejsc gdzie wymagane będzie możliwie czyste podłoże.Szczotkowych wyznaczymy na ochotnika...Jeżeli każdy uczestnik weźmie ze sobą butelkę plastikową z odrobiną (1/4) wody - będziemy też mieli pachołki. Co Wy na to?Kamandir Kulik. Edytowane 7 Maja 2006 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&REW Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Ja bym się pisał - Madee polecała mi Twoją szkołę :D. Spodziewasz się wielu ludków? Greetz, &REW. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Super :D jezeli tylko bede w kraju to pisze sie na 100%.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Co Wy na to?Kamandir Kulik. hihi my nie mamy wyjścia jeśli chcemy obcować z Twoją zacną osobą ... :D mam nadzieję,ze sprawy rodzinne potoczą się po Twojej myśli... ...ja mam takze nadzieję,ze 10tego będę jeszcze tutaj i uda mi się .skorzystać(ż?) z Twej nauki... pozdrawiam i mam nadzieję- do zobaczenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 jakas liste obecnosci/checi uczestnictwa trzeba podpisac ?? :icon_exclaim: czy na zywca mozna przyjechac i wziac udzial w szkoleniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Uczestniczyć może każdy. Nie stawiam wyszukanych ograniczeń. Jedynie strój musi dawać gwarancję przeżycia bez obtarć gleby, o którą nietrudno podczas zajęć, a stan maszyny nie może budzić wątpliwości.Ponadto - jak wspomniałem - osoby w stanie podejrzanym będą usunięte z zajęć techniką dowolną, z użyciem policji (lub ŻW) włącznie :icon_exclaim: Bezpieczeństwo tych którzy chcą się czegoś nauczyć, jest najważniejsze.Jeżeli opcja szukaj działa, proponuję poszukać tematów o dotychczasowych imprezach z cyklu Kulikowisko, które miały miejsce na warszawskim lotnisku Bemowo. Galerie zdjęć jakie załączali forumowicze, bardzo ładnie oddają atmosferę na zajęciach :biggrin: Co do listy uczestnictwa, to wystarczy stawić się we wspomnianym terminie w samo południe, na dawnym terenie wojskowym w Borsku koło Kościerzyny. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 ehhh..czekałem na to :icon_exclaim: bardzo chętnie się podszkolę i, jak dla mnie, dobrze sie zlożyło, że termin został przesunięty :biggrin: postaram się namówić jak najwięcej motonitów z Trójmiasta :cool: agitację uważam za rozpoczętąawful - pomożesz :clap: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 A czy jacyś motonici z okolic Boska mogliby sprawdzić jak wygląda sprawa zakwaterowania w jakiś domkach/hotelu, bo na namiot już jestem za stary :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 http://osrodek.czarnowodzianka.w.interia.pl/ http://www.eholiday.pl/noclegi-2767.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeh Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 No w końcu coś wiadomo konkretnie.Ja się pisze na bank, (kumpla pewnie też namówie) chętnie posłucham rad mądrzejszych ludzi :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ja chętnie się przejadę :icon_exclaim: im dalej tym lepiej pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umberto Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 a czy motocykl warto jakoś przygotować? tzn. zabezpiczyć przed uszkodzeniem? jakies osłony w formie gmoli i tak dalej? czy było dużo gleb na ostaniej szkole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Tomek Postaram się być ze Złotą A organizujesz ty jakąś kolumnę marszową z Wafki czy też każdy indywidualnie jedzie?? Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ja jadę indywidualnie, bo mam znajomych w Trójmieście do odwiedzenia. Jeżeli zawiąże się samodzielna grupa wyjazdowa ze Stolycy, będe jej kibicował :) Pietra może zostać Kamandirem delegacji warszawskiej. Jestem za :wink: Jakieś pomysły? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 super 10 czerwca jak najbardziej mi pasuje!!! jestem za żeby ruszyć jedno grupą z wawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi