pit_1 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) jeżeli moje poszukiwania zamiennika tarcz sprzęgłowych nie dadzą efektu... to czy ktoś kiedyś sobie regenerował tarcze sprzęgłowe czy mozna jakoś np..podoklejać okładziny a jak sie da to czym bo przecież żę nie klejem biurowym :icon_mrgreen: ... jakieś doświadczenia w tym temacie ...cenne rady zawsze w cenie Edytowane 1 Maja 2006 przez pit_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 2 lata temu miałem podobny problem, a z racji tego że mam jakieś 300m do zakładu który regeneruje okładziny(sprzęgła, klocki) do samochodów poszedłem tam z tarczami od moto i niestety mi tego nie zrobili gdyż materiał cierny był zbyt cienki(więcej klej zajmował) aby otrzymać wymiary oryginału Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Tego sie nie regeneruje. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Coś tam słyszałem o dawaniu dodatkowej przekładki, ale dla mnie to leczenie syfa pudrem.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) tarcze regenerowało się w wsk- nie warto psuc sobie głowy- zreszta nie kosztują one az tyle aby sie bawic w dorabianie Edytowane 2 Maja 2006 przez kiki Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 tarcze regenerowało się w wsk- nie warto psuc sobie głowy- zreszta nie kosztują one az tyle aby sie bawic w dorabianie niestety musze sie bawic w dorabianie gdyż to jest sprzęt z 75 roku i nigdzie owych tarcz nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Na pewno są, tylko że oryginały. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 http://www.ebcbrakes.pl/ - Są duże szanse że tam znajdą. Sam kiedyś o takim czymś myślałem ale niestety żadne próby zregenerowania tarczy nie dały oczekiwanego efektu. Jeśli ślizga ci się sprzęgło pomyśl również nad nowymi sprężynami. (Do dostania w ebc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi