zielorz Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 W piatek przywiozlem z niemiec do domu yz 426 rok 2000 w stanie idealnym. Dostalem do niej duuzo dodatkowych pie**ol. Zdarzylem ja wyprobowac w lekkim terenie i na torze. Na torze jezdzi sie nia bajecznie. Jesli chodzi o mnie jezdzi mi sie nia latwiej niz setka ; ) Ponizej kilka fotek, nie wiem kiedy beda w akcji bo nie ma kto zdjec robic ;p http://www.bikepics.com/pictures/576744/ http://www.bikepics.com/pictures/576748/ http://www.bikepics.com/pictures/576758/ http://www.bikepics.com/pictures/576762/ Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Gratulki, kurde jakbym chcial coś takiego mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Gratulacje super sprzęt !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Gratulowałem juz na GG, ale co tam! Jeszcze raz gratulacje!! Wysokich lotów!! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 gratuluje :icon_razz: pikna :icon_razz: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Ja równie GRATULUJE :icon_razz: :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Gratulacje. Widze, że coraz wiecej osób przechodzi na 4T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Gumowych drzew!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 To jest dopiero rakieta! A dlaczego łatwiej Ci sie na niej jeździ niż na setce? P.S jeśli to nie tajemnica to ile dałeś za to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Gratulacje !Ale dlaczego taki skok ? Na mniejszej pojemnosci bys krecil lepsze czasy. Utrzymanie sklonilo ?Co jak co ale jest ekstra :icon_razz: Ile taka wazy ?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Jak tylk pojezdzisz to zdaj realacje w porównaniu (choc jak tu porównywac) do CR'ki jestem ciekaw jak bardzo różnią się crossy 2T od 4T :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 GRATULOWAC Sprzeta panie kolego;) Widze ze znowu na YAMAHE sie przesiadles;) Powodzenia, wysokich lotow i bezawaryjnej jazdy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Moc w terenie jest kosmiczna to prawda, czasy moze i bym krecil lepsze nie wiem. A latwiej, poniewaz zapinam sobie narazie dwojke i caly czas smigam. Wchodze w zakret z malym gazem klade sie troche na piachu lekki ruch nadgarstka i juz czuje ze jade, a seta trzeba bylo ciagle krecic :icon_razz: Poza tym szukalem rowniez sety no, ale mialem mozliwosci do 80-100 km od frankfurtu nad menem i nic nie bylo (najblizsze setki 02 rok 180 km od Fnm i o przynajmniej 500-700 euro drozsze) a do tej bylo 20 km :icon_razz: Poza tym jazda narazie mi sie podoba i myslalem, ze na torze bedzie nia gorzej, ale sie mylilem. Napewno nie nadaje sie na 1 moto albo nawet 2 (jesli pierwszym nie byla typowa crossowka) bo moze byc ciezko. O tym wyborze zadecydowalo tak jak mowilem bliskosc no i cena ktora po przeliczeniu na zlotowki doliczeniu transportu i odjeciu kasy jaka moge uzyskac za sprzedaz dodatkowych rzeczy wyniosla mniej wiecej cene setki w polsce tyle ze starszej przy idealnym stanie. (niemiec dawal gwarancje na silnik, a na zawiechach zero luzow) Kupilem od osoby prywatnej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Gratulacje, chciałbym być w twoim wieku mieć i umieć jeździć na takim czymś:icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Ale sprzęcior,gratulacje :icon_razz: Co YAMAHA to YAMAHA :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi