Ghost_Rider Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Co do toru jazdy to moim zdaniem idealne byłoby umieszczenie na stronie AW nagrania z motocykla jadącego kółko optymalnym torem i już. Tak jak widziałem na stronkach kilku innych torów w Europie. Przecież jest filmik jak Badziak lata na torze jest kamera i w tym samym czasie mówi z jakimi prędkościami wchodzi i wychodzi z zakrętu i takie tam Bobo mi pokazywał ten filmik więc niech ktoś zamieści link do filmiku i sprawa z głowy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Przecież jest filmik jak Badziak lata na torze jest kamera i w tym samym czasie mówi z jakimi prędkościami wchodzi i wychodzi z zakrętu i takie tam Bobo mi pokazywał ten filmik więc niech ktoś zamieści link do filmiku i sprawa z głowy :buttrock: akurat to nie jest dobry przykład.Bo na tym z Badziakiem to na prostej jest ponad 300km/h a przed sławiniakiem grubo ponad 240km/hnie rozum przez to ze 300km/h na prostej nie jest optymalnie :icon_mrgreen: ale to juz extrem... Fajnie ze sie cos ruszyło na forum i ze bedą jakies konsekwencje w czynach.jestem bardziej za sprawdzeniem stanu tech niz za poziomem hałasuj.Przyjedzie kiedys jeden, i tak Tor zazyga olejem ze dopiero bedzie lipa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Witka ja mam chyba odpowiedni filmik - jazda by Mr.Stach, gdzieś z roku 2001, jeszcze na Hondzie SC-44. Filmik jest fajnie zmontowany, bo motocykl kręcony jest spoza toru i dosyc dokladnie widać jak jedzie, a w prawy dolny róg ekranu wmiksowane są zegary ze wskazaniami w danym punkcie. Tylko musiałbym zapytać autora filmu o zgodę. Ew jakiś komentarz słowny trzeba by dołozyć, bo tam jest tylko silnik plus muza. Aczkolwiek jak się tak zastanawiam, to wydaje mi się, że samo obejrzenie filmiku nie załatwi sprawy. Bo inaczej to wszystko wyglada zza kierownicy kiedy zakręt zbliża sie nieprzyzwoicie szybko :icon_mrgreen: PozdrówkiTomek PS - dla niezorientowanych - Mr.Stach to Piotr Stachowiak, aktualnie zdaje się na 3 miejscu w superbike. Edytowane 30 Czerwca 2006 przez TomekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Nie dam rady byc obecny na tym treningu.... zgruzowałem sprzeta :) :) mam nadzieje ze cos zdzialacie pozytywnegoczekam na relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Lipca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Nie dam rady byc obecny na tym treningu.... zgruzowałem sprzeta :) :) mam nadzieje ze cos zdzialacie pozytywnegoczekam na relacje Eeeee coś ty kuźwa wywinął???pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 ciiiii... to tajemnica :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 ciiiii... to tajemnica :banghead: Znaczy na sierpniowych mistrzostwach będzie już w owiewkach torowych... ;) ? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam. hehe czekamy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 nio :banghead: miedzy innymi. powiedzcie raczej co wyszło z tego dzisiejszego spotkania i treningu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Lipca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Ja odpuściłem. Panie, jak jest +32 w cieniu to nie mogę patrzeć na te j*bane skóry, a w tszircie trochę kijowo po torze latać...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 nio :banghead: miedzy innymi. powiedzcie raczej co wyszło z tego dzisiejszego spotkania i treningu ?? Witka spotkanie to ma byc za tydzień dopiero. A co do treningu - http://www.wyscigi.webd.pl/phpbb/viewtopic...t=536&start=288 Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 sobie pojeździłem, pierwszy raz na fzs, po raz pierwszy na nowej nawierzchni i debiutancko od czasu crashu. czas poprawiony o 2 sec w stosunku do ubiegłorocznego, lecz kondycyjnie duuuużo gorzej :) ps.robił ktoś może foty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Lipca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Trochę lipa z tym uszkodzeniem nawierzchni!!! Kuźwaaa zaczynają wyłazić fuszery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 sobie pojeździłem, pierwszy raz na fzs, po raz pierwszy na nowej nawierzchni i debiutancko od czasu crashu. czas poprawiony o 2 sec w stosunku do ubiegłorocznego, lecz kondycyjnie duuuużo gorzej :) He, ja myślałem, że to jest fzs 600 w pierwszej chwili i byłem w ciężkim szoku że nie mogłem na rozpędzaniu na prostej w zaden sposób odjechać... :flesje: a tak ogólnie to miło popatrzec jak się składasz w zakretach :) ;) Pozdrówki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 k*rwa jak tak dalej pojdzie to moj pierwszy raz na torze bedzie na enduro :) widze ze trzeba sie szybko ogarnac aby jeszcze troche skorzystac z "nowej" nawierzchni :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi