Skocz do zawartości

Poniedziałkowe treningi na Torze Poznań

Fat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Staram sie :icon_razz: Wszystko mnie boli, łącznie ponad 400km nawinąłem :biggrin:

Chociaż Fat czy ktoś pisał że i po 200km na torze robi na treningu...

kiedys zrobilem grubo ponad 200km i kilka dni dochodzilem do siebie bo to poczatek sezonu byl :notworthy:

Chociaż Fat czy ktoś pisał że i po 200km na torze robi na treningu...

200 to może nie, ale zdarzyło się robić po 150-170 km na torze. Na drugi dzień nie mogłem chodzić, a zakwasów pozbywałem się do piątku :icon_razz:

Ja tak myślę czy by się dzisiaj nie wybrać... Musiałbym do końca miesiąca kit z okien jeść, ale strasznie kusi :notworthy:

Edytowane przez Fat

Kojarzę Cię, chyba mnie wyprzedzałeś nawet, nie? :cool:

To Ty poleciałeś w kukurydzę, czy jakiś inny fazer? Wiem że mnie wyprzedził, a potem prosto poleciał :)

latam żółtym litrem, jak dotychczas wyjazdy z toru były nam obce :)

apropos, na którym winklu jest wspomniana "kukurydza" ? :biggrin:

Sosnowiec był,było super!!!Szkoda trochę sprzęcika bo się delikatnie zgruzował ale było super!!!

Ma ktoś może jakieś fotki???

sprzęt poskładasz, ważne że jesteś cały. czy to był uslizg tyłu na wyjściu pod trybuny?

w temacie fotek, moze załapałem się na któryms w Waszym obiektywie :notworthy: :biggrin:

Ja tak myślę czy by się dzisiaj nie wybrać... Musiałbym do końca miesiąca kit z okien jeść, ale strasznie kusi :icon_razz:

w Szczecinie już pada, choc pierwszą mysla po przebudzeniu było zrobienie powtórki wczorajszego wypadu :)

Sosnowiec był,było super!!!Szkoda trochę sprzęcika bo się delikatnie zgruzował ale było super!!!

Ma ktoś może jakieś fotki???

Mój szwagier jest ze Sosnowca :crossy: Pracował swego czasu w radiu Flash i dj'ował w Remedium :) Dziś tez byłem, było luzniutko - chyba z 15 motocykli, w kilku miejscach lekko mokro, ale mozna było posmigać, tylko trzeba było psyche przekonac, ze jednak jest sucho i oponki trzymają. Był Walet i Kubacki, Walet mnie łyknał w dużej patelni na wyjsciu - ja miałem 170 km.h a ten przeleciał jak mały helikopter, moto miał juz dość niestabilne ale nie odpuszczał ;) Kubacki raz szedł prosto na małej patelni na niezłym speedzie, ale kurde wychamował prawie do zera jeszcze na asfalcie - było na co popatrzec :)

Pozdrówki

Tomek

PS - to nie ja sie wyje*ałem na 954 :)

Siemanko

Ja jestem z tych co to byli pierwszy raz w poniedziałek, ale było bomba, dobrze, że Ci co wylecieli są cali.

Latałem prawie całe 2 godz. ale zmęczenia nie czułem (adrenalinka) ale to było nic w porównaniu z powrotem do Kołobrzegu (na sprzęcie) pod koniec trasy padałem - łącznie 780 km tego dnia - zgon.

Jak by co to mam filmik z kamery załozonej na sprzecie tego dnia, kolo na ZX9R filmował - dobra jakość DVD - tych co go wyprzedzali albo on ich mozna rozpoznać.

Jesli ktos chce to kopie moge przesłać - wiecie tylko trzeba pokryc koszt przesyłki

pozdro

darek - gsxr 1000 k1

Edytowane przez dziki46

Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu

kurze a ja po całym sezonie pierwszy raz udało mi się suzi doprowadzic do ruchu drogowego.

Zamontowałem opony typu non-slick.

Dodatki typu migacze, lusterka, tablica rejestracyjna...

Fajnie sie jezdzi po torze ale odpusciłem sobie na ten sezon. po zimie moze :biggrin:

• Administrator

Dzięki wszystkim za tegoroczne treningi! Było zajebiście, szkoda że na koniec wybiłem sobie ten kciuk i 2 tygodnie w plecy....No nic :notworthy:

Na Torze zobaczymy się w przyszłym roku :icon_eek: Będzie się działo!!!

pzdr

Dzisiaj sąsiad mi mówił, że podobno treningi mają być jeszcze przez dwa tygodnie. Usłyszał to wczoraj od pani na wjeździe. Czy ktoś potwierdzi?

No to sam sobie odpowiem :notworthy:

"UWAGA MOTOCYKLIŚCI

W związku z dużym zainteresowaniem treningami motocyklowymi i sprzyjającą aurą Komisja Sportu Motocyklowego Automobilklubu Wielkopolski postanowiła zorganizować dodatkowe treningi dla amatorów w dniach: 2 i 3 oraz 9 i 10 października. Godziny treningów pozostają niezmienione; 16:00 - 18:00. "

Muszę dać radę za tydzień...

brzmi kuszaco tylko po ostatniej przygodzie nie wiem czy lepiej nie odpoczac troszke szkoda----- motorka

Dymek ale przyznaj paciak wygladal dobrze w ryj co??

:icon_twisted: zmien ta przednia opone bo ona h*jowo trzyma ze ci odjechala a co do gleby to fajnie to wyglada jak sie za kims jedzie :icon_exclaim: