Allan Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Witam Mam nadzieję że jeszcze nie było na forum - jak było to przepraszam nie bijcie (szukałem i nie znalazłem). 10 maja ma się pojawić w księgarnach nowa książka "Strategie uliczne" - autor: David L. Hough Książka z tego co się zorientwałem traktuje o technikach poruszania sie po mieście - co robić aby przeżyć.Autor to ten sam gościu który napisał "Motocyklistę doskonałego".Ja kupię napewno. Nie wiem czy w dobrym dziale jak nie to proszę o przeniesienie. O książkach znalazłem trochę w dziale Przy piwie, ale wydaje mi się że skoro książka mówi o technikach jazdy to ten dział chyba się lepiej nadaje. Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 "Motocyklista doskonały" to bardzo dobra książka. Właśnie jestem w trakcie jej czytania. Tak więc pewnie i w 'Strategie uliczne' się zaopatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 niestety w 3miescie bardzo ciezko o motocykliste doskonałego...znika jak swierze bułeczki z empikowych półek. musiałem zamówic i czekam. mam tylko nadzieje ze sie okaze tak dobra jak ja opisujecie. poczekamy, poczytamy...zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 prawda tez jestem na etapie czytania mot doskonałego swietna sprawa i to nie tylko dla takich osob jak ja (laików) ale także dla osob juz jezdzacych zachęcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Motocyklistę przeczytałem i uważam, że książka jest fajna. Jak tylko pojawi się ten drugi tytuł to od razu kupuję. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Książka wchodzi do sprzedazy 10 maja (wydawca: wydawnictwo Buk Rower). Mam nadzieje, ze uda mi się jeszcze wyrwac ja do recenzji w najblizszych dniach. Jak tylko trafi w moje rece (jest pewna szansa, ze bedzie to jeszcze przed 10 maja) to od razu dam Wam znac jak prezentuje sie zawartosc, czy jest rownie dobra jak Motocyklista doskonaly. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 ile ta ksiażka kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&REW Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 "Motocyklista..." jest naprawdę dobry. I sprezentowałem go Braciszkowi i też jest zadowolony, a jeździ już ładny kawałek. Tym niemniej na pewno nie wystarczy oprzeć się tylko na "Motocykliście...". Z mojej krótkiej praktyki już mi brakuje w niej wielu rzeczy (np. jazda z kuframi a zachowanie się moto, dobór ubrania, jakieś drobne ustawienia moto etc.), ale cóż, na pewno o moto możnaby napisać wiele tomów :D. Tedy pytam znajomych i na forum, i przeglądam i uczę się każdego dnia. BTW to super sprawa to formu :D. Super, że wchodzi kolejna kniga DLH, na pewno kupię. :D Greetz, &REW. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Zapowida się ciekawa publikacja..."Motocyklistę doskonałego" kupiłem niedawno i jeszcze nie przeczytałem całego, ale nową książkę zamówię jak tylko się pojawi. 16 maja zaczynam wakacje więc będzie co robić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Coś widze olewka :D nikt nie wie ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Coś widze olewka :D nikt nie wie ile to kosztuje? 300 zyla :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allan Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Jak się ukaże to będzie wiadomo ile kosztuje :DJa znalazłem tylko zapowiedź w majowym Motocyklu że książka będzie. Przed chwilą wygooglałem, że powinno to być około 30 złoty (może trochę mniej). Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 a ma ktos pozyczyc motocykliste doskonałego ??albo wie czy w necie gdzies mozna znalesc ta ksiazke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Hej, Ja kupiłem tu:http://www.allegro.pl/item103347975_motocy...kola_jazdy.html pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gutierrez Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Lepiej chyba na stronie wydawnictwa ( http://www.bukrower.com.pl/index.php?m=34 ), bo cena taka sama a taniej o koszt wysyłki, który pokrywa wydawca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi