Rudolph2 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 oj nie przesadzaj :icon_twisted:Hehe zobaczymy co nam sie uda wykrecic :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 w Poniedziałek powinna być ładna pogoda. ja jade na 100%ciekawi mnie jak tam grandysy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
match Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ja się chyba też wybiorę, tak na 75%.Pogoda będzie n abank :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 w jakich godzinach można tam wjechać i poćwiczyć, ile w ogóle wjazd kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 w jakich godzinach można tam wjechać i poćwiczyć, ile w ogóle wjazd kosztuje? W każdą środę od 17 do 19. Wjazd 23,40 zł. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolph2 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 w jakich godzinach można tam wjechać i poćwiczyć, ile w ogóle wjazd kosztuje?http://www.aw.poznan.pl/index1.htm Na samym dole masz info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 W każdą środę od 17 do 19. Wjazd 23,40 zł. pzdrjakto w srody??Jutro pogoda ma byc nieciekawa.... Atw czy sa inne terminy w tym tygodniu do trenowania.W piatek 2 runda i chcialem wiecej pocwiczycdajcie info jutro co do pogody... kurna ta pogoda mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 No napisalem mu tak, bo mnie takie lenistwo do szału doprowadza. Ma temat na 10 stron i zamiast poszukać to głupie pytania zadaje... łapy opadają...pzdr No napisalem mu tak, bo mnie takie lenistwo do szału doprowadza. Ma temat na 10 stron i zamiast poszukać to głupie pytania zadaje... łapy opadają...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 No napisalem mu tak, bo mnie takie lenistwo do szału doprowadza. Ma temat na 10 stron i zamiast poszukać to głupie pytania zadaje... łapy opadają...pzdraaa :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) zasłyszane w radiu: dziś ładna pogoda do 17-20 stopni ale popołudniu mogą pojawić się przelotne deszcze,miłej zabawy wszytkim ja mam niestety inne obowiązki może następnym razem wpadne Edytowane 5 Czerwca 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 ja niestety tez mam inne obowiazki :flesje: oby za tydzien pogoda dopisala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_Rider Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Za tydzień ma być słoneczko zero opadów i 30 stopni więc jak Bobo i Madafaka beda jechać to ja i może cycu zabierzemy się z nimi na 100 % :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Dzisiaj chyba nikt nie pojeżdzil bo lało jak z cebra ( nie z cebry:) Pozdr Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Dzisiaj chyba nikt nie pojeżdzil bo lało jak z cebra ( nie z cebry:) Pozdr Adam Właśnie kurde - a ja już byłem wbity w kombinezon i wyszarpywałem sprzęta z garażu jak zaczęło padać , a po chwili jeszcze zagrzmiało na dodatek :D Pozdrówki Tomek Edytowane 6 Czerwca 2006 przez TomekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 na tej stronie http://www.wunderground.com/global/stations/12330.html jest taka pogoda jaka jest na lotnisku poznan.czyli taka jak na torze Dobrze ze padał deszcz bo do ostatniej chwili nie wiedzialem czy jechac czy nie...jakby okazalo sie ze ładna pogoda to bym się wkurzał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi